Problema keylessgo
![]() ![]() ![]() |
Problema keylessgo
ProfiBv |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Sa inteleg ca voi nu aveti butonelul pe maner ? Este masina mai noua ?
La a mea are butonel pe maner ca in poza de mai jos si daca senzorii nu se citesc intre ei pot trage de maner pana il rup ca nu se deschide. Acel butonel sincer nu stiu daca doar inchide sau si deschide ca foloseam varianta introducerii mainii intre maner si senzori. Attached thumbnail(s) gdg.JPG ( Size: 18.67k ) Number of downloads: 537 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IonutGligan @ 27 Jul 2022, 07:27) Sa inteleg ca voi nu aveti butonelul pe maner ? Este masina mai noua ? La a mea are butonel pe maner ca in poza de mai jos si daca senzorii nu se citesc intre ei pot trage de maner pana il rup ca nu se deschide. Acel butonel sincer nu stiu daca doar inchide sau si deschide ca foloseam varianta introducerii mainii intre maner si senzori. Butonul incuie si armeaza, nu descuie. Eu nu-l folosesc niciodata, acelasi lucru se intampla cand ma indepartez de masina. |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.131 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Daca gresesc sigur voi fi corectat de colegi. Inteleg ca exista varianta fara buton , cu senzori , cand bagi mana se descuie automat. exista varianta cu buton , asa am io , care se descuie apasand butonul.
La Renault e posibil orice. |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
Mengelaus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 22 May 09 ![]() |
Din cate stiu, la phase 3 s-a renuntat la senzori pentru ca dadeau prea multe batai de cap. A mea din jun2016 are doar buton cu care pot deschide si inchide. De asemenea se inchide cand ma indepartez de ea.
|
--------------------
Renault
Megane 3 phase 2 Grandtour
2016 Dinamique
- YR-BGB
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai degraba reducere de costuri, eu n-am nici o problema cu senzorii, functioneaza binemersi chiar cu un capac vopsit din greseala acum multi ani.
|
--------------------
.
.
.
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 315 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am desfacut iar toata usa sa vad daca e ceva care pare in neregula ochiometric. Dar, din punct de vedere mecanic totul pare functional, inclusiv acel capacel alb cu arc. Ma gandesc ca daca ar fi o problema mecanica s-ar auzi un click, ceva, cand bag mana la maner. Dar e liniste totala, deci pare a fi o problema de electronica.
Ramane ca suspect principal acest senzor, piesa patrata cu latura de vreo 4 cm care are lentilele, cel evidentiat in poza. Pare ca nu e un reper care se poate lua separat ci doar cu tot ansanblul cod 806070033R 350 lei nou, 150 de la dezmembrari. Voi pe acesta l-ati inlocuit ca sa rezolvati? maner_interior_usa_stanga_fata_renault_megane_3.jpg ( Size: 210.61k ) Number of downloads: 472 Later edit M-am uitat la pozele pe le-ati pus, e clar ca despre senzorul acela e vorba. Dar ce mi s-a parut ciudat este ca acele lentile nu se vad a fi de sticla, sunt acoperite cu ceva gri. Le-am frecat cu degetul, am dat cu alcool pe ele sa le curat, in speranta ca o sa-si revina senzorul, iar chestia gri e tot acolo, nu se duce, nu e doar murdarie. O sa ma uit daca e la fel si la celelalte usi. This post has been edited by silviumc: 14 Aug 2022, 11:18 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
|
|
silviumc |
![]()
|
Fantastic, am luat un senzor de la dezmembrări și mi-au trimis de dreapta, deși am comandat de stânga. Eu nu știam că sunt diferiți, am demontat ușa și am aflat acum.
Cu toate astea, nu e totul rău! Am râcâit chestia gri de pe lentilele senzorului meu. A ieșit nasol, mătuit, dar se vedea sticla. Și merge!! Era vopsea, probabil pulverizata foarte fin. Nu au protejat cum trebuie la service, când au vopsit ușa. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Lasa sa nu iti para rau ca te plimba-i prin service-uri si iti luau si o gramada de bani si nici nu stiau care era problema... asa mai ai o piesa de schimb... nu stiu daca nu poti schimba lensul respectiv sa il pui ala curat la al tau... dar cel mai probabil nu vujeste...
|
--------------------
Renault
2010
|
|
Ilie BRG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 November 22 ![]() |
Salutare! Am și eu o problema cu deschiderea.
ușile de pe partea stângă nu mi se deschid nici când bag mâna sub mâner și nici când trag de maner și de pe partea dreapta doar daca trag de mâner A mai avut cineva problema asta? This post has been edited by Ilie BRG: 2 Dec 2022, 22:23 |
--------------------
Renault
Megane III
2010 1.5 dci
|
|
IonutGligan |
![]()
|
Ai facut simplul test ce l-am descris mai sus in acest topic ?
Daca da atunci alta treaba trebuie sa fie... da mai multe detalii etc |
--------------------
Renault
2010
|
|
AdiK87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 January 22 ![]() |
Salut, de ceva vreme nu mai imi functioneaza functia de entry. Am keyless go/enntry si lock, lock ul functioneaza, go functioneaza, dar entry, cand bag mana la senzori acolo la usa, niciuna din 4 usi nu raspunde nici daca trag de manere...ce poate fi? Mentionez ca am si buton la usa soferului Mersi
This post has been edited by AdiK87: 12 Jan 2023, 11:52 |
--------------------
Renault
Megane 3
2012, Grandtour
|
|
danimmm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 April 13 ![]() |
La mine nu se dezarmeaza deloc de la usa soferului. nici daca bag mana, nici daca trag de clanta. in schimb, de la restul usilor se dezarmeaza. ar putea fi senzoru/antena din maner? sau infrarosu din usa?
|
--------------------
Renault
Laguna
2001, luna X, 1.9 DCI
- MM39***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 13:02 |