montat tweetere originale
![]() ![]() ![]() |
montat tweetere originale
ddg71 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 August 04 ![]() |
Attached thumbnail(s) speaker_tweeter_renault_megane_3_scenic_3_laguna_b1220f001c090c38ba_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 181.69k ) Number of downloads: 518 speaker_tweeter_renault_megane_3_scenic_3_laguna_e2e31f001c07850448_0_0_0_0_0.jpg ( Size: 220.65k ) Number of downloads: 542 |
||
--------------------
Renault
Megane III
2014 1,5 DCI
|
|||
ovidiuuu_94 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 15 October 17 From: Bucuresti ![]() |
In curand o sa montez si eu unele.
Am gasit din dezmembrari de la un megane 2. Sper sa nu apara problema asta si la mine. Asteptam detaliile cum ai rezolvat, ce a cauzat si ce mai e pe parcurs. |
--------------------
renault
Megane 3 1.5 dCi 66 kw
2012 Megane 3 1.5 dCI 90 hp 66 kw an 2012
|
|
laurlungu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 October 15 ![]() |
Salut, eu am montat de megane 2 de la dezmembrari si nu am avut probleme. Le am de 2 ani. Daca deconectezi tweeterele boxele pe spate merg? Oricum este foarte ciudat, teoretic sunt iesiri separate, fata-spate/stanga-dreapta si nu vad legatura, doar sa se fi ars finalul pentru iesirilea alea. Stiu ca pare banal, dar verifica si din setari sa nu fie fade doar pe fata.
|
--------------------
Renault
Megane
III 2012 EDC , 170k
- DJ04LRE
|
|
ddg71 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 23 August 04 ![]() |
gata s-a rezolvat.....am avut noroc ca nu am ars nimic pe acolo
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2014 1,5 DCI
|
|
Aerius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
Ar fi interesant daca cineva a montat tweeterele fara a avea cablurile trase din fabrica.
Eventual niste coduri pentru piesele necesare |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
vldcorvinul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 March 18 ![]() |
QUOTE(Aerius @ 4 Jul 2018, 07:56) Ar fi interesant daca cineva a montat tweeterele fara a avea cablurile trase din fabrica. Eventual niste coduri pentru piesele necesare Salut! Aerius, ai găsit ceva pe acest subiect ? Mă interesează și pe mine montarea tweeterelor. Cum pot verifica daca am firele trase si/sau daca nu ar fi ce trebuie sa cumpăr pt a le putea monta corect? Mulțumesc. |
--------------------
Renault
Megane 3
2009 / 1.5 DCI 110 CP
|
|
Aerius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 1 April 09 From: Bukarestburg ![]() |
Exista un topic despre schimbarea player-ului la Megane 3 si parca pe acolo s-a vorbit un pic si despre tweetere.
Ca sa vezi daca ai firele scoti capacele de la baza parbrizului si te uiti daca e acolo firul cu mufa. Mi se pare ca acolo e un plastic decupat pe care trebuie sa-l inlaturi. Daca exista cablajul iti mai trebuie doar tweeterele. Daca nu exista cablajul... Naspa. Te poti apuca tu sa tragi cablul daca te pricepi si ai chef de mesterit, dar iti mai trebuie si mufele, care nu stiu unde le gasesti. Probabil la dezmembrari. |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
QUOTE(Aerius @ 4 Jul 2018, 07:56) Ar fi interesant daca cineva a montat tweeterele fara a avea cablurile trase din fabrica. Eventual niste coduri pentru piesele necesare salut, am montat eu niste twetere HERTZ am tras firele direct de la HUD, primele fire de sus si ultimele din mufa sunt boxele spate, cele din mijloc sunt fata. Spor la treaba. P.s. firu la cel din stanga l-am tras pe sub volan cat sa nu incomodez cand il ridic/ cobor. Iar cel din dreapta trebuie dat torpedoul jos. Spor. |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
Aerius |
![]()
|
Si au intrat acolo astfel incat sa apara ca din fabrica? Despre ce model e vorba?
|
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
salut din nou, capacelul cel original se ridica si indiferent ca pui de fabrica sau alte marci la fel vine pus deasupra si nu-ti dai seama.
Evident ca astea de la herTz sunt foarte mici si aratoase, nu am avut cum sa improvizez si sa tai din bord sa le prind cu surub....astfel le-am pus cu banda dublu adeziv BISON, pe langa asta cand pui capacul cel original din bord peste ele se mascheaza perfect. P.s. nu stiu sa-ti spun modelul ca le-am primit cadou, respectiva persoana si-a luat set si nu le-a montat intrucat el avea, sincer as incerca sa montez si pe spate un set. Daca reusesc iti fac o poza la model. |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
ovidiuuu_94 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 15 October 17 From: Bucuresti ![]() |
stiti pe undeva tweetere origninale de vanzare?
nu mai gasesc pe nicaieri |
--------------------
renault
Megane 3 1.5 dCi 66 kw
2012 Megane 3 1.5 dCI 90 hp 66 kw an 2012
|
|
Aerius |
![]()
|
Pai in principiu gasesti si la autokarma, epiesa si care magazine or mai fi, dupa codul original.
Mi se pare ca e 281480007R. Pret 72 lei. This post has been edited by Aerius: 31 Aug 2018, 13:30 |
--------------------
Cannondale
CAAD12 2019
Renault Megane RS 2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:07 |