Vajait la accelerare
![]() ![]() ![]() |
Vajait la accelerare
myreno4me |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
|
||
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|||
megene 4 tce 140 ovi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 10 November 18 ![]() |
Imi pare rau, dar la asta nu m- am gandit, la mine in Caransebes, jud. Caras Severin, nu a nins nici un fulg, ieri pe la ora 14 erau + 4 gr. C, eu am fost sa spal masina.
|
--------------------
renault
megane 4
2018 1, 3 tce 140 cp, sedan bussines
|
|
VioT |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 21 June 17 ![]() |
Nu e nevoie sa iti ceri scuze; asa e colegul nostru, are un stil mai original de a comenta si posta "!"
Si eu apreciez daca cineva mai priceput si indemanatic (nu ca mine, evident), va reusi si binevoi sa puna un tutorial aici. |
--------------------
bmw
f40
120i
|
|
CCIP |
![]()
|
Ciprian Group: Members Posts: 87 Joined: 29 March 14 ![]() |
Confirm ca și la mine se aude acest fluierat atunci când accelerezi mașina de la 1500 de rot/min și pana la 2500 rot/min.
Eu cred ca turbina este cea care produce acest zgomot. |
--------------------
Renault
Megane
2016 ZEN
|
|
Tiberius38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 December 18 ![]() |
Brandy_tdi, si eu ma confrunt cu aceeași problemă de zgomot. Ai putea te rog, sa imi faci o poză mai în detaliu, pt identificarea clemelor respective si a conductei? Eu sincer, vroiam sa vand masina din cauza acestui zgomot, dar daca reusesc sa scap de el, iti raman profund recunoscător. Multumesc frumos!
|
--------------------
Renault
Megane
2018/ M4 sedan
- Db05tib
|
|
myreno4me |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.529 Joined: 18 May 17 ![]() |
Fluierat sau gajait ? Fluieratul este de la turbina si e normal, gajaitul/baraitul vine de la cleme !
|
--------------------
Megane IV
1.2 TCE
2018
|
|
ionel Marcel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 30 August 18 ![]() |
QUOTE(Tiberius38 @ 26 Feb 2019, 18:23) Brandy_tdi, si eu ma confrunt cu aceeași problemă de zgomot. Ai putea te rog, sa imi faci o poză mai în detaliu, pt identificarea clemelor respective si a conductei? Eu sincer, vroiam sa vand masina din cauza acestui zgomot, dar daca reusesc sa scap de el, iti raman profund recunoscător. Multumesc frumos! Colegul brandy a pus o poza concludenta cu clemele și mai apoi cu conducta. Când deschizi capota amplasarea motorului și a cutiei de viteze este exact ca în imagine. Doar ca acele cleme sunt exact sub baterie. Îmi pare rău că nu am fost inspirat sa fac o poza când am umblat eu. Dar o sa fac un filmulet cu prima ocazie ca să fie ușor de înțeles, deoarece nici eu nu am remediat problema. |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 IV Business, 1.3 TCe
|
|
Tiberius38 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 December 18 ![]() |
Ionel Marcel, ar fi foarte util un filmuleț, daca se poate. Multumesc frumos!
|
--------------------
Renault
Megane
2018/ M4 sedan
- Db05tib
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tiberius38 @ 26 Feb 2019, 17:23) Brandy_tdi, si eu ma confrunt cu aceeași problemă de zgomot. Ai putea te rog, sa imi faci o poză mai în detaliu, pt identificarea clemelor respective si a conductei? Eu sincer, vroiam sa vand masina din cauza acestui zgomot, dar daca reusesc sa scap de el, iti raman profund recunoscător. Multumesc frumos! Eu o vand, nu e pentru mine. Fix din cauza zgomotelor: pompa ambreiaj, conducata ambreiaj, greierasi, displayul de la radio care uneori se stinge singur, etc This post has been edited by brandy_tdi: 28 Feb 2019, 08:53 |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Lil_saint77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 21 January 19 ![]() |
Brandy, no comment. Unii dintre noi asteapta deja sa vina mașina asta care a fost comandata. Este foarte dezamăgitor sa afli ca nu ceea ce vrei deși eu, personal, m am informat foarte mult despre ea inclusiv pe acest forum.
Îmi pare rău |
--------------------
Dacia
Logan 0.9 TCE
2015
|
|
lcc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 10 March 18 From: Bucuresti ![]() |
Sigur....vindem. Nu vreti voi sa treceti peste rahaturile astea si sa va bucurati de masina. Azi am fost la Skoda. La 20k de eu i-mi ofereau un rahat de interior cu un radio cu cd pe care-l am pe M2 de 12 ani. Sa si-l bage in c-r. Tot azi am facu comanda de un sedan Intens pentru fata mea. Am facu test si cu golf. Este caruta pe langa M4. Asa ca...
|
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan Intense > 1.5 dci 110cp MT
2017
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu skoda si golf. Am avut un golf 6 si e meh rau de tot masina.
Meganul l-am luat ca sa stau mai linistit, sa evit situatia de la bmw cand o apucau troncanelile si schimbai bucsi, brate, flanse, de control. Vedem pe parcurs ce si cum. Acum la service mi s-a spus ca se va inlocui cilindrul emitator de la pedala care produce scartieli. Sper sa nu se ajunga la cilindrul receptor care implica demontat tot pana la cutie. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
iuliannn75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 February 19 ![]() |
QUOTE(mnm @ 11 Nov 2018, 19:00) La mine nu aud nimic in M4 personal. Din ce am ascultat mai sus...nu este din cutia de viteze. Pare ca un lagar pe duca dar nu creste frecventa cu cresterea turatiei. Probabil un marker adeziv de la controlul de calitate prins si in interiorul tubulaturii turbinei? Off topic: De peste 10 ani la M2 imi flendura ceva asemanator de la viteza peste 80 km/h in una din usile din dreapta. La viteze mai mari ma apostrofeaza pasagerii din spate ca am o insecta/ animal in usa. Nu am apelat inca la service ca geamurile electrice merg inca, difuzoarele la fel si mi-e frica de ce ar putea urma. Si eu ma confrunt cu aceiasi problema la un Megane Sedane Business 1.3 TCe. Masina are 1000 de kilometri. Am facut o vizita la Auto Cobalcescu si mi-au spus ca acel zgomot (din habitaclu-din dreapta soferului) este normal. Mecanicul mi-a spus ca zgomotul este specific motoarelor Mercedes. This post has been edited by iuliannn75: 28 Feb 2019, 17:46 |
--------------------
renault
megane sedane business
2018 1.3 TCE
- B900TAO
|
|
B3rK0m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 December 08 ![]() |
Si la mine se aude la fel 1.5 dci m am săturat să tot merg in service sa mi se spuna zgomot tehnologic.
A rezolvat cineva problema? |
--------------------
Renault
Megane 4
2017 15 dci intens
- SB 12 EKR
|
|
Alien87 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 22 November 18 ![]() |
Tocmai vin de la reprezentanta renault unde seful de service a facut un test drive intrucat am semnalat acel vajait in parte soferului.Eu il auzeam din dreapta f bine si el spunea ca nu se aude nimic.1.3 tce
This post has been edited by Alien87: 4 Mar 2019, 13:32 |
--------------------
renault
megane
2018 intens
- sv12uuc
|
|
Claudiu18 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 2 February 19 ![]() |
Confirm acelasi zgomot. Va rog sa aruncati o privire si sa va lasati parerea.
Multumesc https://drive.google.com/file/d/1yqdkLnwpsx...iew?usp=sharing |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2018 Zen
|
|
Lypy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 16 February 17 ![]() |
Salut,
Cititi tutorialul, veti gasi tot ce va trebuie aici : https://www.reno.ro/Tutorial-remediere-vaja...re-t319576.html |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5 dci
2017
|
|
leviathanus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 14 May 10 From: Cluj-Napoca village ![]() |
Fara sa citesc cealalt topic, confirm si eu ca se aude la accelerare un zgomot, sesizabil doar in liniste, fara muzica, dar parerea mea este ca provine de la cutia de viteze care este in partea stanga. Am Meganul varianta Intens , benzina de 140 de cai de 5 zile si l-am auzit si eu. L-am mai auzit si la cealalt Megane 2 care l-am avut inainte. O sa citesc topicul cu remedieri.
|
--------------------
Renault
Megane 4
Intens 1.3 TCe 140 CP 2018
- CJ 23 DPM
|
|
RveMO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 4 July 16 ![]() |
Nu stiu cum am reusit, dar la aproape 60 000 de km am capatat si eu acest sunet.
Ma intreb oare daca o sa curat galeria de admisie si EGR daca se mai intampla asta. 21 Mar 2023, 20:10: Astazi am investigat putin si problema este de la capacul de sub pedalier care a fost gaurit si nu a fost etansat corect cand a fost pus la loc. E bine ca nu e o problema cu motorul ci doar o chestie de antifonare. ![]() This post has been edited by RveMO: 21 Mar 2023, 20:10 |
--------------------
Ford
Focus
2005 Megane Intense 1.5 dCi EDC 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:34 |