Antena renault megane II
![]() ![]() ![]() |
Antena renault megane II
catalinzaharia |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|||
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
In orice parcare
![]() http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...ved=0CBQQ9QEwBQ sau http://www.autoschrott.ro/index.php?act=go...odcat&prodcat=7 This post has been edited by alexumf: 1 Feb 2010, 16:44 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
marius_costin_91 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 18 December 09 ![]() |
am eu o antena de megane 2...daca t intereseaza...intra p id_lu_marus si vb....salut!!!
|
--------------------
Renault
Megane 2
- 8105 DGN
2005 1.9 Dci
|
|
catalinzaharia |
![]()
|
Marius ai un ID de mess?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
![]() This post has been edited by dl_io: 1 Feb 2010, 17:53 |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
catalinzaharia |
![]()
|
Stiu ca au pe net. vroiam un magazin prin bucuresti ca sa nu mai ma compplic pe site.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
cristianmihai1982 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 3 July 08 ![]() |
sal
si mie mi-au furat antena, se desurubeaza foarte usor am dat 30 RON la serus |
--------------------
Renault
Megane
- B72NLX
2007, Sedan Privilege 1,5 DCI 105 cp
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Targ Vitan
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
M-au usurat si pe mine.
A rezistat aproape 3 ani, recunosc ca mai mult decat ma asteptam ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
inseamna ca a fost cel mai prost hot...daca a furat o antena de pe un megane care are 7 ani.....
|
--------------------
------
------
------
|
|
430076 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 5 November 09 ![]() |
Am eu una in plus. 20 lei.
Am avut o problema la un service si a trebuit vopsita o parte din caroserie. Cand au spalat masina au scos antena. La predare nu mi-au pus-o la loc, eu observand ca lipseste abia acasa. Dupa ce i-am blestemat de rigoare am dat o fuga pana la Vitan si mi-am luat una noua. Cand am ajuns in fata blocului am gasit-o in buzunarul portierei si pe cea veche. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dci 63KW
2005 Estate
|
|
clr |
![]()
|
@Mihai: si ce daca are 7 ani? Ca doar antena aia nu e supusa uzurii, nu?
Sau daca era una de 2 ani prindea posturile mai bine? |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
pacat ca nu am un aparat care sa arate calitatea semnalului...uzura...de la soare..ploaie...
|
--------------------
------
------
------
|
|
clr |
![]()
|
Pai Mihai, am spus mai sus, antena nu avea nici 3 ani impliniti
![]() Ce crezi ca e prima oara cand e furata? Oricum nu conteaza ce arata aparatul ala, sa nu-mi spui ca urechea sesizeaza diferenta de semnal. Ca sa nu mai zic ca pe masina nu scrie ce an de fabricatie este. Iar daca antena o gasesti pana-n 20 lei pe piata, gandeste-ce ce a primit hotul la schimb pentru ea. Probabil o jumatate dimineata ca drojdierii. Noi sa fim sanatosi. Oricum, la cat circul eu cu masina, probabil ca pe cea noua o voi tine in usa si o voi monta numai cand plec cu masina (adica in cate un week-end sau in concediu). |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
M i h a i |
![]()
|
m-am uitat in semnatura..am vazut 2003 si am omis partea cu 3 ani..... iti dai seama imediat ce an este masina..te uiti pe geamuri...slabe sanse ca sa fie toate schimbate...asadar...iti dai seama usor ce an de fabricatie este o masina..
|
--------------------
------
------
------
|
|
clr |
![]()
|
Iti dai tu seama.
Un cocalar "de parc" care o fura pentru cea mai ieftina vodka de pe piata habar n-are, stai tu linistit. |
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Nu mai deschid topic nou. De ceva timp imi merge radioul sacadat, adica cand are semnal bun cand nu. L-am desfacut sa vad daca cablul de antena e la locul lui, am mai strans antena de sus ... fara rezultat. Idei!?
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
........
![]() ![]() 17 Sep 2010, 11:41: .....Lucian schimba antena si vezi rezultatul.... ![]() 17 Sep 2010, 11:43: cum spunea MIHAI pot aparea uzuri de la soare..etc ![]() This post has been edited by mih_mlv: 17 Sep 2010, 11:43 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
drivex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 September 10 ![]() |
Am si eu aceeasi problema cu receptia (asa cum am spus pe alt topic; il rog pe moderator sa il inchida) dar la mine este "corodat" filetul antenei si as crede ca asta poate fi o cauza. Cu ce s-ar putea curata pina sa ajung la solutia extrema de schimbare a antenei?
|
--------------------
Renault
Megane II
- b11wgw
2004 Estate Megane II 2004 1.6 16v
|
|
beberazvan_n |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 30 June 09 From: Bucuresti ; Branesti Ilfov ![]() |
drivex incearca cu spray w40 .
|
--------------------
Renault
Megane 2, 1.5 dci...
- IF-03-VZL
2003
|
|
CristyXXL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 29 December 09 From: Resita ![]() |
Eu vroiam sa o schimb cu una de BMW, aripioara de rechin, dar mi-a zis un prieten k e si antena de GPS acolo si poate pierd semnalul.
Stie carva dak asa este? |
--------------------
Renault
Megane Estate 1.6 16V 112cp
Kadjar 1.5 110cp
|
|
81dis |
![]()
|
Dany Group: Members Posts: 6 Joined: 15 September 10 From: Valcea ![]() |
Si la mine se intampla acelas lucru cu radioul.
Pierde semnalul revine si tot asa Merg cu masina cu un prieten si la el merge perfect. Cand merg cu masina mea, pe aceeasi ruta si acelas post de radio nu vrea semnalul foarte slab. Am verificat antena, am desfacuta si am infiletat-o si nici o scimbare la fel de prost chiar ma inerveaza. Masina nu are nici macar 3 ani. Aveti o solutie. Ma gandesc sa mi schimb cd-ul cu cel de la masina veche, un Pioner care merge super dar nu mai pot avea comenzile la distanta Sfaturi pleas!!!!!!! |
--------------------
Renault
Megane II
- VL-81-DIS
2007
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
@81dis: cand mergi afara tine radioul pe "preset" si nu pe "manual" sau "list". Daca exista suficient semnal si nu exista alte interferente in drumul tau, postul pe care il ai selectat pe "preset" o sa-ti mearga OK.
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mih_mlv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 432 Joined: 17 September 10 From: Calarasi(CL)/Sicilia (CT) ![]() |
![]() Daca este vorba de aparat in sine...... eu am mers pana la Arad fara probleme(ex kiss fm)...bine cu schimbarile de frecventa ale oraselor(stii ca se schimba automat). Ca sfat incearca si alte posturi ...vezi cum este.. ![]() 20 Sep 2010, 10:28: QUOTE(Avani @ 20 Sep 2010, 10:21) @81dis: cand mergi afara tine radioul pe "preset" si nu pe "manual" sau "list". Daca exista suficient semnal si nu exista alte interferente in drumul tau, postul pe care il ai selectat pe "preset" o sa-ti mearga OK. ....sa presupunem ca stie comenzile nu??? ![]() This post has been edited by mih_mlv: 20 Sep 2010, 10:28 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 bicorp 1.6 115cp 2006 CL 79 MLV/
Clio III 1.5 dci 2008 CL 04 LAV
|
|
81dis |
![]()
|
Dany Group: Members Posts: 6 Joined: 15 September 10 From: Valcea ![]() |
Avani o sa incerc si asa nu stiu sigur daca e pe "preset" cred ca e pe "list" dar sper sa mearga daca schimb.
O sa tin la curent si poate ajut si pe alti |
--------------------
Renault
Megane II
- VL-81-DIS
2007
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Viitoarea mea antena
![]() Pana sa ma hotarasc sa o cumpar s-au terminat cele cu AM/FM+GPS(au mai ramas doar cele cu AM/FM) ,acum urmeaza sa implementez in ea antena GPS,este loc. O sa revin cu poze cand va fi montata pe masina. Attached thumbnail(s) DSC00126.jpg ( Size: 426.16k ) Number of downloads: 2985 DSC00128.jpg ( Size: 329.32k ) Number of downloads: 3038 DSC00129.jpg ( Size: 350.79k ) Number of downloads: 2928 DSC00130.jpg ( Size: 395.42k ) Number of downloads: 2901 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Arata... ciudat
![]() Semnalul GPS la ce vrei sa-l legi? Iti iei dvd cu elsidi? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Cum sa arate ciudat
![]() Am un Pocket PC cu navigatie,pe care vreau sa il implementez definitiv pe masina. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 13:40 |