Inlocuire Radio Connect R & GO 2018 cu Media Nav, Renault Captur 2018 Radio Connect R & GO
![]() ![]() ![]() |
Inlocuire Radio Connect R & GO 2018 cu Media Nav, Renault Captur 2018 Radio Connect R & GO
catalin2023 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 23 ![]() |
|
||
--------------------
renault
captur
2019
|
|||
Tajmahal777 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 15 October 14 From: Bucharest ![]() |
Salutare, Catalin!
Dar ai avut radioul standard pe Captur 1 phase 2 din 2019, ca in poza de aici? Am intrat acum din nou pe siteul lor, din start nu-mi place pentru ca pun toate navigatiile la un loc pentru Captur 1 2013-2020, si sunt diferente mari intre cele potrivite pentru 2013 fata de 2019. Pana si aliexpress le diferentiaza in 2 categorii, 2013-2017 si 2018-2019. Tu ce model ai ales? Ai instalat singur sau la ei? Se potriveste rama perfect? Eu nu tin neaparat sa am camera pe spate, nu vreau sa dau gauri sau sa trag fire extra, doar pentru navigatie touchscreen as vrea sa fac schimbarea. Iti merge totul dupa schimbare, bluetooth, comenzile de pe volan (apelare din agenda), GPS? Ai si vreun USB pentru redare muzica? Multumesc! Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 113.45k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
Renault
Captur
2019 TCe 0.9 Benzina/Life Evo
|
|
catalin2023 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 23 ![]() |
Salut
Da acel r-link am avut, dar pana sa comanzi sa ii suni pt ca pe captur 1 este grila mai groasa care pleaca direct din bord,iar facelift-ul din 2018 sau 2019 nu stiu cand a aparut grila este mai subtire si da se potriveste perfect,dar trebuie sa scoti si suportul din interiorul bordului. Toate comenzile sunt functionale. Suna pana faci comanda si specifica anul sa verifice daca au stoc pentru rama. Mie initial mi-au trimis gresit mufa de alimentare, dar s-a remediat. In 2 zile am avut sistemul complet. Au fost foarte promti. Ai 2 mufe usb pe care le am montat in torpedoul de deasupra bordului care are o gaura sub covoras, acolo am pus si antena gps. navigatia se leaga la telefon prin bluetooth, iar pentru navi faci hotspot din telefon nu ai nevoie de fir. Daca vrei poti avea navi offline daca instalezi IGO Poti alege orice navigatie de acolo diferenta este de capacitate si procesor. trebuie sa spui ce an este, oricum o sa iti ceara poze cu vechiul multimedia. Si da l-am montat singur. Am avut o problema cu camera de marsarier. Cablul furnizat de ei avea 6 m si a trebuit sa il prelungesc, dar nu cu mult pentru ca nu o sa mai functioneze. In rest totul OK. |
--------------------
renault
captur
2019
|
|
Lucian Octavian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 29 September 19 From: Sector 6, Bucuresti ![]() |
Salut
Care este pretul aparatului? |
--------------------
Renault
Captur
2019 TCE 90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:13 |