Grand scenic 2011 check injection problem, engine, Problema injectoare
![]() ![]() ![]() |
Grand scenic 2011 check injection problem, engine, Problema injectoare
Cap0ne |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
LAGUNA
- BC 85 RRR
II - 2003
|
|||
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.148 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
QUOTE(Cap0ne @ 24 Jan 2019, 11:07) Buna ziua, Vin care voi cu o rugaminte si va rog sa ma ajutati cu un sfat. Detin un Renault Grand Scenic III din 2011 si de cand am achizitionate am numai probleme cu ea. Mentionez ca masina este in Londra. A mai patit cineva asa? O fi vreun senzor, cablaj, ECU, masă proastă, sau ce? Multumesc! Hai ca incerc sa sparg eu gheata. Mentionez ca nu am patit ,la masina din semnatura , nimic din ce spui . Ma gandesc cat este ora de manopera la Londra .... Cablajul il poti inspecta macar in prima faza si tu singur.Efectiv te duci de la injectoare pana la calculatorul de motor si urmaresti unde nu-i prins si ar putea sa frece de parti metalice. Calculatorul de motor este in fata bateriei . Practic vei declipsa capacul de la baterie si inca o rama dinspre far. Va trebui sa verifici , cu mana goala , cat de cald este in functionarea normala si cat de "incins" ar putea fi la aparitia defectului. Mai trebuie sa verifici tot acolo priza de aer pentru racirea calculatorului.Este un "duct" ce vine din masca masinii pana in dreptul calculatorului .Nu vreau sa par ca ma aberez dar ar putea fi o explicatie , supraincalzirea calculatorului. De motorina , banuiesc ca nu-i cazul de probleme si la voi , poate doar filtru de motorina sa te gandesti cand l-ai schimbat . Ai notat codurile de greseala de la testari ? This post has been edited by ProfiBv: 24 Jan 2019, 23:38 Attached thumbnail(s) duct.gif ( Size: 54.59k ) Number of downloads: 103 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
- Bv
2010 / 1,5dci 110cp / EDC Drumuri bune și RESPECT !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:16 |