Arme AIRSOFT
![]() ![]() ![]() |
Arme AIRSOFT
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|||
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Aceste arme nu necesita permis, deoarece sunt niste jucarii.
Airsoft-ul este un joc cam ca si paint-ball. Parerea mea, este ca ai la fel de multe sanse sa opresti un caine cu o arma de airsoft cum ai cu o arma de paint-ball. Eu am un pistol mitraliera, produs de tokyo marui, care este un nume cu destula greutate in airsoft, si iti spun ca desi arata periculos de tot, intr-un eventual conflict, mai degraba as folosi-o pe post de bata decat altceva. E destul de grea ca are multe parti din metal ![]() Cand am primit-o, am tras cam de la 2 m intr-un caine, ma rog, era cainele meu, si nu ma ataca. Dar abia la a 2-a lovitura a "scheunat" putin. Deci nu stiu cat de mult te-ar ajuta... Poate mai bine ceva cu electro-socuri pt caine. Orice arma de airsoft poate deveni periculoasa daca ii faci anumite upgrade-uri, care sa iti permita sa tragi cu bile de metal si nu de plastic, dar deja vorbim de altceva. Pistoalele functioneaza din cate stiu cu un anumit tip de gaz si trebuie incarcate regulat. In general cei care tin pistoale de airsoft in masina, le tin pt alt gen de conflicte... ![]() Oricum, asta e parerea mea, nu generalizez ![]() Ca si date tehnice, cred ca te ajuta cel mai mult viteza bilei (m/s). Dar repet, bila este de plastic, iar armele stock nu au cine stie ce precizie ![]() This post has been edited by BogdanX: 7 Feb 2011, 10:31 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
Ai putea sa nu te bagi in seama. Dar na...poti face ce vrei.
|
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
s-ar putea sa-ti iei nana cu tot cu airsoftu' asta de care zici tu..inclusiv de la haitele infometate si dornice de a sfasia lumea pe strazi..
![]() This post has been edited by iulia_boris: 7 Feb 2011, 11:25 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
din moment ce am lasat vanatai cu paintball-ul (fara intentie dar in crossfire si la close-range eram pe modul "spread") cred ca totusi tinta va resimti, daca nu are echipament gros, impactul.
deci un caine foarte blanos, daca nu dai head-shot e posibil sa nu simta, pe cand un pricajit din ala cu gura mare, care iti cheama dulaii, poti sa il trimiti in tufisuri una-doua. si nu o consider maltratare, ci o incaierare adevarata intre animale. omul este un animal care a invatat sa foloseasca unelte si scule pt a-si atinge scopul. cat despre folosirea vs oameni daca nu il incapacitezi dintr-un foc nu are rost |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Cristi A |
![]()
|
![]() Impatimit Group: Members Posts: 410 Joined: 20 April 09 ![]() |
Mai bine iti faci permis de port arma neletala si stii o chestie. In orice tragi sigur schelaie
![]() Ca si cost, te incadrezi in 900 lei cu arma si permisul. Ah si nu ai voie sa falfai arma aiurea ca te ridica politia, nu e voie sa fie la vedere, nu ai voie sa ameninti cu ea. This post has been edited by Cristi A: 7 Feb 2011, 13:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2005 Privilege
|
|
BogdanX |
![]()
|
@T.rac3Er
Ce greutate are o bila de paint-ball? Cea de airsoft are 0,2 grame in mod normal si nu prea o simti. Acum lasand la o parte faptul ca mi-am "chinui" cainele, sunt ferm convins ca nici el nu a simtit mare lucru, ca am dat acolo unde are vreo 3-4 cm de blana. Dupa cum ziceam, nu pt caini tine lumea pistoale de airsoft in masina. Daca iesi cu un pistol de paintball nu faci nimic, dar cel de airsoft pare real, fiind replica fidela 1:1. Totusi, eu nu as incerca schema asta cu nimeni stiind ca sigur nu opresti cu bila aia de 0.2 grame pe cineva. This post has been edited by BogdanX: 7 Feb 2011, 13:59 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
chiar nu ai auzit de rani cauzate de armele paintball?
viteza unei bile din aia e undeva la vreo 200-300kmh la iesire. nu stiu cat de grea e bila, dar daca nu ar fi plina cu vopsea si sa se sparga la impact (gen rubber bullit) sigur ar intra la categoria de arma non-letala. butelia aia de gaz, incomoda ii da puterea necesara. banuiesc ca un mistol de iarsoft nu are ditamai butelia atasata bilutele de airsoft sunt net inferioare ca marime fata de bila de paintball de la 4-5 mm la 17 e destul pt a provoca urme deci. o arma de paintball in masina cu un racord elastic la o butelie care sta intr-un loc stabil poate fi destul de utila pt defensiva |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
BogdanX |
![]()
|
Sincer, nu am jucat paintball niciodata.
Dar din ce zici imi dau seama ca impactul unei bile de paintball nu se compara cu una de airsoft. Pistolul de airsoft inmagazineaza mult mai putin gaz. De aceea ziceam ca un pistol de airsoft nu conteaza decat la impresia artistica. Dar din ce spui tu se pare ca o arma de paintball e superioara, defensiv vorbind. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Detin 2 replici airsoft acasa. Cert este ca daca bila depaseste 2juli energie este considerata, orin legislatie arma neletala, nu jucarie, pentru care ai nevoie de permis. Pe cutia mea la replica scrie foarte clar. A nu se folosi in legitima aparare si a nu se folosi impotriva animalelor. Nu prea vad ce faci tu cu 2 juli
![]() Famasul meu la bila de .28 scoate 2.5 j dar asta e alta mancare de peste, iar cu o replica de Arctic Warfare magnum, manual pe gaz, am reusit sa indoi numarul de inmatriculare din 10 m. Sincer, mi-am luat-o pe cocoasa la carei la un joc de airsoft organizat de comunitatea din Transilvania, si doareeeeeeeeee ![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Pentru pistoalele cu bile de cauciuc (cu aer comprimat) e nevoie neaparat de permis?
Am niste caini la prietena mea pe langa bloc, care tot ataca lume. Mi-e si frica naibii sa merg de la masina la scara de bloc. Alte idei de "exterminare" a patrupedelor? LE: Ca intamplare, acum vreo luna eram in parcarea din spatele blocului prietenei mele, si dadeam la zapada. Trece un om cu copilul, pe care il tragea dupa el (copilul fiind pe sanie) si din spate vad 4-5 cainii cum se reped la copil. Daca nu tipam la ei, sareau pe copilul ala. Omu' cand a auzit, s-a intors catre ei si i-a luat la goana. De atunci am o boala pe ei, chiar nu le vad rostu' cainilor vagabonzi fgm de animale. Si nu, nu ma intereseaza "ca e si ei suflete". Aia care sunt in curtile oamenilor si le pazesc casele sunt ok, restu adios. This post has been edited by geomvp2nite: 7 Feb 2011, 22:36 |
--------------------
renault
megane hb
1.6 16v 2004 sport dinamique
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
hm.... cred ca o sa imi iau pistol cu bile de cauciuc, sa vad cam care e distractia cu politia
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
QUOTE(geomvp2nite @ 7 Feb 2011, 23:32) Pentru pistoalele cu bile de cauciuc (cu aer comprimat) e nevoie neaparat de permis? Am niste caini la prietena mea pe langa bloc, care tot ataca lume. Mi-e si frica naibii sa merg de la masina la scara de bloc. Alte idei de "exterminare" a patrupedelor? NU ai voie sa tragi in ei , pistoalele cu bila de cauciuc nu sunt cu aer comprimat [butelie de CO2] sunt cu cartuse=praf de pusca+capsa+tub si proiectilul este o bila de cauciuc sau poate fi un jet de gaz . Tu vrei pentru caini, altu' pentru trafic, ce aveti oameni buni? Sunt o persoana care militeaza pentru dreptul de a purta arme scurte letale pentru protectia personala , pistoale cu glont, dar din ce citesc aici ,,,,, mai bine mai asteptam . This post has been edited by cread: 8 Feb 2011, 09:17 |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
pavilion8373 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 4 July 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cread @ 8 Feb 2011, 09:17) NU ai voie sa tragi in ei , pistoalele cu bila de cauciuc nu sunt cu aer comprimat [butelie de CO2] sunt cu cartuse=praf de pusca+capsa+tub si proiectilul este o bila de cauciuc sau poate fi un jet de gaz . Tu vrei pentru caini, altu' pentru trafic, ce aveti oameni buni? Sunt o persoana care militeaza pentru dreptul de a purta arme scurte letale pentru protectia personala , pistoale cu glont, dar din ce citesc aici ,,,,, mai bine mai asteptam . Da si tu o tura pe jos...prin Voluntari sa zicem...orice strada vrei tu.. sa vezi ce rapid iti schimbi parerea cand 7-8 dulai bine crescuti si cu spume la gura o sa incerce sa te liniseze putin. Sunt de-acord ca trebuie sa existe un regim special pt arme si munitii insa la fel sunt de-acord si cu faptul ca in momentul in care esti atacat, trebuie sa te poti apara. Eu nu am voie sa trag in ei...dar ei au voie sa ma muste nu? ![]() Am studiat piata airsoft si nu numai si e cam pisswaser pt scopul de autoaparare. Pana la urma e o jucarie. Daca vreti ceva mai serios(dar neletal) un fort sau un cz rezolva problema animalelor agresive atat a celor patrupede cat si a celor bipede ![]() Bafta! |
--------------------
Una
mai
tanara
|
|
cread |
![]()
|
pavilion8373 ce teface sa crezi ca nu am avut probleme cu cainii? In Voluntari , nu am avut , dar in Drumul Taberei mi-au agatat pantalonii ,
![]() ![]() |
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 497 Joined: 6 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Ce daca nu e voie? Nu ma vede nimeni, noaptea. Let the hunting begin!
![]() This post has been edited by geomvp2nite: 8 Feb 2011, 22:45 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
cread |
![]()
|
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(T.rac3Er @ 7 Feb 2011, 20:48) In liceu am fost mai multi colegi la un paintball. O colega s-a ales cu o crapatura pe podul palmei. Nu era grav, dar in unele situatii poate sa rupa pielea. Eu am primit o bila in ureche si e foarte nasol. Bine ca aveam gluga pe cap. Cine stie ce rani ar provoca ochilor o lovitura directa. Cele mai dureroase zone sunt in degete si in bazin la paintball(unde e osul aproape de suprafata si excluzand zona mijlocie) This post has been edited by spy_oh_joy1389: 9 Feb 2011, 00:03 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
eu am scapat doar cu doua trei pe abdomen si sold, dar unul din ei avea vanatai pe tot spatele dupa o zi doua
![]() PS: cum sa ai crapatura in podul palmei? adica, cum sa fi impuscat in podul palmei? ori se predase si cine a tras a fost nesimtit, ori wtf? in state s-au raportat multe rani la zona ochilor, cu bile care au trecut prin ochelarii de protectie. de aici rezulta si cretinismul alora de acolo. pt ce sa dai headshot cand orice lovitura suficienta. si torsul e cel mai impozant element al organismului uman. stiu, sunt si cazuri cand scoti capul de dupa un obstacol, si e bun de ochit. dar, nu am gasit pana acum vreo arma la astia cu pantiball sa fie precisa la distanta mare. si mai ales in openfield, unde bate si vantul, numai unde tintem eu, nu nimeream. deci, o arma defensiva e buna de avut. dar poate ar trebui sa ne gandim mai elevat decat cele cu proiectile clasice. totusi suntem in secolul 21, si am trecut in a doua decada. e vremea de lasere & shit ![]() ![]() se gasesc "how to" pe net cu asa ceva. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Pot sa va spun ca m-a durut
![]() Tracer, am zis podul palmei dar ma uit acum si nu vad clar unde-i sursa de sange: P1010404.JPG ( Size: 924.67k ) Number of downloads: 5057 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
mi s-a facut pofta de niste paintball/airsoft. gen.
primul meci a fost genial. vara in camp deschis. eram in combinezonul ala ca pe marte. si cu masca aia completa, cu respiratia care imi aburea ochelarii. superb. numai cum imi auzeam numai gafaitul, a meritat experienta respectiva. fuga, aruncari pe pamant, crawling. ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
geomvp2nite |
![]()
|
QUOTE(cread @ 8 Feb 2011, 23:53) Sper ca glumesti ,,,, uite asa incep militienii sa spuna " nu dam dom'ne arme la civili, ca impusca potaile sau le scot in trafic" . N-am nevoie de o arma de foc sa-mi fac dreptate...o bata si un ajutor si ii linistesc. Mai nasol e ca acolo e si o nebuna care se duce si ii scoate de la hinghieri si apoi merge la alimentara si le cumpara oase si carne. ![]() ![]() Mai am cativa si in drum spre facultate, dar sunt mai pasnici... PS: Paintball ![]() This post has been edited by geomvp2nite: 9 Feb 2011, 18:51 |
--------------------
renault
megane hb
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
parca este mai frumos un GLOCK 17 ,WALTHER PPK sau un SIG SAUER toate trei calibrul 9x19mm si f precise (mai ales cu laser point) restul sunt jucarioare .
9 Feb 2011, 19:35: GLOCK 17-pret 3000 lei cu tot cu accize This post has been edited by rombul: 9 Feb 2011, 19:35 |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(Vallybz @ 7 Feb 2011, 09:17) Zilele trecute mi-a povestit un prieten de acest gen de "arme" care nu necesita permis de port arma. As vrea sa imi iau si eu un pistol (nu va ganditi ca incep sa trag in lume pe strada sau sa fac impresii la semafor), sa fie acolo in caz ca vin vreo cativa caini mai infometati spre mine sau alte incidente de acest fel. Intrebarea este, are cineva mai multe informatii despre acest tip de pistoale, la ce date tehnice ar trebui sa fiu atent. Daca tragi in cainii agresivi pe strada, cu siguranta se va gasi vre-un babalac sa te reclame la politie. Si dupa cum se prezinta presa in ziua de azi, cu siguranta vei aparea la TV cu stirea ca ai tras cu pistolul in plina zi in animale e strada (nimeni nu va specifica ca e vorba de un pistol gen paint-ball - asta asa pentru SENZATIONAL, sa dea bine pe ecran). Posibil sa ai probleme si cu politia, sa zica baietii ca ai tras cu pistol adevarat si acum o dai cu ei la intors cu pistolul de jucarie AIRSOFT This post has been edited by dacialoganmcv: 9 Feb 2011, 20:16 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
dar e imposibil sa nu prinzi potaia pe carosabil sau intr-o zona mai libera a parcarii si s-o iei sub roata. daca nu merge asa, o caramida de la 1 sau 2 metri face o treaba excelenta.
![]() cu rahatul ala de pistol de airsoft nu faci nimic si risti sa intri in cenzurat cu militia. sa vezi ce reguli au pentru transportun unei jucarii de asta, te ia cu dureri de cap. au fost niste cocalari care au tras dintr-o masina, i-au saltat ca pe al capone ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
T.rac3Er |
![]()
|
deci, ca sa inchidem subiectul.
cutia de carton nici macar nu s-a clintit, si totusi, i-a servit la pelete din astea de airsoft la greu personajul din filmulet ![]() ![]() deci? eu as iesti din masina cu un minigun din ala, sa vad efectul artistic creat ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Interesant cum un topic despre arme devine "hot" in numai doua zile de la lansare.
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
e despre jucarii.
a, ca mi-am adus aminte din tinerete. un ciorap de dama cu o bila de biliard in el .... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:58 |