Trapa blocata deschisa, si vine ploaia..., Scenic 1 cu probleme electrice. Adica Scenic 1.
![]() ![]() ![]() |
Trapa blocata deschisa, si vine ploaia..., Scenic 1 cu probleme electrice. Adica Scenic 1.
Adi B |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 16 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Scenic 2
2006 /1.5 dci Got the French car disease
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Sub capitonajul tavanului, in spate, trebuie sa existe motorasul trapei. Fulia acestuia trebuie sa aiba un hexagon in mijloc, in care sa se potriveasca un imbus.
Foloseste-l ca sa inchizi trapa. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Trapele astea au nevoie de o intretinere peiodica ... gresate mecanismele cu o vaselina speciala (speciala - adica sa nu fie din aia care aduna praf) ... cauciucul chederelor trebuie din nou tratat, desfundate si curatite scurgerile, etc .. .... daca toate astea nu sunt facute apar probleme
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Adi B |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 16 January 17 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 14 May 2018, 10:19) Sub capitonajul tavanului, in spate, trebuie sa existe motorasul trapei. Fulia acestuia trebuie sa aiba un hexagon in mijloc, in care sa se potriveasca un imbus. Foloseste-l ca sa inchizi trapa. Mersi de raspuns, am de unde sa incep. Oare capitonajul poate fi tras cumva la o parte, fara sa-l demontez? Ca niste imbusuri am gasit pe la colegi, dar scule n-am la masina. 14 May 2018, 11:27: O sa fac si revizie, ca oricum o duc la servis luna asta pentru ITP. Dar daca ploua azi, la ITP ii rog sa-mi treaca in talon "Acvariu model Megan Scenic, an de fabricatie 1999". This post has been edited by Adi B: 14 May 2018, 11:27 |
--------------------
Renault
Megane Scenic 2
2006 /1.5 dci Got the French car disease
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DanyMBI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 July 18 ![]() |
Salutare. Poate ajuta pe alti colegi. Eu am avut o problema similara la scenicul meu 1 doar ca trapele nu se deschideau. Am desfacut motorasele si am descoperit ca un dinte de la angrenajul interior din plastic era rupt si bloca motorasul. Rezolvarea a fost inlocuirea motoraselor cu motorase SH de pe un scenic din 96 care difera putin estetic dar potrivesc la fix. Diferenta e ca cele de pe scenicul din 96 sunt nemtesti si sper, mai calitative decat cele frantuzesti care erau pe masina. Mai trebuie o mica modificare la instalatia electrica deoarece difera niste mufe asa ca daca vreti sa luati motorase de pe scenic din 96-98 luati si mufele si releul din spate.
Numai bine |
--------------------
Renault
Scenic
2003
- MM11MBI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:14 |