Inlocuire becuri halogen cu LED, Se pot inlocui becurile din fabrica cu unele LED?
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire becuri halogen cu LED, Se pot inlocui becurile din fabrica cu unele LED?
Milennium2k |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 February 25 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4
2021
- DJ09GHE
|
|||
Liviu_2024 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 April 24 ![]() |
Da, de vreo 4 ani eu folosesc led-uri H7 pe ambele faze. Diferenta este enorma, mai ales noaptea cu asfalt umed si ploaie sau pe ceata. Practic nu mai am nevoie de faza lunga. In mod normal trebuie omologate insa practic am trecut de itp fara prob si nu m a oprit niciodata politia pt lumini. |
--------------------
Renault
Megane 4
Sedan 2019
|
|
Milennium2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 8 February 25 ![]() |
Poti sa imi zici ce model ti ai cumparat?? E nevoie de ceva adaptor sau se potrivesc direct? Merci
|
--------------------
Renault
Megane 4
2021
- DJ09GHE
|
|
Liviu_2024 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 April 24 ![]() |
Acum folosesc Luxter Punisher de 40 000 lm ambele faze si proiectoare de ceata. Nu au erori, merg perfect. Am folosit si ACUMA de 20-30 000lm vreo 2 ani, le-am dat jos pt astea mai puternice insa nu s-au stricat sau diminuat intensitatea.
Le-am luat cu ajutorul unui prieten de pe Amazon. Da, la megane 4 trebuie adaptor ca in foto pt far. La proiectoare de ceata nu trebuie adaptor, merg direct. Attached thumbnail(s) adaptor.jpg ( Size: 281.31k ) Number of downloads: 100 |
--------------------
Renault
Megane 4
Sedan 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:37 |