Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
![]() ![]() |
Ford Focus mk 3 facelift, cu benzina
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.264 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.275 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Chederul ăla e boala lor, eu l-am lipit până acum de 2 ori la ușa din dreapta față lacum văd că începe să se desprindă și pe stânga...
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.758 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Ala trebuie sa il prinzi cand incepe sa se dezlipeasca. Eu am folosit un fel de prenadez de la bison universal, doar usile din spate aveau inceput de dezlipire acum vreo 5 ani.
Dupa lipire nu am mai avut treaba cu ele dar ocazional tot ma uit sa nu le apuce din nou. Solutie de reducere de costuri...cheder lipit. Porcarie sinistra |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.275 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Daca te uiți în trafic cu atenție, o sa vezi destule Focus 3 cu chederele atârnând un pic ore afară...
|
--------------------
Ford-Suzuki-Hyundai
Focus 3 combi-SxCross-Kona Electric
2016, 2018, 2025
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.264 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
La 2 uși am mai lipit acum ceva ani cu prenadez.
Nu s au mai dezlipit. Asta ar fi a treia am pus ceva de la titan , sper sa țină. A patra da ceva semne dar e pe jumă de centimetru doar, nici nu mă gândesc să i fac ceva acum |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.218 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.229 Joined: 13 October 06 ![]() |
Cat costa un set de chedere OE ?
Macar le schimbi o data la 7-8 ani pe toate, si aia e, nu te mai doare capul. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.758 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu are rost sa le schimbi ca si alea noi trebuiesc lipite.
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.009 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 24 Jul 2025, 11:34) Eu zic că trebuie să te și pricepi Lăsând gluma la o parte priceperea mea nu e tocmai ceva pe ce te poți baza sa repar mașini vechi. Și nume vorba doar de bani, deși hai că dacă ai bani rezolvi. Problema e că la noi la Ploiesti stai cu banii in mana și cu ochii în soare. Meseriași mai puțin, bine au început să apară indieni, filipinezii, și indieni cu turbane, de aia sith citesti..te documentezi..inveti..youtube..incerci..inveti...te documentezi...incerci..inveti...intrebi... si tot asa. bineinteles..nu intodeauna iti iese...ghinion cum zicea cineva...pierzi ..cum ziceam bani..dar asta e viata This post has been edited by wolfin: 24 Jul 2025, 11:42 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
ai dreptate wolfinu, dar ca sa inveti trebuie sa vrei sa inveti sau sa fii pasionat
(Dar da ar fi util sa inveti ceva . dar nu va vad invatand la 50 de ani meseria de electrician auto de exemplu) mai ales ca electrician nu i pasiunea vietii mele. iar daca nu intodeauna iti iese, la instalatia electrica de la masina, deobicei atata lucru stiu si eu, e posibil sa ti iasa un mic incendiu. sau unul mai mare, depinde ce mai ia foc. deci ma abtin. (bin nici n am avut vreodata probleme de electrice, sper sa nu fie cazul) e ok sa pierzi bani, dar stii tu cum am pierdut eu bani. Fiecare cu hobbyurile lui. csf nscf |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai mereu stingator cu CO la indemina nu faci mare paguba
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
axabrt |
![]()
|
am un stingator suplimnetar la indemana, in general fiindca ecoboost-urile astea aveau ele o istorie de luau foc.
si cand vine CASCO, cica trebuie sa le demonstrezi ca ai incercat sa limitezi pagubele, nu ca ai turnat benzina sa arda mai tare. Un extinctor golit acolo langa masina e de efect, daca apuci sa l golesti Apropo la anul ma gandesc sa nu mai fac casco , ca rabla face deja 10 ani si e cam mult 20000 de ron dati pe aiure n tramvai zece ani. De banii aia faceam reparatii mult si bine, sa nu zic ca luuam un motor intreg reconditionat de rezerva de la pumaspeed. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 16:09 |