Revolut, alternativa digitala la serviciile bancare clasice
![]() ![]() ![]() |
Revolut, alternativa digitala la serviciile bancare clasice
mars |
![]()
|
||
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|||
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu folosesc de 1 an, peste tot in Europa, UE si non UE. Excelent
![]() E frumos ca iti schimba la cursul bancii nationale in tara in care esti, nu la cursul BNR + comisioane. This post has been edited by Mutzunache: 19 Aug 2018, 18:08 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(myr @ 14 Aug 2018, 10:01) apropo de revolut, voua nu va aplica deja conversie valutara cand alimentati dintr-un card de lei? de ex, daca pun 300 lei pe revolut, observ ca din cont mi se iau 306lei pt ca se face o conversie la euro, desi in revolut ajung cei 300 lei pe care i-am pus eu. observat pana acum la alimentari din brd si unicredit. Aceeași problema când am alimentat cu un card Unicredit . Cei de la Unicredit mi-au zis ca de fapt ei trimit banii in EUR , de aici diferența. Sa mai facă si ei un ban... This post has been edited by St: 22 Aug 2018, 15:58 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Cica azi dau precomanda de carduri fancy noi. Din metal and stuff. First come, first serve.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Da, dar costa 12.99 GBP pe luna un card Metal. Legat de top up fee, si mie mi-au luat initial un procent la alimentare, pana i-am lamurit (cu un extras de cont) ca am un card personal, apoi mi-au returnat acel fee.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Meh.
|
--------------------
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mars @ 23 Aug 2018, 08:26) Da, dar costa 12.99 GBP pe luna un card Metal. Legat de top up fee, si mie mi-au luat initial un procent la alimentare, pana i-am lamurit (cu un extras de cont) ca am un card personal, apoi mi-au returnat acel fee. Cine ti-a luat? si cum i-ai lamurit cu extrasul de cont? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mars |
![]()
|
Am alimentat contul cu un card Raiffeisen si, pe langa cei 1.000 lei, mi-au mai luat 13 lei ca top up fee. Le-am scris pe chat si mi-au zis ca sistemul lor imi vede cardul ca fiind unul business/corporate si mi-au cerut un extras de cont.
Le-am dat un screenshot din Smart Mobile, in care se vedea contul, numele meu si tranzactia facuta si apoi mi-au returnat acel comision in contul Revolut. O vreme nu am mai avut acel comision, apoi a aparut iar, le-am scris si mi l-au returnat din nou. Acum vad ca n-am ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cam uituci...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mars |
![]()
|
Ei, lasati, am eu grija sa le aduc aminte de fiecare data, doar sunt contabil
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(hepea @ 14 Aug 2018, 10:31) Doar BCR e mai hot? Am făcut plăți cu cardul de garanti in dar mai ales în afara UE, si nu mi-a luat nici un comision. Iar de pe card s-a luat fix suma convertită în lei din moneda respectiva, in ziua respectiva. Comisionul apare când am scos de la bancomat, fix 10 lei indiferent de suma, selectând in prealabil convertirea directa, fara sa mai treacă prin euro, că e cea mai mare țeapă. This post has been edited by argon: 27 Aug 2018, 18:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mars |
![]()
|
Da un exemplu de moneda si curs de schimb la Garanti, sa vedem cat a fost in comparatie cu cel BNR si interbancar.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Toate băncile au comision la plățile în afară. Doar că unele îl declară pe față, pe cînd altele îl maschează în cursul de schimb.
This post has been edited by VladSoare: 27 Aug 2018, 20:17 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(mars @ 27 Aug 2018, 20:48) Da un exemplu de moneda si curs de schimb la Garanti, sa vedem cat a fost in comparatie cu cel BNR si interbancar. Tranzactia încercuită cu roșu, a reprezentat 2700 UAH în moneda locala. Hotel in Kiev platit cu cardul la recepție.20180827_212134.jpg ( Size: 629.91k ) Number of downloads: 298 Retragere numerar, am scos 3000 UAH, ceea ce înseamnă 428 lei, deci mai punem 8 lei la aia 10 comision . Ps De 37 de lei am mâncat la mac în bătaie de joc, in Ro am estimat vreo 80 de lei respectiva consumație. This post has been edited by argon: 27 Aug 2018, 20:26 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 14 Aug 2018, 10:48) - e mocca, inculsiv admistrarea cardului, a contului si a aplicatiei de internet banking spre deosebire de orice banca pe care am intalnit-o eu pana acum Am si la ING - pot primi bani de pe cardul altcuiva, trebuie doar sa ii trimit un link, iar el plateste cum ar plati orice altceva pe net (emag, facturi, etc). Desigur, niciunul dintre noi nu platim comisioane. Am si la ING - pot deschide singur si instant cont in vreo +100 monede [COLOR=orange]nu-mi trebuie - pot schimba instant la cursuri avantajoase in oricare dintre acele monede nu-mi trebuie - pot face transactii folosind acele monede [COLOR=orange]super, nu-mi trebuie[COLOR=orange] - suport cryptocurrency, desi personal nu folosesc [COLOR=orange]nu-mi trebuie - plati cu card in orice moneda fara comision, in orice tara, sau online. [COLOR=orange]am si la ing[COLOR=orange] Altele nu imi vin in minte, dar pe mine m-au convins. Vedem ce urmeaza, sper sa tina "bula". visa de la ING, embossat, schimba si scoate bani la cursul VISA . Ah, si e banca, deci supus unor regulamente, controale, nu dispare cu banii mei. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca de obicei apar tot felul de gica contra care incearca sa ne demonstreze cat de mult nu le trebuiesc lor lucrurile astea noi si ca oricum se descurca cu ce au si ca nu le trebuie nimic, oricum viata lor e limitata la putinele lucruri in care se scald.
Poate ca asa e, nu trebuie sa convingem pe nimeni ca Revolut e misto sau nu. Eu folosesc Revolut si principalul motiv e ca ma scuteste de drumurile la banci/case de schimb pentru plata ratelor in Euro. Banii intra a doua zi fara niciun comision, plus ca oricum castig la curs ceva banuti. Sunt atat de multe beneficii, totul pe gratis |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nimic nu e gratis.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Revolut asta seamana cu Telekom Banking...la fel mi-l lauda un prieten pt tranzactii in euro.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
einstein1984 |
![]()
|
Si FNi parea o idee buna cand a aparut... sau caritas.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-as face cont si Card pentru a schimba cei 300 EUR rata lunara la BCR. Merita?
E cel putin 5 bani diferenta de curs intre cursul zilei si BCR la vanzare in cont. Comision la intrare EUR e de 1 EUR la BCR. 300 * 0,05 = 15 lei minim economie la schimb vs 1 EUR ~ 4,65 lei comisionul de intrare. Deci minim 10 lei castigati in fiecare luna. Daca acopar cei 27 lei taxa emitere card in 3 luni pot veni pe plus. ![]() Cel putin asa pare. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu socotesc doar ca scap de drumul pana la banca, stat la coada, scos bani etc
Bine, cine are deja cont euro si face transfer...e alta treaba. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am facut cont si am virat cei 50 lei fara nici un alt comision.
O sa vad daca vreau si card fizic. Momentan o sa bag schimburi pentru ratele la BCR in EUR. Si depun si o plangere la ANPC daca BCR imi ia comision acel 1 EUR daca virez banii de rata. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
argon |
![]()
|
Nu mai bine NU ai rate, decât să-ți mai faci inca un cont/card ca să plătești acele rate?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mars |
![]()
|
Bravo, fuzzy! Conform tarifului de comisioane BCR, nu ai comision la incasare in contul de euro.
QUOTE(argon @ 28 Aug 2018, 19:09) Sa ne scuzati ca nu am avut 70.000 - 100.000 euro cash sa ne luam case... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
argon |
![]()
|
La 100.000 euro pe 20 de ani , la o dobândă medie de credit imobiliar de la BCR plătești 190.000 euro. Buna afacere .
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Recunosc că nu știu piața creditelor imobiliare pentru că nu am avut nevoie și dacă e cum spui, ai dreptate, e o afacere proasta.
Dar care e atunci alternativa? Că așa e ușor de criticat.... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
mars |
![]()
|
Dar 300 euro pe luna inseamna mai putin decat chiria la un apartament similar
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
PSD e vinovat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mars |
![]()
|
Tu n-ai urs?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:29 |