Pompita stergatoare parbriz, Megane 1, toate motorizarile
![]() ![]() ![]() |
Pompita stergatoare parbriz, Megane 1, toate motorizarile
rrazvan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 June 08 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II HB
2001/1,8;16V O singura viata,o singura iubire: JUVE !!!
|
|||
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
acolo este...spor la treaba ca vine frigu!
|
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si eu am avut probleme cu pompa de stergatoare dar am virat maxim dreapta si am dat jos scutul acela de plastic si asa am avut acces la pompa fara sa mai demontez aripa. Poti si mai bine daca o ridici pe cric si dai roata jos. Atentie insa la bumbicii aceia de plastic ca se rup foarte usor . Am gasit de logan asemanatori la un magazin de piese logan la 2 lei bucata.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
rrazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 June 08 From: ARAD ![]() |
QUOTE(IonutGligan @ 11 Sep 2010, 12:48) ...Atentie insa la bumbicii aceia de plastic ca se rup foarte usor . Am gasit de logan asemanatori la un magazin de piese logan la 2 lei bucata.... Apropo de "braduleti" ,ca asa le zice la bumbucii de plastic, si eu am nevoie de ei la aparatorile alea de plastic si am gasit la un dealer Dacia aici in Arad dar numai pe comanda si cica o bucata costa 7 lei ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
In targul Vitan gasesti f multe accesorii de prindere si nu numai inclusiv "braduti".Asta este pretul...2 lei.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
rrazvan |
![]()
|
jas2,am o intrebare la modul cel mai serios:nu poti sa-mi cumperi tu 10 buc. si sa mi-i trimiti prin posta?
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Acum nu sunt in tara 6 zile...Cand vin iti cumpar.
0766 490 586 dar suna-ma pe 18 sept ca acum...roaming-ul...si degeaba ma suni acum.Suna-ma atunci si a doua zi ii cumpar dupa care ti-i trimit imediat. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
rrazvan |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
StefanJipa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 August 10 ![]() |
Am si eu o problema tot in aceasta zona , de cateva zile nu mai functioneaza nici stropitotile de la parbriz si nici cea de la luneta , rezervorul este plin , atunci cand actionez comanda incep stergatoarele sa mearga se aude pompa de apa dar nimic , aveti idee ce ar putea fi ?
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
- - ex Megane Coupe 1.6 16v
ex Clio 120TCe EDC |
|
rrazvan |
![]()
|
QUOTE(StefanJipa @ 11 Sep 2010, 22:38) Am si eu o problema tot in aceasta zona , de cateva zile nu mai functioneaza nici stropitotile de la parbriz si nici cea de la luneta , rezervorul este plin , atunci cand actionez comanda incep stergatoarele sa mearga se aude pompa de apa dar nimic , aveti idee ce ar putea fi ? EXACT problema asta o am si eu de aia am intrebat unde este localizata pompita..Dar poate auzim niste pareri inaint esa o desfacem... |
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Eu am cautat in dialogys si am vazut pe unde trebuie sa o desfac , o si bagasem in garaj acum 2 seri dar nu am facut nimic pentru ca nu aveam chei torx , intre timp mi-am cumparat dar acum astept sa vad vreo idee ceva
![]() ![]() LE. vrei sa iti urc poza sa vezi unde trebuie sa desfaci sa nu stai sa te chinui ? This post has been edited by StefanJipa: 11 Sep 2010, 21:58 |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
rrazvan |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
StefanJipa |
![]()
|
La pompita : 1- cele pe fata , 2 - cea de pe spate
Attached thumbnail(s) aparatoare_1.JPG ( Size: 49.7k ) Number of downloads: 990 aparatoare2.JPG ( Size: 59.28k ) Number of downloads: 1060 pompa.JPG ( Size: 30.15k ) Number of downloads: 1065 rezervor.JPG ( Size: 32.59k ) Number of downloads: 1040 |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
rrazvan |
![]()
|
Stefan,mersi frumos.Luni o sa desfac sa vad de ce naiba nu functioneaza....Poate pana atunci mai auzim si alte pareri...
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Ok, si eu tot luni dimineata cred ca o desfac , sa speram ca ne poate da cineva o idee de la ce poate fi , pana atunci bafta si sa speram ca nu e nimic grav defect
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
rrazvan |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Este un soft , care contine detaliile tehnice despre orice Renault , Dacia , Nissan. Un fel de baza de date unde poti sa gasesti reperele , ce si unde se afla , scuze pentru explicatia cam tampa dar nu imi dau seama cum sa explic ce este
![]() le: ai pm cu numele . This post has been edited by StefanJipa: 11 Sep 2010, 23:02 |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
rrazvan |
![]()
|
Mersi mult.Acum il caut si eu.
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
jordyy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 14 November 09 From: Timisoara ![]() |
Am avut si eu o problema de genu asta dar la mine nu mergea doar apa pe fata aia pe spate functiona si am fost la sevice ca era iarna si era frig afara sa desfac motorasu , acolo mia dat motorasu jos si intradevar el baga presiune dar acolo unde sunt tevile alea doua unde se pun furtunele sunt de plastic si cu o surubelnita mica se desface si se da jos doar capu ala acolo am vazut o supapa de cauciu (ceva de genu supapa de sens care lasa apa sa se duca numai acolo unde dadeai comanda in fat sau un spate ) iar supapa aia la mine era intepenita dupa deblocarea ei nu mai am avut probleme
![]() |
--------------------
RENO
MEGANE
2011
- TM03JRD
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
Si eu am avut o problema aseamanatoare ca tine jordyy dar nu a mers sa o deblochez si am scos-o de tot si acum cand dau sa arunce apa pe fata ,imi arunca si pe spate si invers cand dau pe spate imi arunca pe fata.De unde as putea sa cumpar supapa aia???ca e foarte stresant si in plus i-a scazut presiunea.
This post has been edited by shaolin_taval: 12 Sep 2010, 15:00 |
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Supapa aia de cauciuc si la mine a fost problema. E din cauza solutiilor de spalat parbrizele. De la unele solutii cauciucul acela se dilata si strange impiedicand miscarea lui dintr-o parte in alta in functie de comanda data motorasului. Eu am reparat-o cu o lama de barbierit am taiat putin de la capete cam 0.5 mm si merge si azi.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
rrazvan |
![]()
|
Tin sa va anunt ca azi am rezolvat problema pompitei.Am desfacut-o si am comprimat putin supapa aia in forma de cilindru care separa cele doua trasee(traseul stergatoare parbriz si traseul stergator luneta).Se pare ca s-a dilatat,obturand astfel ambele trasee.Vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat.Este a doua problema pe care o rezolv cu ajutorul acestui forum (prima a fost localizarea claxonului).Tineti-o tot asa.
This post has been edited by rrazvan: 13 Sep 2010, 22:13 |
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
eu facut operatia asta acum vreo 2-3 ani si am aruncat supapa aia:((.cred...in masina nu o mai am sigur...
|
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
rrazvan |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
StefanJipa |
![]()
|
Am rezolvat si eu , tot supapa era de vina , am reusit sa o deblochez si acum si-a revenit complet . multumesc pt sfaturi .
|
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
2021
ex Clio 120TCe EDC |
|
shaolin_taval |
![]()
|
am gasit si eu supapa era aruncata prin masina si acum merge:D:D:D
|
--------------------
renault
megane
2002 break
- OT-87-RMY 1.6 16v 79kw
|
|
rrazvan |
![]()
|
jas2,imi cumperi din Vitan braduleti?
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
razvan> la arad nu e magazin dacia cu piese-nu neaparat de origine-orice magazin cu piese de dacia-tre sa coste maxim 2 ron
|
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|
rrazvan |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II HB
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
QUOTE(rrazvan @ 18 Sep 2010, 11:50) La banii astia leg aparatoarea cu sarma... Corect. Daca ai vreo poza cu bradutul ala, pune-o aici... eu stiu vreo 3 modele (posibil sa fie mai multe), oricum chiar si 2 lei/buc. mi se pare mult. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 18:04 |