Faruri renault megane 3
![]() ![]() ![]() |
Faruri renault megane 3
sebiang2001 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 14 December 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
Initiale paris 2.0 190 cp 4 control
|
|||
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
QUOTE(escapemircea21 @ 8 Aug 2019, 19:29) Salut, ma gandeam si eu sa pun pe faza scurta ceva cu tenta mai alba, philips white vision sau osram nightbreaker. Insa nu sunt decis intre ele si din cauza reviewurilor asupra duratei de viata mici. Ai cumva vreo poza cu faza scurta, faza lunga, separat si simultan? M-ar ajuta foarte mult o parere. Multumesc. Incerc sa-ti fac, dar nu sunt concludente, diferenta mare se vedea cand aveam becurile stock ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
SpeedDaemon3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 31 January 10 From: Neamt ![]() |
Am trecut la WhiteVision si pe faza scurta si pe faza lunga, sper sa fie ok. Testez la noapte. Mai mult de atat legal nu am ce ii face.
Cum se desface becul de pozitie la Megane 3 ph3? Misca dar nu stiu cum se desface. This post has been edited by SpeedDaemon3: 13 Aug 2019, 10:59 |
--------------------
Renault Sport
Megane RS 265
2014 LUX PH3
|
|
Crap |
![]()
|
![]() It's all about fishing ! Group: Members Posts: 289 Joined: 29 June 05 From: Bucuresti / Militari ![]() |
Daca ai DRL becul de pozitie nu merge.
P.s. trebuie rasucit foarte putin si iese:) |
--------------------
Dacia/VW/Audi
Solenza/MK5/A3/Megane III
2003/2008/2007/2013
- ------
|
|
SpeedDaemon3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 31 January 10 From: Neamt ![]() |
Am DRL dar în bară că așa e la RS. Să înțeleg că e normal sa nu meargă becurile de poziție. Sper sa înțeleagă nenea de la ITP.
|
--------------------
Renault Sport
Megane RS 265
2014 LUX PH3
|
|
Prowlers |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 13 January 08 ![]() |
@Speed Daemon3 - la mine - GT Line - cand pun pozitiile - ele nu se aprind ci doar DRL scad in intensitate. Mi s-a parut f ciudat. Cica asa e din fabricatie.
Chiar sunt curios ce zice ITP-ul. |
--------------------
Renault
Megane III 1.2 TCe 130cp GT Line
2014
|
|
fd007s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 August 10 ![]() |
Am patit si eu cu lumina proasta, nu erau farurile reglate, nu puteam sa merg cu 70km noaptea in conditii de siguranta . Am mers in service le-au reglat cu un aparat si acum sunt super ok. Ma bate gandul sa-mi pun leduri chiar daca nu sunt legale. Si-a pus cineva?
|
--------------------
Renault
Megane III
2014
|
|
Helloween |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 5 September 20 From: Arefu - Curtea de Arges ![]() |
Bună seara, legat de faruri, la mine reglajele de sub capotă sunt date peste cap. În orice sens aș învârti, nu se întâmplă nimic, reglajele merg în gol. Se pot repara sau trebuie schimbate cu totul farurile?
Menționez ca bat destul de jos, am fost la service să le regleze, mi-au confirmat și ei ca nu se pot regla. |
--------------------
Renault
Megane III
2015 1.6, 16v Authentique Megane III Hatchback
|
|
MrTVA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 19 November 17 ![]() |
@Prowlers Mie mi-a respins la ITP inițial pt chestia cu pozițiile care nu mergeau si am umblat pe la vreo 2 electricieni si au zis ca nu au curent pe ele... Pe urma am aflat ca DRL-urile imi erau pe post de poziție am foat la alt ITP si am trecut, parerea mea e ca ar fi mai bine sa scoți becurile de poziție.
|
--------------------
Renault
Megane III
2014 1.6 Energy dCi Clio 1.2 RN 1998 / Megane III 1.6 Energy dCi Start&Stop
|
|
DoruM3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 27 February 21 ![]() |
Băi, ăia sunt tâmpiți? Nu au văzut că dacă treci pe faza de poziții DRL își reduc intensitatea? Nu au făcut legătura între cele două faze? Proastă lume, pe bune...🤦♂️
|
--------------------
Renault
Megane 4
2017 Este 1.2 Tce
- TM
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Daca vreti un sfat bine daca nu faceti cum vreti... eu am renuntat sa mai merg la alte itp-uri inafara de reprezentanta unde dai 140 lei dar stii o treaba ca nu isi bat joc nici de tine nici de masina.
Sunt patit si satul de foame de bani si jecmaneala din alte statii itp. |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
serios?
si faci 100-200 km ca sa dai de o reprezentanta? |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
nu inteleg cu ce isi pot bate joc de tine ... personal in reprezentanta mi s-a parut mai mare durerea la patina decat la alte ateliere ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
lupukel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 307 Joined: 17 December 17 From: Iasi ![]() |
Eu tot in reprezentanta am facut itp ultima data, am trecut fara prea multe comentarii desi sigur aveam probleme la noxe. Nu se poate sa iasa noxele cand tu ai egr blocat pe inchis si egr bypass nefunctional. Personal as fi preferat sa ma intoarca mai degraba decat sa imi frec capul juma de an sa descopar diverse. Daca as fi stiut ca e o problema as fi stiut unde sa ma uit in loc sa frec injectoarele si sa fac permutari saptamana de saptamana.
This post has been edited by lupukel: 19 Mar 2021, 11:39 |
--------------------
Renault
Megane 3
2012 1.5 dci 110 CP K9K836
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:52 |