Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Am ramas fara ambreiaj , dar motorul merge perfect

Motor.Bleu
post 26 Dec 2018, 08:47
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare. In ajunul Craciunului merg la mall si cautand loc de parcare dintr.o data masina mergea singura , am apasat pedala de ambeiaj, degeaba. Am oprit motorul. Am sunat mecanicul si mi.a zis sa verific lichidul de frana, era putin sub nivel am pus peste, dar cand calcam frana se tot ducea eu in bagam pe sus el curgea pe la motor dar nu picura , curgea ca la robinet. Dupa ca am adus.o in oarcare dupa 2 ore, era balta sub ea , tot lichidul era jos. Ce poate avea, rulmentul sau pompa? A patit cineva vreodata sa ii iasa furtunul de la pompa??? Ma gandesc ca poate scap mai ieftin. Astept rasp . Va multumesc.

--------------------
Renault Megane 2 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
user123
post 26 Dec 2018, 09:42
Post #2

Membru autentic

Group: Members

Salut, cred ca e din pompa de ambreiaj- banuiesc ca ai ambreiaj hidraulic la megane-ul tau...

Ori curge pe la o conducta, ori sa dus garnitura pistonasului pompei; asta se verifica - deci probabil va trebui sa schimbi pompa cu totul- pompa de ambreiaj adica....sper sa scapi fara schimbat de ambreiaj, in functie de cati km ai cu masina si cat de uzat e....

Nu ai ce sai faci, se intampla frecvent asta...mai ales la frecat masina in oras...

--------------------
Dacia Renault 2004/2018

Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia
+
cj98czh
post 26 Dec 2018, 09:52
Post #3

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:38
Dacia