Capitonaj insonorizant grila parbriz
![]() ![]() ![]() |
Capitonaj insonorizant grila parbriz
syd |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 February 16 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2010
|
|||
alinica2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 October 15 ![]() |
Salut.
Am un Grand Scenic care a avut aceeasi problema. Acum 2 zile am dat jos toata grila de plastic si stergatoarele ca sa am access la tuburile de drenaj de sub parbriz care erau ambele infundate. Am bagat aspiratorul si furtunul cu presiune pe tuburi si acum interiorul masinii este uscat.Singurul lucru mai dificil este sa convingi stergatoarele sa iasa de pe suruburi. Am folosit un claste papagal ca improvizatie pentru presa de extras stergatoarele si au iesit imediat. Capitonajul ala insonorizant nu are nici o treaba cu apa in masina. Nu trebuie dat jos in operatia de mai sus. Si la mine atarna un pic. Vezi mai jos un filmulet cum sa le desfunzi . Eu nu am dat jos si aparatoarea de roata. https://www.youtube.com/watch?v=TTgvYja7O9M This post has been edited by alinica2001: 2 Jul 2018, 06:41 |
--------------------
Renault
Grand Scenic 1.9 dci
2005
|
|
syd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 14 February 16 ![]() |
Multumesc mult!
Ma apuc de treaba. Sper sa reusesc. Sunt cam multe de desfacut pe acolo. 2 Jul 2018, 17:52: Am reusit sa curat scurgere cu ceva eforturi. In lipsa unei tubulare de 10 m-am chinuit cu o fixa. Multumesc mult pentru ajutor! This post has been edited by syd: 2 Jul 2018, 17:52 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 21:01 |