clips pentru prins carcasa de parbriz
![]() ![]() ![]() |
clips pentru prins carcasa de parbriz
octavp |
![]()
|
||
fan reno Group: Members Posts: 105 Joined: 3 May 15 ![]() |
Attached thumbnail(s) clips_parbriz_reno_thalia_2_1_5_dci___Copy.jpg ( Size: 106.99k ) Number of downloads: 134 |
||
--------------------
renault
symbol thalia II
2010, 1.5dci, motor L4, SOHC, Turbocharged, 8V
|
|||
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
cod numai dupa serie vin.topic dedicat.
|
--------------------
renault
symbol
2008 1.5 dci 1,5 dci 65 cp
|
|
Gil26 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.129 Joined: 10 May 20 ![]() |
Nu neaparat se obtine acest cod OE dupa VIN, ex masca inferioara are si cod OE cu totul, doar ca ex atasat pentru un SymbolThalia. Dar clipsuri (sau “braduti” de tot felul) se gasesc si la vanzatorii de profil, trebuie doar cautat, insa este mult mai usor\comod sa intrebi pe forum si sa faca altii acest lucru pentru tine.
![]() PS: iar pana acum colegul @ octavp nu a oferit prea multe date despre masina cu atat mai putin seria VIN, plus ca a cerut foarte multe informatii si ajutor fara insa sa ofere alte detalii. This post has been edited by Gil26: 16 Oct 2023, 04:54 Attached thumbnail(s) MascaInferioara.png ( Size: 70.7k ) Number of downloads: 122 |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 1.5dCi Easy-R(TS4)
2017
|
|
octavp |
![]()
|
OK. Voi cauta la vanzatorii de profil. Nu am incercat sa pun colegii de pe forum sa faca munca asta in locul meu.
Incerc doar sa imi repar masina singur. Ajutorul de pe forum a fost si e super. |
--------------------
renault
symbol thalia II
|
|
tulin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 354 Joined: 9 October 12 From: vrancea ![]() |
parerea mea,comanzi on line si vine pachet acasa,eventual are si ridicare magazin in oras.a trebiut sa cumpar un clips, pentru tija broasca usa. am gasit onlineo punguta cu 10 clipsuri,bune au fost pentruca am reusit sa rup primele doua.
|
--------------------
renault
symbol
|
|
tulin |
![]()
|
pai colegul nu zice ce masina are,daca nu sunt la dezmembrari.
|
--------------------
renault
symbol
|
|
octavp |
![]()
|
in semnatura e masina si motorizarea exacta. sau nu inteleg eu la ce te referi exact.
|
--------------------
renault
symbol thalia II
|
|
tulin |
![]()
|
da,nu vazusem.
|
--------------------
renault
symbol
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:34 |