Mecanism stergatoare desprins! Merge reparat?, Mecanism stergatoare desprins! Merge reparat?
![]() ![]() ![]() |
Mecanism stergatoare desprins! Merge reparat?, Mecanism stergatoare desprins! Merge reparat?
razvanc_zaharia |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 31 October 12 ![]() |
Attached thumbnail(s) b9b6c219ae75fd367647c493d77158dd.jpg ( Size: 42.8k ) Number of downloads: 202 |
||
--------------------
Renault
Megane
2004 1.6 16v
|
|||
teffanita |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 11 April 08 From: Bucuresti; Pitesti ![]() |
Salut,
Eu le-am desfacut in trecut si le-am apasat manual.trebuie un pic mai cu putere, dar vei simti cand intra la loc. Eu am pus si putina vaselina pentru a se bascula lejer |
--------------------
dacia 1310 1995/
renault megane sedan manager 1.4 16v
2008
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am avut aceeasi problema si alt ansamblu a fost solutia. Am luat din dezmembrari de doua ori si daca mai pica odata asta, iau nou. Se face praf nuca aia de plastic si nu mai sta pârghia in ea.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Mihaionut |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 December 13 From: Giurgiu / Bucuresti ![]() |
Am avut aceeasi problema si am rezolvato prin ardere ( am pus flacara pe nuca mama pana a inceput sa fiarba, am oprit focul am lasat sa se raceasca) dupa operatiunea aceeasta am fortat nuca tata si de 2 ani nici o problema la acest sistem. Mult succes!!!!
|
--------------------
Renault
Megane
2004
- GR 80 ERU
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Nucile se uzează sau ies, numai dacă axele sunt blocate. Deci verificați ca axele ștergătoarelor sa se rotească foarte ușor.
|
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 22:42 |