Numere rosii, Am 3 intrebari despre numerele rosii
![]() ![]() ![]() |
Numere rosii, Am 3 intrebari despre numerele rosii
satelit93 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 April 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
- MM0123454
|
|||
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
1.Nu
2.Se elibereaza numere de export valabile 1 luna 3.Da @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
2. Cand a cumparat taica-miu Kia din Koreea... i-au dat aia de la RAR numere ca astea:
Attached thumbnail(s) leasing.JPG ( Size: 12.83k ) Number of downloads: 1020 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
Am si eu o intrebare: daca iau sa zicem un clio nou din RO si eu vreau sa il inmatriculez in Franta, mai trebuie sa platesc taxa de mediu? sau iau nr de export ?
MS |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
colegu cand se plateste timbrul de mediu? cand o cumperi sau cand ai incris masina permanent?
ps in franta sistemul bonus-malus nu se aplica la toate masinile introduse in parcul auto francez? la cele noi exista da la cele sh aduse din afara frantei cum este? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
iti spun in octombrie cand inmatriculez Twingo in Franta, ca atunci mi se termina primul ITP.
teoretic nu cred ca se aplica bonus, poate doar malus, ca asa cumpar o masina noua din RO , o inmatriculez aici in F si statul francez trebuie sa imi dea 200e bonus ![]() This post has been edited by tomageorgian: 4 Apr 2013, 12:23 |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
satelit93 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 16 April 12 ![]() |
Multumesc ""espacern""Mi ai fost de mare ajutor
|
--------------------
Renault
Megane
1999
- MM0123454
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Pentru inmatriculat masina in Franta este nevoie de ''quitus fiscal"....printre alte acte de la DRIRE.
@+ |
--------------------
.
.
.
|
|
Cipriansen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 28 May 10 From: Craiova ![]() |
Dupa ce inmatriculezi masina ce faci cu nr. rosii? Le returnezi?
|
--------------------
Renault
Megane II
2007 / 1.4 / 16v / 98 CP
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Nu.
Le.ai platit, sunt ale tale. Poti sa faci ce vrei cu ele, doar sa nu le pui pe masina |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.343 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
le duci la remat
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Pe vremuri, daca le returnai impreuna cu autorizatia temporara de circulatie, primeai ceva bani inapoi (20 de lei parca). Nu mai stiu cum e acum.
|
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Acum nu mai dau nimic, scîrțarii.
Poți să le predai ca să fii un cetățean model, ei ți le primesc, dar nu merită deranjul. La gunoi cu ele. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
espacern |
![]()
|
Era cineva pe la bursa care cauta asa ceva.....pentru colectie zicea el!
|
--------------------
.
.
.
|
|
DrV |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 3 November 11 ![]() |
Eu le-as distruge, pentru a nu putea fi folosite ulterior, fara acceptul tau.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Confort Singura modalitate de a face fata pretentiilor exagerate, este sa le indeplinesti. Dr. Rusu M.
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Le poti distruge (adica sa le tai in 3), iar apoi sa le dai la oamenii strazii sa le duca la fier vechi. Adica le pui langa tomberonul de gunoi sa le ia.
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.343 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Din ce stiu eu, le refoloseau dupa o perioada. Schimbau doar autorizatia de circulatie.
Se rugau aia de la inmatriculari de un coleg de al meu ce se ocupa de flota companiei (si aveam mai mult de 200 de vehicole pe import temporar, care odata la 3 luni luau numere rosii, si dupa aia din alea temporare, gen leasing pentru alte doua luni), sa mearga asta mai des sa le duca numerele rosii expirate ca valabilitate inapoi. Asta prin 2005-2006. Si cand am inmatriculat io prima masina in 2005, am dus numerele rosii inapoi (impreuna cu autorizatia expirata) si am primit inapoi 20 de lei. This post has been edited by RZV: 16 May 2018, 15:49 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(espacern @ 16 May 2018, 13:00) Era vorba de numere străine . QUOTE(DrV @ 16 May 2018, 13:07) Numerele roșii nu au nici o valoare, e alt regim ca le cele definitive , după ce expiră poți să faci ce vrei cu ele, și dacă le folosește altcineva e fix răspunderea lui. This post has been edited by argon: 16 May 2018, 19:51 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
espacern |
![]()
|
QUOTE(argon @ 16 May 2018, 19:49) Era vorba de numere străine . Alea erau preferatele lui,dar si din alea provizorii cumpara,eu i-am trimis cateva seturi.....mai nou multi "tapeteaza" garajul/podul/barul/caruta cu ele! |
--------------------
.
.
.
|
|
radiantm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 8 December 10 ![]() |
Cumpar masina noua(plec cu ea din reprezentanta) cu numere rosii ...
1 Cum inchei RCA-ul ? Pt masina cu numere rosii pe o perioada de 1/2/3 luni si apoi un alt RCA pt masina cu numere "negre" ? 2 Sunt obligat sa trec pe langa o camera care verifica rovinieta (nu o pot ocoli decat daca mai fac vreo 100 km in plus) . Aceeasi intrebare cu Rovinieta . Fac o rovinieta pe tremen scurt pt masina cu nr rosii si apoi alta pt cea cu cu numere "negre" PE AMBELE APARE NR MASINII ... Sa nu ma injurati daca intrebarea e ridicola , dar sincer nu mai stiu cum am facut acu vreo 13/14 ani... Cu multumiri,Adi This post has been edited by radiantm: 4 Sep 2018, 21:05 |
--------------------
DACIA LOGAN
LOGAN 1.4MPI LAUREATE+1.0 SCE BLACK&WHITE
1.4(2005) /1.0(2018)
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Pentru numere roșii nu e nevoie de vigneta.
RCA se poate face direct pe 1 an sau cât se dorește pe seria de șasiu. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ca sa nu mai deschid alt topic: cam cat a durat de cand ati dus actele la politie pana ati luat numerele definitive (cu numar preferential)?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Depinde de la un judet la altul. La Pitesti daca duci actele dimineata, ai numerele dupa pranz...daca le duci dupa 12, le primesti a doua zi dimineata. La Bucuresti dureaza 2 zile cica, a inmatriculat un prieten de curand o masina. Oricum, mai mult de 2-3 zile nu ar trebui sa dureze. Numerele rosii nu le predai, poti circula cu ele pana se emit numerele definitive. Iar talonul il primesti prin posta in maxim o saptamana
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La noi in 2 ore ai numerele și dovada , daca duci actele după ora 2, a doua zi dimineața.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Brăila: aceeași zi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:44 |