Demontare bloc clima Megane 2, Demontare bord si bloc clima
![]() ![]() ![]() |
Demontare bloc clima Megane 2, Demontare bord si bloc clima
vick |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 September 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310L
- B01POL SAU NU ...
|
|||
ianni |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 6 May 06 ![]() |
Bravo. Felicitari.
Trebuie pus la tutoriale totusi. Asta ca sa beneficiem cu totii de experienta ta. Ps: Care e vaporizatorul ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007/privile Je/mp3 si multe altele...
|
|
acatalyyn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 19 October 11 ![]() |
Buna treaba uploader... Sa ai multa sanatate
![]() |
--------------------
renault
megan 2
2008
- nt 01 abs
|
|
razvanborza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 October 08 From: Cluj ![]() |
WOW!!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
2006 1.5dci 60kw
|
|
vick |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 7 September 05 From: Romania ![]() |
Multumesc de urari...
![]() @ianni: vaporizatorul e cel din antepenultima si penultima poza. PS: In ultima poza e filtrul de polen, nu stiu daca am fost suficient de clar. ![]() This post has been edited by vick: 17 Nov 2011, 11:19 |
--------------------
DACIA
1310L
- B01POL SAU NU ...
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
vick |
![]()
|
Da, se poate shimba sau suplimenta stratul de pasla de pe suportul din fata, buretele dinspre parbriz plus multiple locuri in care o fasie subtire de burete ar face minuni - mai ales la mastile care vin prinse doar in clipsuri.
This post has been edited by vick: 21 Nov 2011, 12:27 |
--------------------
DACIA
1310L
- B01POL SAU NU ...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Puteai schimba filtrul de polen si fara sa-l faci evantai, in 5 minute maxim..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
skorpio_bog |
![]()
|
![]() Sports cars are difficult to justify, but easy to love Group: Members Posts: 4.368 Joined: 6 September 06 From: UK/RO ![]() |
Felicitari pt tutorial. Am vrut si eu sa fac acelasi tutorial asta vara cand am demontat bordul ca sa trag un fir amarat
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 RS Trophy 300 EDC
2019 VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012 Renault Megane 2 1.5dci 2007 |
|
01zack |
![]()
|
![]() mi-au furat sigla, las' ca am la avatar Group: Members Posts: 158 Joined: 16 April 10 ![]() |
cred ca ma paste in primavara operatiunea asta ! daca fac cinste poate ma ajunti cu niste sfaturi
![]() Felicitari inca 1data |
--------------------
Renault
Megane sedan 2.1
2005 1.6 16v Expresion
- B 46 si ceva . . .
|
|
nightmare_cristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 January 10 ![]() |
Salut! M-am apucat si eu sa dau bordul jos si m-am blocat exact la partea cu deconectatul tevilor si demontarii ranforsarii. Am o intrebare: cum ti-ai dat seama ca de vina pentru nefunctionarea aerului conditionat ar fi vaporizatorul? La mine problema sta in felul urmator: incarc instalatia, merge 3-4 saptamani dupa care ramane fara freon. La verificarea cu lampa cu ultraviolete nu am gasit nimic in neregula la motor.
This post has been edited by nightmare_cristi: 5 May 2012, 16:58 |
--------------------
Renault
Laguna 2
2005, Expression, 1.6 16v, 82kW cu GPL,
- Numar provizoriu
|
|
scutyeru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 27 December 11 ![]() |
Oare vinovat pentru faptul ca nu baga rece la relanti tot vaporizatorul sa fie problema?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1.9 dci
|
|
cristescu_sergiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 15 February 12 ![]() |
salut.am avut un eveniment urat cu masina si trebuie schimbata plansa bord.intrebarea mea este dak dupa schimbare o sa am probleme de genul scartait sau greierasi enervanti?
|
--------------------
Renault
Megane
2007
- AG-08-VVO
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Important este modul in care se face lucrarea, daca se lucreaza cu simt de raspundere nu apar greierasi.
PS: schimbi si vinovatul care ti-a distrus plansa de bord sau doar plansa de bord? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
cristescu_sergiu |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
- AG-08-VVO
|
|
cristescu_sergiu |
![]()
|
QUOTE(nonic @ 24 May 2012, 20:07) Important este modul in care se face lucrarea, daca se lucreaza cu simt de raspundere nu apar greierasi. PS: schimbi si vinovatul care ti-a distrus plansa de bord sau doar plansa de bord? ![]() am rezolvat si problema cu plansa bord,au avut simt de raspundere baietii de la reno nu mai am nici un greieras in masina ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
- AG-08-VVO
|
|
hoesus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 11 May 11 From: Bucuresti ![]() |
nightmare_cristi. salut ! si eu am intampinat aceeasi problema ca si tine. nu am gasit nicio solutie pana acum , nici locul pe unde ar pierde freon .
|
--------------------
renault
megane 2 sedan
2006
- asd
|
|
arghirus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 12 ![]() |
Am aceeasi intrebare ca nightmare_cristi: cum ti-ai dat seama ca de vina pentru nefunctionarea aerului conditionat ar fi vaporizatorul? Meganul meu (1.5 dci, 2005) pierde freonul in aprox. 1.5 luni. La verificarea cu lampa cu ultraviolete nu am gasit nimic in neregula la motor. Am schimbat radiatorul si filtru uscator dar pierderile nu le-am eliminat. Ma puteti ajuta cu vreun sfat?
|
--------------------
renault
megane 2
2005 dci
|
|
renault91 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 19 June 13 ![]() |
sal. ma interseaza si pe mine daca la megane 2 din 2003 exista la legatura dintre vaporizator si conductele de la masina o supapa de expansiune? si ce trebuie demontat pentru a ajunge la aceasta supapa?
![]() 19 Jun 2013, 10:15: ceva de genul acesta exista? This post has been edited by renault91: 19 Jun 2013, 10:15 Attached thumbnail(s) 552995.jpg ( Size: 50.12k ) Number of downloads: 8471 |
--------------------
renault
megane
2005
|
|
Pandeli88 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 21 January 13 ![]() |
Salut! Cine poate sa imi spuna si mie daca plansa de pe un megane 2004 se potriveste pe megane 2007? Si daca conteaza ca una are clima si cealalta AC? Multumesc!
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5dci 74 kw
|
|
need4spd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 14 July 11 ![]() |
vick ajuta-ma si pe mine avand in vedere ca tu ai demontat tot blocul de aer. Crezic ca poti sa-mi spui de ce ar baga aer rece doar pe partea din dreapta a masinii???
|
--------------------
renault
megane 2
1.5dci 2005 60kw
|
|
Testos |
![]()
|
![]() Gold digger Group: Members Posts: 57 Joined: 9 June 11 From: Bacau ![]() |
Multumesc vick pentru tutorial! Azi am montat o plansa de bord si mi-a fost de un real ajutor.
|
--------------------
Renault
Mégane 2.1 Sedan
2004 Privilège 1.5 dCi 74kW
- BC ** *** Secured by CB President Harry III ASC + President ML145
|
|
vick |
![]()
|
QUOTE(need4spd @ 3 Jul 2014, 14:55) vick ajuta-ma si pe mine avand in vedere ca tu ai demontat tot blocul de aer. Crezic ca poti sa-mi spui de ce ar baga aer rece doar pe partea din dreapta a masinii??? lipsa partiala de freon. vaporizatorul ingheatza incepand din dreapta, progresiv pana in capatul din stanga. ...sorry pentru raspunsul tarziu... ![]() |
--------------------
DACIA
1310L
- B01POL SAU NU ...
|
|
marian_S_petre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 December 14 From: London, UK ![]() |
Salut dragi colegi.
Am si eu un Reno megane mk2 din 2004 si am o mica problema legata de A/C...unde are ''low port'' pentru incarcare cu freon ??? nu gasesc decat ''high pressure port''. Multumesc frumos pentru ajutor si scuze daca am fost off topic. This post has been edited by marian_S_petre: 13 May 2015, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane MK2 , 1.4L 16V, 2004
2004
- LS 04 GOJ
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Sunt modele care au o singura valva.
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
djcristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.944 Joined: 5 October 09 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
toate meg2 au doar valva de low , pe acolo se baga/scoate freonul. Astfel pt aparatul de incarcare nu se poate vedea presiunea pe inalta in timpul functionarii, ea se verifica pe diagnoza pe ECU.
Asta pt ca este o masina pe platforma veche (2002->). Modelele pe platforma mai noua (exemplu Logan 2005->) au ambele valve. This post has been edited by djcristi: 21 May 2015, 20:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
03/2008 Estate 1.5dci euro4 76kW FAP business
- DJC Dacia Logan euro4 1.5dci 50kW(68ps) ambition (fab oct-2007)
|
|
craciunica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 27 October 12 ![]() |
super!!!!!! felicitari!!!!!
|
--------------------
renault
megane 2
2005
- mm05tcp
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Se poate muta la tutoriale va rugam? Multumim!
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
aldea florin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 3 November 11 ![]() |
va salut, sun nou pe forum, poate cineva sa ma ajute cum pot desface ceasuril la un megane 3? teoretic am idee dar imi este frica sa trag de ele sa nu rup ceva. multumesc anticipat celui sau celor care imi poate da un sfat.
|
--------------------
renault
Kadjar
2016 1,5 dci 110 cp
- DB-26-APR
|
|
gutui |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 320 Joined: 6 May 08 ![]() |
salutare la toata lumea.
am si eu o problema: mi-a curs antigelul (cam tot) la picioare , pedale, ...e balta peste tot la sofer. am inteles ca mi s-a spart caloriferul de caldura !?!? care e si cum se schimba?..chiar tre' sa demontez juma' de masina pt asta?...asa ca mai sus? multumesc anticipat This post has been edited by gutui: 4 Jan 2016, 13:37 |
--------------------
M II -11.2002
VW Jetta, diesel 1.6
-01.2013
- VN 11 LUK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:43 |