Rabatare bancheta spate, sezutul
![]() ![]() ![]() |
Rabatare bancheta spate, sezutul
lexxx |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|||
bh07xyk |
![]()
|
![]() C Group: Members Posts: 976 Joined: 10 March 06 From: Oradea ![]() |
Inainte de a rabata spataru bagi mana intre spatar si sezut, in partea unde sunt mai apropiate, cam langa stalpul usii. Traci ca animalu'
![]() Asta daca am inteles eu bine intrebarea... This post has been edited by bh07xyk: 17 Mar 2006, 14:06 |
--------------------
Alfa Romeo 156
Sportwagon 1.9 JTD
2003 Progression ex Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique , 120, 17", 2002
Manuale reparatii Laguna in pagina personala. |
|
lexxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
Ai inteles bine intrebarea.
![]() Nu am vrut sa fortez nimic sa nu rup dracu ' ceva pe acolo.La Vectra B ,spre exemplu,era o ureche de cauciuc frumos mascata de catre trageai finut si se rabata sezutul. Daca zici ca trebuie tras cu devotamet,asa o sa fac. ![]() Multam' frumos. |
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
si la Clio Symbol e la fel... ce m-am mai chinuit sa caut clapete si alte prostii pe la inceput...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o problema legata de bancheta din spate, mai exact spatarul ei - numai partea din spatele soferului. Dupa cum poate e si la altii, spatarul banchetei e compus din doua sectiuni, prima cu doua locuri (mijloc+dreapta-spate) si a doua sectiune cu un singur loc, cel din spatele soferului.
Am avut nevoie sa car ceva foarte voluminos si am vrut sa beneficiez de tot spatiul oferit de hatchback. Cand am vrut sa rabatez partea din spatele soferului (spatarul), butonul acela care se apasa pentru deblocare s-a dus in jos, a ramas acolo iar spatarul nu il pot rabata... Ce e de facut? As prefera sfaturi care sa nu ma faca sa apelez la ciocan si/sau ranga ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Nu il poti trece in pozitia normala sau culcata?
Daca e prima varianta, poate ai ceva prin portbagaj in care se propteste in partea de jos, si nu ii permite. Eu asa am avut cu toata bancheta problema. Aveam butonasele alea indesate inauntru si nu a vrut sa se prinda in cleme in pozitia normala pana nu am scos umbrela (de plaja) din porbagaj ![]() Iar daca nu merge culcata, aceeasi chestie ar fi.. poate ai ceva in portbagaj care blocheaza.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai ce am facut curat in tot portbagajul acum vreo saptamana. Cu mocheta data jos, cu scos roata de rezerva si aspirat si sters peste tot... nu am nimic care sa obstructioneze pe acolo. Cel putin nu am gasit eu. Am sa insist totusi... Dar nu cred ca asta e problema. Ma ingrijoreaza faptul ca butonul odata apasat nu mai revine la normal, a ramas acolo in spatarul scaunului intrat vreo 4-5 cm.
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Atunci incearca sa impingi spatarul la locul lui normal.. dar mai cu forta.
Poate a ramas mocheta un pic saltata in zona spatarului..? |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Nici eu n-am reusit sa rabatez sezutul la L. din semnatura. Sezutul vine bagat cumva pe sub partea verticala; am incercat sa ridic de partea din fata a sezutului insa este prinsa strasnic. Spatarul se rabateaza 1/3 si 2/3 dar sezutul... nimic!Poate o demonstratie video ar elucida problema.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
sub sezut la margina(exact la intalnirea dintre bancheta si podea) se afla 2 cleme negre care le tragi un pic si ridici bancheta din fata apoi iese si din spate apoi lasi spatarul in jos si faci curat
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
mihai vulcan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 27 July 08 From: Sibiu ![]() |
Cata_lag2.2 bagi mana intre sezut si spatar si tragi de sezut in sus, cu putere ca iese destul de greu si nu are ce sa se strice!
|
--------------------
HYUNDAI
I30 1.4 tgdi exclusive launch edition
2017
- SB 06 YCP Ex Renault Laguna Ii
Ex Renault 25 GTX |
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
OK, merci.
Destul de neeleganta procedura, dar functioneaza! Ma asteptam la ceva mai "complicat". |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
Salut! Aveti idee cum se demonteza clemele care fixeaza sezutul de podea. Eu am 4 si cele doua care tin sezutul se pare ca s-au largit ca se misca bancheta si vreau sa le schimb cu celelalte. Multumesc!
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
cosminclc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 28 November 09 ![]() |
salut. am laguna din semnatura de 3-4 ani, si in tot acest timp nu am avut nevoie sa rabatez bancheta spate, dar acum cateva zile am avut de dus la tara un frigider, toate bune, am masurat frigiderul, am masurat interiorul masinii, si bucuros ca intra frigiderul trec la rabatarea banchetei, apas butoanele de langa tetiere(la spatar) si incep sa cobor spatarul, si raman uimit ca nu se coboara pentru a forma un plan drept cu portbagajul, spatarul ramane destul de mult ridicat si formeaza un unghi cu portbagajul, intrebarea este, cum am vazut mai sus discutia, trebuie rabatat si sezutul sau doar atat se rabateaza???
![]() |
--------------------
renault
nu mai am
2001
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La break se poate scoate complet sezutul.....pentru un spatiu plan.
Sau avansezi scaunele din fata la maxim si rabatezi sezutul si doar apoi rabatezi bancheta dorsala. Rezulta un fel de pat dublu. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
cosminclc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 28 November 09 ![]() |
ok, mersi, asa speram si eu sa fie...chiar ma intrebam ce farmec ar avea o bancheta care nu se rabateaza complet
o seara buna |
--------------------
renault
nu mai am
2001
|
|
LOCOmotive |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 June 18 From: Craiova ![]() |
QUOTE(espacern @ 23 Jun 2013, 22:08) La break se poate scoate complet sezutul.....pentru un spatiu plan. Sau avansezi scaunele din fata la maxim si rabatezi sezutul si doar apoi rabatezi bancheta dorsala. Rezulta un fel de pat dublu. @+ Cum se scoate sezutul? Eu nu am reusit decat sa il ridic, dar nu se pliaza bine spatarul asa. L. E: dupa ce am postat am vazut ca aici e vorba de laguna. Eu am megane 2 break. Nu stiu daca si la asta o merge. This post has been edited by LOCOmotive: 4 Oct 2018, 18:05 |
--------------------
Renault
Megane 3.2 Grandtour
2012 Bose
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:14 |