Espace V, Nu e nimeni aici cu Espace V ?
![]() ![]() ![]() |
Espace V, Nu e nimeni aici cu Espace V ?
madhorsefuzzy |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.315 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am ajuns sa.schimbi cureaua de distributie mai rar decat un lant ..
This post has been edited by cj98czh: 22 Aug 2024, 10:47 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa le fac acum ...
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Rayn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 October 24 From: Bucuresti ![]() |
Salutare tuturor,sunt proaspat posesor de Espace 5 "cca 3luni" adusa din Germania.MY 2020 Initiale Paris 54k km 2.0 dci 189cp,dct6.Pana acum nici o problema dar se apropie iarna si trebuie sa o incalt.Ce fel de senzori TPMS trebuie sa cumpar ca sa nu am probleme de comunicatie cu CB?!
|
--------------------
Renault
Espace 5 gen 2
2020 Initiale Paris
|
|
MadafacaBULK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 2 October 23 From: Iasi ![]() |
legat de senzori eu am luat total random cu o pereche de jante aftermarket si si-au facut singuri update fara nicio problema.
ii folosesc de 1 an de zile si nu am avut niciun fel de probleme. 4 x SENZOR PRESIUNE BROCK SENS - BH SENS - DEDICAT PENTRU ORICE AUTO - MADE IN GERMANY - SILVER |
--------------------
Renault
Espace
2017 - Initiale Paris
|
|
claudiu.grapa@gmail.com |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 January 24 ![]() |
Salutare,
Am si eu un Renault Espace V Ph2 din 2021, motor 2L M9R, 190hp, 400NM, Adblue, Initiale Paris, 4control, Piele Nappa, cu scaune incalzite,ventilate. Am luat-o la 85.000km, si acum are 105.000km. Am avut o problema AdBlue rezolvata in service pe garantie, update de soft. Ce am remarcat este ca la viteze mai mari se aud zgomote de vant de la stapul B, in partea de sus acolo unde se imbina usile fata/spate. Cand deschid una din usi se observa un spatiu destul de mare intre cheder si usa efectiva Cineva mai are problema asta si cum ati reusit sa o rezolvati. Best regards, Claudiu Grapa. |
--------------------
Renault
Espace 5
2021
|
|
Aerius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
Chederele au fost/sunt problema la Megane 4. Pe Espace nu am auzit, dar poate fi din cauza faptului ca sunt mai putine exemplare.
Unii au rezolvat prin schimbarea chederelor pe garantie, altii pe cont propriu. |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
Cristi B. |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 December 24 ![]() |
Bună ziua!
De ceva vreme (cam din Aprile anul acesta) sunt posesorul unui Renault Espace V, an 2019, Initiale Paris, 2.0 dci, 200 cp., cumpărată personal de la reprezentanta Renault din Koln, la 94.00 km. Acum am undeva la 108.000 km și am un zgomot enervant la ușa șoferului. Si la cele mai mici denivelări, se aude un "clănțănit". Am uns chedărele cu soluție specială cu silicon, am încercat să mai strâng balamalele de la uși dar nimic. Mașina este ok. foarte mulțumit de ea, însă chestia asta la drum lung este enervantă. Mă gândesc să schimb și balamalele, dar nu știu dacă asta o să rezolve problema. A mai avut cineva semenea probleme? Și dacă da, cum s-au rezolvat? Mulțumesc! |
--------------------
Renault
Espace V
2019 Initiale Paris
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 12:48 |