Conectare unei unitati USB la Radio/CD Tunerlist
![]() ![]() ![]() |
Conectare unei unitati USB la Radio/CD Tunerlist
csurlee |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 January 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scénic
2000, Fairway 1.4 16v
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Xcarlink sau AudioconectionBox sau DMC sunt interfete care simuleaza unitatea audio ca si cum ar avea cd-changer.
Preturile pleaca de pe la vreo 280-300 ron pt. Xcarlink pana la 550 ron pt. ACB NU trebuie nici o setare din calculator. Vor merge comenzile de volan, insa pe displayul unitatii audio vor aparea numat folder si track number (nu stie IDtag) |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
csurlee |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 January 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ok, merci mult.
|
--------------------
Renault
Scénic
2000, Fairway 1.4 16v
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
"Xcarlink sau AudioconectionBox sau DMC sunt interfete care simuleaza unitatea audio ca si cum ar avea cd-changer.
Preturile pleaca de pe la vreo 280-300 ron pt. Xcarlink pana la 550 ron pt. ACB NU trebuie nici o setare din calculator. Vor merge comenzile de volan, insa pe displayul unitatii audio vor aparea numat folder si track number (nu stie IDtag) " e valabil si ptr. radiocasetofon tuner list ? |
--------------------
Toyota
Prius 2
2006 Toyota Prius 1 - 2002
Autorulota Citroen C25 SanRemo - 1990 |
|
dan22y |
![]()
|
Pai in general pentru tunerlist sunt valabile, deoarece acestea nu au functia AUX in meniu, ca si updatelist (care foloseste doar un cablu simplu cu o mufa minis-iso si o mufa jack la celalalt capat).
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
![]() OM Group: Members Posts: 757 Joined: 24 July 07 From: Brasov / Rasnov ![]() |
ma refeream ca exemplul de pe youtube era ptr. radiocd tunerlist, si eu am radiocasetofon tunerlist.
deci merge si la radiocasetofon.....? cu pastrarea comenzilor de la volan? multumesc |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
csurlee |
![]()
|
Eu ma gandesc ca nu o sa mearga deoarece la cd player poti pune sertar pentru cd-uri si de aceasta se foloseste unitatea asta pe USB. nu cred ca casetofonul are aceasta functie. Daca nu am dreptate va rog sa ma contraziceti. Eu m-am gandit numai logic.
|
--------------------
Renault
Scénic
2000, Fairway 1.4 16v
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
si eu astept o indicatie...
PS - eu am magazie cu cd-uri originala Renault legata la casetofonul masinii....dar nu mai citeste decat anumite cd-uri originale.... deci nu citeste nici macar toate cd-urile originale, ci doar anumite cd-uri... si de aceea as vrea sa trec la un alt nivel, cu acel xcarlink... This post has been edited by "BandiT": 9 Jan 2013, 12:08 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
dan22y |
![]()
|
E tot una si pt. radiocasetofon cat si pt. radio-cd.
Xcarlinkul se va monta pe mufa mini-iso albastra, cea pt. cd-changer. Cd-changer care exista atat la radiocass cat si la radiocd. Oricum, trebuie facuta proba, pentru a observa atat functionarea cat si partea de sunet obtinuta prin aceasta interfata, deoarece am citit destul de multe reclamatii la partea de redare sunet prin interfata respectiva. De aceea daca aveti posibilitatea sa o probati inainte, sau cel putin sa aveti dreptul sa o dati inapoi daca nu sunteti multumiti de ea. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
"BandiT", chiar daca pare o rezolvare badarana, eu mi-am schimbat HU-ul cu un Sony simplist, MP3, negru cu iluminare rosie (cat mai apropiata de cea din bord) la ~280 ron in urma cu ~3 ani. Am gasit rama adaptoare la 15-17 ron, neagra, se integreaza f. bine in bord si sunetul e superior unitatii originale cu difuzoarele stock. Eu aveam cass si orice adaptare de calitate ma costa dublu.
E drept ca am pierdut satelitul dar e chestie de obisnuinta. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
esti fericit.
eu am gasit rama adaptoare la 50 lei + taxe postale. tu de unde ai luat cu 17..19 lei ? This post has been edited by "BandiT": 9 Jan 2013, 18:23 |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
De la un magazin local de piese electronice, initial am primit una gri desi vanzatorul m-a asigurat ca e cea care se potriveste pe bordul meu dupa care mi-a adus una neagra. Daca te mai intereseaza, dau un tel. si intreb.
|
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Dacus_Malus |
![]()
|
daca in xcarlink pui un sdcard (sau un stick usb) cu mp3-uri, le poti auzi?
sau trebe sa transformi mp3-urile in audiotrackuri? |
--------------------
Toyota
Prius 2
|
danyos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 30 June 09 From: focsani /vrancea ![]() |
xCarLink este un adaptor MP3 de calitate.
![]() |
--------------------
scenic 2
renault
2005 dynamique 1.5 dci
- VN 10 XTX danios
|
|
ABALASIANDREI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 31 October 18 ![]() |
Stiti cumva la carminat monocrom în ce mufa se conecteazã cablul aux: albastrã cu 8 pini, galben cu 6 pini sau trebuie integratã în mufa existenta cu 18 pini?
Multumesc! |
--------------------
Renault
Scenic 2
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 17:15 |