R-Link 2 - modificari, Talisman/Megane IV/Koleos/Scenic/Espace/Kadjar
![]() ![]() ![]() |
R-Link 2 - modificari, Talisman/Megane IV/Koleos/Scenic/Espace/Kadjar
victor80 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 31 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
- 1FOS857
2017
|
|||
Poty |
![]()
|
![]() DDT Guru Group: Members Posts: 978 Joined: 19 March 17 From: Slatina/Bucuresti ![]() |
Eu am asta in plan dar mi e greata cu cablajul.. tras fire r link..mare lucru nu i ai de facut niste modificări in RadNav si in aia de la abs sau cum ii zice, vezi ca trebuie facute modificări si in ecu ul de la camera de sus(daca o ai) daca nu iti trebuie si aia
+ Modificări in Cluster/TDB...sper sa nu mi fi scapat ceva...o sa ma mai uit diseară pe unde mai e ceva de activat This post has been edited by Poty: 9 May 2019, 13:45 |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
victor80 |
![]()
|
Poty ai de tras aproape 3 fire .... ca masa o iei direct de pe bara . Ai un + un - si doua fire CAN care intra in UCH la pinul 22 si 23 . Atat de simplu este
![]() This post has been edited by victor80: 9 May 2019, 16:24 Attached thumbnail(s) 7.jpg ( Size: 277.73k ) Number of downloads: 1496 |
--------------------
Renault
Talisman
- 1FOS857
2017
|
|
Poty |
![]()
|
![]() DDT Guru Group: Members Posts: 978 Joined: 19 March 17 From: Slatina/Bucuresti ![]() |
Poti incerca asta...
Iti arata without pentru ca nu ai volan cu buton de ACC.. This post has been edited by Poty: 9 May 2019, 19:33 Attached thumbnail(s) victor.png ( Size: 146.46k ) Number of downloads: 1491 |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
victor80 |
![]()
|
Am montat radar . Am montat volan cu butonul pt distanta . am schimbat si butonul de activare dezactivare cruise control . Am schimbat versiunea de soft de la abs . Abs ul are aceeasi referinta ca la o masina cu AEBS dar calibrari diferite . Am instalat calibrarea pt aebs . Am facut toate modificarile de configuratie necesare functiei ACC : in tabloul de bord , in R link , in ABS . Radarul functioneaza adica imi arata distanta in secunde fata de masina din fata . Singurul lucru a ramas activarea in injectie a ACC . in injectie sunt 3 configuratii Acc cu butoane pe volan , activare sau dezactivare cruise control si inca una cu ACC . Parametrul Acc butoane pe volan nu se poate modifica . Am incercat . Posibil ca acest parametru sa fie modificat doar cu o alta calibrare a injectiei . Am incercat sa modific acest parametru si la o masina care are ACC si rezultatul este acelasi : nu se modifica ...
|
--------------------
Renault
Talisman
- 1FOS857
2017
|
|
Poty |
![]()
|
Ia vezi astea
Attached thumbnail(s) dadadaad.png ( Size: 162.03k ) Number of downloads: 1421 daada.png ( Size: 214.85k ) Number of downloads: 1391 |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
stefpaul90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 May 19 ![]() |
Salutare,
Astazi am facut in service update-ul oficial al unitatii telematice de la 2.2.19.300 la 7.0.24.166. Daca se respecta pasii corecti de instalare conform procedurii ACTIS, instalarea se face in aproximativ 20-30 de minute cu tot cu reconfigurarea unitatii si a sistemului de sonorizare. vin la voi cu urmatoarele intrebari: 1. Cum pot activa acum Android Auto pe unitate (am citit ca se activeaza developer mode). Imi poate scrie cineva PAS CU PAS ce trebuie facut. In acest moment Smartphone replication nu este disponibil in meniul de Setings. 2. odata intrtat in developer mode, exista riscul sa pot scrie din greseala parametrii de siguranta a masinii (precum airbag-uri, etc) ? 3. aceasta modificare prin activarea AA, duce la pierderea garantiei? (in service zic ca nu) Multumesc in avans pt amabilitate ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2016 Intens
|
|
RobyBoy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 7 January 18 ![]() |
QUOTE(dadybdx @ 10 May 2019, 08:11) Buna ziua, Sunt posesorul unui Renault Koleos 2017, am incercat sa modific in Develop mode Android auto si carplay, dar nu pot salva. Cand dau read tot pe Absent se duce. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc! QUOTE(stefpaul90 @ 10 May 2019, 17:09) Salutare, Astazi am facut in service update-ul oficial al unitatii telematice de la 2.2.19.300 la 7.0.24.166. Daca se respecta pasii corecti de instalare conform procedurii ACTIS, instalarea se face in aproximativ 20-30 de minute cu tot cu reconfigurarea unitatii si a sistemului de sonorizare. vin la voi cu urmatoarele intrebari: 1. Cum pot activa acum Android Auto pe unitate (am citit ca se activeaza developer mode). Imi poate scrie cineva PAS CU PAS ce trebuie facut. In acest moment Smartphone replication nu este disponibil in meniul de Setings. 2. odata intrtat in developer mode, exista riscul sa pot scrie din greseala parametrii de siguranta a masinii (precum airbag-uri, etc) ? 3. aceasta modificare prin activarea AA, duce la pierderea garantiei? (in service zic ca nu) Multumesc in avans pt amabilitate ![]() In ziua in care am facut revizia Talismanului meu m-am intalnit acolo cu un posesor de talisman caruia i se facea update de la 2.2 la 7.xx. Am vorbit cu el pe durata operatiunii si era hotarat sa mearga pana la sibiu la cineva sa ii faca contra sumei de 150 RON ![]() I-am zis ca ii pot activa eu. Am incercat din developer mode si nu a mers, dupa care i-am activat cu DDT4ALL si a functioneat fara probleme. Acelasi lucru se intampla cand ii schimbam din developer mode, dupa ce ii dadeam read din nou ii aparea ca fiind neactivat. This post has been edited by RobyBoy: 10 May 2019, 20:14 |
--------------------
Renault
Talsiman Intense, 1.6 TCE 200 EDC Noir Etoile,
2017
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
@stefpaul90 - Pagina 10, postarea #289 si prima pagina, primul mesaj.
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
bioan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 15 January 17 ![]() |
QUOTE(victor80 @ 10 May 2019, 07:09) Am montat radar . Am montat volan cu butonul pt distanta . am schimbat si butonul de activare dezactivare cruise control . Am schimbat versiunea de soft de la abs . Abs ul are aceeasi referinta ca la o masina cu AEBS dar calibrari diferite . Am instalat calibrarea pt aebs . Am facut toate modificarile de configuratie necesare functiei ACC : in tabloul de bord , in R link , in ABS . Radarul functioneaza adica imi arata distanta in secunde fata de masina din fata . Singurul lucru a ramas activarea in injectie a ACC . in injectie sunt 3 configuratii Acc cu butoane pe volan , activare sau dezactivare cruise control si inca una cu ACC . Parametrul Acc butoane pe volan nu se poate modifica . Am incercat . Posibil ca acest parametru sa fie modificat doar cu o alta calibrare a injectiei . Am incercat sa modific acest parametru si la o masina care are ACC si rezultatul este acelasi : nu se modifica ... Masina mea a venit din fabrica cu tot pachetul de senzori. Radar,avertizare acustica si cu indicator pe bord la parasirea benzii de circulatie, senzori de jur imprejur, parcare automata, senzor de unghi mort, camera recunoastere semne circulatie. Problema e ca nu am butonul pe volan de ACC, oare ma voi lovi de aceeasi problema daca schimb volanul? Multumesc! |
--------------------
Renault
Laguna
- HD1xBNX
3/2012 Renault Laguna 3 - 2.0 dCi
Renault Megane 4 - 1.6 dCi |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pune o poza cu volanul tau.
|
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
|
bioan |
![]()
|
Volanul este identic cu cel din imaginea incarcata. Practic lipseste butonul de ACC.F00051A0_EA2B_4B70_9EB9_8987ADAEEDC9.jpeg ( Size: 99.43k )
Number of downloads: 1371
|
--------------------
Renault
Laguna
- HD1xBNX
|
Poty |
![]()
|
Pai bine puneai o poza cu botul masinii? Ai gaura in emblema sau nu?
|
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
bioan |
![]()
|
Masina are sistem radar. Imi arata distanta fata de masina din fata inclusiv franare automata in caz de urgenta, are camera sus in parbriz pentru recunoasterea semnelor de circulatie si pentru identificarea marcajelor de pe banda de circulatie.
|
--------------------
Renault
Laguna
- HD1xBNX
|
Gill_ro |
![]()
|
Pozele cu masina ta fac 1000 de cuvinte. Daca vrei sa te ajutam pune pozele cerute.
In configuratorul producatorului cand alegi pachetul Drive Safely se modifica si volanul ( apare butonul pentru ACC ). This post has been edited by Gill_ro: 12 May 2019, 09:00 |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
bioan |
![]()
|
Acel pachet il am, doar lipsa acc. Atasez foto:
02528B20_DCF8_405A_BF35_369FDC38A508.jpeg ( Size: 3.26mb ) Number of downloads: 320 AF522845_9550_49DC_8249_228D6D3C907E.jpeg ( Size: 3.01mb ) Number of downloads: 291 42168CB9_D915_45A4_913F_F179E4A6F938.jpeg ( Size: 3.24mb ) Number of downloads: 276 |
--------------------
Renault
Laguna
- HD1xBNX
|
victor80 |
![]()
|
garantat te vei lovi de aceeasi problema ca la mine . Am facut toate configuratiile . Doar configuratia in injectie nu o pot efectua
|
--------------------
Renault
Talisman
- 1FOS857
2017
|
|
Gill_ro |
![]()
|
@victor80 daca am înțeles eu bine colegul bioan nu vrea să își modifice mașina ci așa a venit din fabrica cu pachetul drive safely ( camera, radar - ACC - , senzorii fata spate ) dar cu volan de mașină fără ACC...
@bioan îți recomand un telefon la VC..nu e normal sa ai ACC dar volan de mașină fără ACC. |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
de o bucata buna de timp am si eu o problema la R-link
orice telefon folosesc nu se mai conecteaza automat la R-link sau invers r-link nu se conecteaza la el trebuie sa fac eu manual treaba asta solutii daca aveti si va raman dator pe viata |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Daca mai ai masina in garantie, update de soft in reprezentanta pentru R-link.
|
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
nu mai e in garantie
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
ioan37 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 11 January 10 ![]() |
Va salut. Sunt posesorul unui talisman care este in garanție până în 10.06.2019, am avut o problema la becul de la portbagaj, l-am schimbat și tot așa.Am mers la reprezentanta au verificat toate siguranțele au zis că e ok, și au pus testerul pe ea.A găsit pe tester că era o problema și au eliminat eroarea prin resortare cred. Am plecat de acolo (totul funcționa) când am ajuns acasă ecranul negru doar radio mergea, supărat am sunat nu au răspuns..dar după 2 ore și-a revenit.Va rog din suflet sa mă lămuriți ce trebuie sa fac sa nu mai am acel soc. Mulțumesc.Si încă ceva ce mai pot face cat timp mașină e in garanție ? Mulțumesc tuturor.
14 May 2019, 14:02: Scuze pentru greșelile gramaticale.. 14 May 2019, 14:05: Dacă se poate și nu deranjez...un Nr de telefon pe privat de la cei care au trecut peste așa ceva și au experiență. Mulțumesc This post has been edited by ioan37: 14 May 2019, 14:05 |
--------------------
RENAULT
Talisman
2016
|
|
victor80 |
![]()
|
Gill ... sunt 2 chestii total diferite Franare Activa sau precrash system cu posibilitate de avertizare in tabloul de bord si al doilea este Precrash system cu Adaptive Cruise Control . Ambele functioneaza cu radar . Espace , Megane , talisman ,kadjar in botul masinii si scenic 4 care are radarul langa camera ( sus la oglinda) . Asa ca daca are radar nu e obligatoriu sa ai si ACC .
|
--------------------
Renault
Talisman
- 1FOS857
2017
|
|
seedone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 May 18 From: Galați ![]() |
Salutare!
Sunt nevoit să întreb aici, penrru că nu am destule mesaje astfel încât să mă lase să scriu PM cuiva. Am trecut singur RLink 2 de la 2.2... la 3.3... Aș vrea să trec, mai departe la 7. Am văzut și problemele întâmpinate chiar în reprezentanțe vis a vis de această problemă. Mașina e în garanție. 1. Pot trece, în service oficial, la versiunea 7? E vreo problemă dacă se vede că am pus de capul meu 3.3? 2. Sunt din Galați și n-aș risca la vreo reprezentanță locală să fac upgrade-ul. In București unde îmi recomandați să-l fac? Multumesc. |
--------------------
Renault
Talisman Grandtour
- GLxxDAK
2016, 1.6 DCI, 160 Hp, EDC
|
|
Poty |
![]()
|
News: 3.3.16.980 disponibila soon
|
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
- OT-06-APV
1.2 Tce 132CP
|
|
tovidiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 28 November 07 ![]() |
Apare si la mine disponibila versiunea R-LINK SISTEM 3.3.16.980
A pus-o cineva cum se manifesta? Deasemenea imi apare update la MAP OF EUROPE V2017.12 desi am deja instalata aceasta versiune! |
--------------------
RENAULT
Megane IV Sedan Intense
2017 1.6 dci
|
|
seedone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 21 May 18 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Talisman Grandtour
- GLxxDAK
2016, 1.6 DCI, 160 Hp, EDC
|
|
Vali Busuioc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 30 August 18 ![]() |
La mine nu se poate instala zice ca ramane la versiunea anterioară
|
--------------------
renault
megan IV
2018 sedan 1.6 dci 130cp intens
|
|
FLOREN08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 2 October 11 ![]() |
salutare tuturor,as vrea sa va intreb ceva;ce inseamna "recunoasterea semnelor de circulatie"'',practic la mine imi arata doar viteza,ar trebui sa arate toate semnele intalnite?poate e ceva ce nu functioneaza la mine,am un talisman 2017
Alta chestie,nu functioneaza aplicatia meteo,am sunat la Renault si mi-au spus ca nu mai exista serverul,e posibil??se poate face ceva sa functioneze? Si cu YouTube,se poate instala pe tableta masinii? va multumesc This post has been edited by FLOREN08: 19 May 2019, 14:08 |
--------------------
Renault
Talisman 1,6 dci,160 CP EDC
2017
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Pentru cei interesati - noul software 3.3.16.980 ( 981 pentru R-link-ul mic si 986 pentru R-link-ul mare ) se poate descarca direct de pe server-ul producatorului - http://rvehconnecte.renault.com.frontcdn.l...-980/R-LINK.zip
![]() Multumesc @Goliath @FLOREN08 citeste acest topic si o sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale... This post has been edited by Gill_ro: 19 May 2019, 14:32 |
--------------------
Renault
- = B-006-ILL
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Fara off topic, fara reclama!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 14:37 |