Probleme directie, Volanul se mișcă stânga dreapta in mers
![]() ![]() ![]() |
Probleme directie, Volanul se mișcă stânga dreapta in mers
audiofilu' |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu aparat din ala cu 4/5 capete de insurubare nu am vazut decat in uzina. Unde e vorba de timp... In service exista o ordine de strangere recomandata, se incepe de jos etc. La vulcanizarile de la noi orice e posibil insa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Un destept a pus piulita in pistol, nu s-a aplecat suficient si a "dat de sus", oblic si a reusit sa barbiereasca filetul. Noroc de faptul ca aveam piulite de rezerva (la un 4x4). A trebuit sa cosmetizez putin filetul de pe fuzeta dar a mers. Sunt patit si nimeni nu strange corect (din cei pe care i-am intalnit).
Asta poate fi o indicatie pentru cei care mai au situatii din astea, de vibratii "din senin", incercati o remontare corecta in regie proprie... Si o sa fiu mult mai atent la replicile de genul: avem cel mai bun aparat, este recent calibrat, mecanicul nostru a facut cursuri 4 luni, nimeni nu a venit sa ne reproseze ceva pana acum, avem experienta de peste 20 de ani... This post has been edited by audiofilu': 27 Jan 2023, 10:34 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 10:53 |