Pareri achizitie NISSAN QASHQAI 1.3L DIG-T 157CP, Sfaturi achizitie
![]() ![]() ![]() |
Pareri achizitie NISSAN QASHQAI 1.3L DIG-T 157CP, Sfaturi achizitie
narcis_is |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 February 19 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai
2019
|
|||
teal_c |
![]()
|
Ceva ani vechime in ale sofatului. Group: Members Posts: 252 Joined: 18 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
am instalat si eu varianta cu VPN. Pana acum este ok, adica nu mai am mesajul ca pentru RO nu este valabila aplicatia. urmeaza sa vad pe masina cum se comporta. Multumiri pentru ajutor. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI
1.3L HP M/T 2WD PACK N-CONNECTA 2019
- B-Nr-XXX Daca muncesti ca sa traiesti de ce te mai omori muncind?
|
|
Jean Jean |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 16 February 19 ![]() |
Salutare,
Sunt foarte bucuros că azi am achitat avansul pt un QQ, 1.3, 157 CP, automata, N-connecta. De abia aștept sa vina masina, am de așteptat până la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie. Cred că am făcut o alegere buna ![]() Aștept cu interes postările voastre despre QQ. Ozi frumoasa! |
--------------------
Nissan Qashqai
N-connecta, 1,3 automata
2019
|
|
DeusX |
![]()
|
![]() Pilsener Group: Members Posts: 241 Joined: 19 March 06 ![]() |
Felicitări, Jeane! Fie-ți așteptarea ușoară! 😁
@Vlad încă nu am văzut vreo mașină cu AA fără fir. |
--------------------
-
-
-
- - Qashqai 1.3 140 (2018)
Micra 1.0 100 (2018) |
|
hma27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 19 March 19 From: Brasov ![]() |
Salutare tuturor! Am comandat pentru sotie un Nissan Qashqai Tekna, motor de 157 CP, cutie automata 7DCT, culoare metalizata si Safety Shield Plus. Avansul a fost platit in 11 martie si termenul de livrare estimat de dealer este undeva in jurul datei de 15 mai. Ce a interesat-o pe sotie la masina a fost cutia de viteze automata, sistemul de parcare automata, farurile cu LED adaptive, motorul sa fie pe benzina, nu diesel. Nu a dorit piele full, sistemul audio Bose (ar fi ramas fara roata de rezerva si portbagajul care oricum nu e prea mare, ar fi devenit si mai mic) si Jantele de 19 inchi. Din pacate, jantele nu se pot inlocui cu unele mai mici, chiar daca am fi dorit sa platim suplimentar. Asa ca a ramas varianta asta. Acum nu ne ramane decat sa asteptam. Sper sa fi facut alegerea corecta.
|
--------------------
Nissan
Qashqai Tekna 1,3 DIG-T 157 CP 7DCT
2019
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Felicitari, la ce deale ai dat comanda?
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
hma27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 19 March 19 From: Brasov ![]() |
Multumesc. Am facut comanda la Brasov, la Euro-Motor.
19 Mar 2019, 16:23: Zetu, nu am primit serie de sasiu, doar una virtuala. This post has been edited by hma27: 19 Mar 2019, 16:23 |
--------------------
Nissan
2019
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
Da ..ciudat sistemul celor de la Reno, au nici dupa o luna nu am primit seria ..
|
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
LiviuN29 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 February 19 ![]() |
Mare grija cu Tunnel Bear ...pt. ca eu a trebuit sa resetez total telefonul si sa reinstalez aplicatiile
|
--------------------
Nissan
Qashqai ,1,3,DCT ,2WD, N-CONNECTA
2019
|
|
ynd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 December 18 ![]() |
Salutare!
In asteptarea masinii,incerc sa ma lamuresc cu un lucru: este motorizarea 1,3 DIG-T High Power, MT, emisii CO2=121g eligibila in programul rabla 2019? Intreb deoarece au aparut in presa informatii legate de inceperea programului (~ 5 Aprilie) si noile conditii de participare/eligibilitate , gen max 120g emisii CO2, ITP... Multumesc This post has been edited by ynd: 20 Mar 2019, 22:19 |
--------------------
skoda
octavia
2011/Business
|
|
hma27 |
![]()
|
Conditiile de eligibilitate s-au modificat. Conform Ordinului nr. 963/2018 privind modificarea și completarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019, din 14 septembrie 2018, se pare ca se poate:
La articolul 6 alineatul (2), după litera ![]() -în cazul în care în COC este înscrisă cantitatea de emisii de CO2 conform standardului WLTP, se acordă pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 145 g CO2 /km NEDC, în regim de funcționare mixt;". - La articolul 6 alineatul (2), după litera c) se introduce o nouă literă, litera d), cu următorul cuprins: în cazul în care în COC este înscrisă cantitatea de emisii de CO2 conform standardului WLTP, se acordă pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 140 g CO2 /km NEDC, în regim de funcționare mixt." |
--------------------
Nissan
2019
|
|
Glim |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 17 January 19 ![]() |
Cam asta stiu si eu... ca s-au modificat conditiile Ghidului (mai sus mentionat de hma27).
"c) în anul 2019 se acordă pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 120 g CO2 /km NEDC, în regim de funcționare mixt, conform informațiilor înscrise în COC (certificatul de conformitate al autovehiculului). d) în cazul în care în COC este înscrisă cantitatea de emisii de CO2 conform standardului WLTP, se acordă pentru autovehiculul nou al cărui sistem de propulsie generează maximum 140 g CO2/km NEDC, în regim de funcționare mixt." Iar pe site-ul nissan.ro apare ca: "Primele vehicule Nissan omologate cu noua procedură (WLTP) sunt comercializate din ianuarie 2018 și, din septembrie 2018, toate vehiculele Nissan puse în vânzare prin rețeaua noastră de agenți vor primi omologare WLTP". |
--------------------
Nissan
Qashqai
N-Connecta 1.3 157CP DCT 2WD [2019]
- -
|
|
teal_c |
![]()
|
Ceva ani vechime in ale sofatului. Group: Members Posts: 252 Joined: 18 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Am reusit sa folosesc Android Auto si implicit Waze-ul prin instalare folosind VPN. Merge bine pana acum si nu mi-a dat rateuri.
LiviuN29 - mie nu mi-a facut figuri si nu am fost nevoit sa reinstalez aplicatile pe telefon asa cum ai facut tu. Poate ai fost tu un pic ghinionist. |
--------------------
NISSAN
QASHQAI
1.3L HP M/T 2WD PACK N-CONNECTA 2019
- B-Nr-XXX Daca muncesti ca sa traiesti de ce te mai omori muncind?
|
|
eu_markhu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 24 November 16 ![]() |
Salut. BILZONE cat te.a costat tekna bosse? Astazi am fost la dealer si maine imi comunica un ultim pret. As vrea sa fac o comparatie. Multumesc.
This post has been edited by eu_markhu: 1 Apr 2019, 16:53 |
--------------------
Nissan
Qashqai
2019/tekna bose/157cp/7dct
|
|
bilzone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 31 January 17 ![]() |
Salut eu_markhu. 24.414 TVA inclus remat inclus.
|
--------------------
Nissan
Qashqai Tekna Bose 1,3 DIG-T 157 CP 7DCT
2019
|
|
eu_markhu |
![]()
|
Ce piele ai? Din aia 3d?
1 Apr 2019, 21:29: Mie mi.a facut o oferta de 24.240 cu voucher inclus, full mai putin pachetul ala cu (piele 3d,, scaune cu memorie si oglinzi cu memorie) 1 Apr 2019, 21:31: In banii astia ai ales si culoarea? Ori ai luat alb sau rosu? This post has been edited by eu_markhu: 1 Apr 2019, 21:31 |
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
ynd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 27 December 18 ![]() |
Salutare, in sfarsit am intrat in posesia masinii weekendul trecut!
Dealerul mi-a facut o inca o reducere ~ echivalenta cu programul rabla si asa am luat masina un pic mai repede. Motivul? Se pare ca nu si-au atins target-ul pe Q1 ....nici nu mai conteaza. Short summary: Acenta 1.3 benzina 157 Cp Manual Transmission. Avans paltit la sfarsitul lui Ianuarie, masina sosita in Ro la mijlocul lui Martie. Dupa un prim drum de ~300km consumul este de 6,5, condus usor max 3000 rpm viteza maxima ~130km/h--> extraurban Am mai facut ~50 km in oras consum final ~7%. +CarPlay are waze-ul by default ![]() +Motor foarte eeelasaaastic! +Tinuta de drum faina, pozitie inalta, sacaun comfortabil --> lucruri atributive...vin de pe clasa compacta. +Scaunele foarte comfortabile Neutru: Sistemul de sonorizare este...entry level Zgomotul la rulare peste 120km/h e un pic cam mare (nimic nou pe forum) Timoneria --> mi se pare un pic cam lunga distanta intre trepte ( iar atributiv deoarece vin de pe VAG unde timneria era TOP, adica scurta si foarte precisa). - SW/organizarea dispalay-ului central (pe mine nu m-a prins la prima utilizare)eg: partea de radio/ lista canale cam ciudata... -cam zgomotoasa la trecerea peste gropi/sine de cale ferata etc. -doar o priza usb Overall:multumit de decizie si de masina, contez pe o fiabilitae buna care sa puna in plan secundar orice mica nemultumire subiectiva. Revin cu poze si impresii mai detaliate,poate chiar un jurnal de bord! O seara buna va doresc! |
--------------------
skoda
octavia
2011/Business
|
|
eu_markhu |
![]()
|
Sa o stapanesti sanatos. Multi km!
|
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
bilzone |
![]()
|
@eu_markhu - Am ales doar culoarea(neagra). La full piele am zis pas la indrumarea mai multor cunostiinte. Deci fara piele 3d, scaune cu memorie si oglinzi cu memorie.
Pretul primit de tine este unul bun. Asteptare usoara! This post has been edited by bilzone: 2 Apr 2019, 11:55 Attached thumbnail(s) f74819f8_83db_450d_8dd1_8cf93096bb29.jpg ( Size: 234.14k ) Number of downloads: 571 IMG_0255.jpg ( Size: 2.61mb ) Number of downloads: 573 |
--------------------
Nissan
2019
|
|
eu_markhu |
![]()
|
S-a modificat pretul
![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
bilzone |
![]()
|
Poate mai merge negociat putin pentru ca loc este...
|
--------------------
Nissan
2019
|
|
eu_markhu |
![]()
|
Am fost astazi si mi.a dat 24.290 fara culoare. Cred ca o sa merg cu pretul asta. Voi ce ziceti?
|
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
bilzone |
![]()
|
Daca nu pui mare pret pe culoare este ok. Eu am vrut neaparat negru.
|
--------------------
Nissan
2019
|
|
eu_markhu |
![]()
|
Eu as vrea albastru....
|
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
Te mai uiti la 500 euro ? Sa nu ti para rau daca nu iei albastru....fa-ti placerea si alege culoarea dorita...curaj !!!
|
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
eu_markhu |
![]()
|
Salut. Va mai deranjez cu niste intrebari....cei care au bose , ce ziceti merita? Se aude bine?
Masina cu tekna bose are pilot automat adaptiv(sa pastreze distanta fata de masina din fata) ? <span class='edit'>3 Apr 2019, 19:45:</span> Va intreb ca pe pliant arata ca au ceva de genul "PRO PILOT" Dar cei de la reprezentanta au spus ca nu stiu nimic de el si nu apare in configurator. Am un pliant de la ei in limba romana. Deci ar trebui sa fie si pentru romania. This post has been edited by eu_markhu: 3 Apr 2019, 19:51 Attached thumbnail(s) Screenshot_20190403_204639_Drive.jpg ( Size: 726.19k ) Number of downloads: 397 |
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
DeusX |
![]()
|
Pro Pilot parca e optiunea pentru USA (pe Rogue).
Imi pare rau de tot ca nu mai gasesc oferta. Tu nu ai primit-o? E oferta aia cu dotarile la zi si preturi. Acolo vezi optiunile reale disponibile, in baza careia se face contractul EDIT: am gasit postarea mea cu dotarile Tekna si Tekna Bose cum erau in Oct/Noi/Dec 2018: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=317...dpost&p=4795074 => nu are cruise control adaptiv Anyway, nu stiu daca a mai postat cineva, dar modelul curent are un review de la Turatii.ro: https://www.youtube.com/watch?v=8OjFQ8wSrf4 (e chiar un Tekna Bose) This post has been edited by DeusX: 3 Apr 2019, 21:04 |
--------------------
-
-
-
Micra 1.0 100 (2018) |
|
eu_markhu |
![]()
|
La BOSE ma refer daca se aude bine daca este sunetul ok, daca merita diferenta de 600euro.?
|
--------------------
Nissan
Qashqai
|
|
DeusX |
![]()
|
Eu am incercat sa raspund la partea legata de pilot adaptiv. Despre sunet nu ma pronunt, nu am dotarea respectiva.
|
--------------------
-
-
-
Micra 1.0 100 (2018) |
|
hma27 |
![]()
|
Cruise control adaptiv este o functie prin care masina accelereaza sau incetineste singura, pentru a pastra in permanenta viteza si distanta (setata de sofer) fata de masinile ce circula inainte.
Pro pilot este o functie si mai evoluata, care in plus si vireaza masina pentru a o tine pe mijlocul benzii de rulare Camera video frontala si radarul mentin viteza, distanta fata de alte vehicule, franeaza, accelereaza, vireaza singura pentru mentinerea benzii (intre 30 si 100 de km/h) Asa cum a spus colegul DeusX, in USA e optiune pe Rogue, dar se poate comanda si in unele tari din Europa. De exemplu, in UK costa 795£ pe Tekna si Tekna + cu cutie automata. Nici cruise control adaptiv, nici Pro Pilot nu exista in oferta din Romania. This post has been edited by hma27: 4 Apr 2019, 07:04 |
--------------------
Nissan
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 15:49 |