Viaductul Millau, Cateva vorbe si mai multe poze
![]() ![]() ![]() |
Viaductul Millau, Cateva vorbe si mai multe poze
gibonu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.185 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.185 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(gibonu @ 28 May 2018, 01:38) In alta ordine de idei, duminica, 22.07.2018, este etapa nr. 15 a Turului Frantei, de la Millau la Carcassonne. Am presupus gresit. Plutonul nu va trece pe viaduct, ci pe sub viduct. Se vede mai bine pe harta de mai jos (viaductul este indicat prin sageata rosie iar traseul plutonului cu portocaliu). 04.jpg ( Size: 253.11k ) Number of downloads: 37 Sursa: https://www.letour.fr/en/stage-15 Decizia organizatorilor de a ignora unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume ma depaseste. Este ca si cum finalul Turului Frantei nu ar mai fi pe Champs Elysees ci in vreo suburbie obscura a Parisului. M-am mai uitat odate pe harta, si de la intrarea pe A75 de la nord de viaduct pana la prima iesire de la sud de viaduct sunt aproximativ 15 km, ceea ce nu era o tragedie pentru pluton. This post has been edited by gibonu: 29 Jun 2018, 13:47 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:07 |