Probleme instalatie climatizare, Ventilator buclucas
![]() ![]() ![]() |
Probleme instalatie climatizare, Ventilator buclucas
Darian01 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 7 July 13 From: Hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan
2021 / 1.3 TCe
- nr. rosu
|
|||
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cam de aceea eu nu folosesc spray-uri cu spuma pentru igienizare AC.
Acum ceva ani am intalnit o situatie la o Honda Acord la care a trebuit schimbata toata zona de comenzi AC (partea electronica). Personal folosesc spray-uri care imprastie in tot habitaclul si se plaseaza in zona picioarelor pasagerului dreapta fata sau dreapta spate. Daca a intrat umezeala la comenzi e posibil sa se rezolve odata ce s-a uscat zona |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
Darian01 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 7 July 13 From: Hunedoara ![]() |
Spray-ul tip ,,grenada" l-am considerat prea soft, si de aia am optat pt. spuma.
Acuma, dupa 3-4 ore de la ,,eveniment", vad ca are tendinta de revenire si raspunde la comenzi (dar il mai apuca cateodata ,,dracii"). Voi vedea maine. Oricum, pentru consola centrala trebuie prudenta mare. Omu' din greseli invata. 6 Jun 2018, 18:03: Se pare că a revenit la normal. HAPPY END ! This post has been edited by Darian01: 6 Jun 2018, 17:03 |
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan
2021 / 1.3 TCe
- nr. rosu
|
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur ca s-a rezolvat.
Eu folosesc cam o data la 4-6 luni spray-uri tip bomba cum le-ai numit tu si nu simt nici un miros. Adevarat ca si merg cu compresorul porrnit mai mereu - directia aerului pe la parbriz+picioare. |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
bogdi12001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 5 May 11 ![]() |
Acolo ar trebui desfacut si curatat pe unde a ajuns spuma. In timp o sa oxideze contactele pe unde a ajuns.
|
--------------------
Honda
Stream, 1.7 Vtec
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:58 |