Usita Rezervor, Nu se incuie
![]() ![]() ![]() |
Usita Rezervor, Nu se incuie
body_bwa |
![]()
|
||
![]() Bogdan Group: Members Posts: 110 Joined: 28 February 14 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16V Sedane
2005
|
|||
bogdan.bunea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 4 April 15 ![]() |
demontezi motorasul (ansamblul) il cureti de mizerie si gata .
|
--------------------
Renault
Megane
2011 Automatikgetriebe
- munich zweisechs
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a gripat motorasul. Desfa tapiteria de la portbagaj si pe partea dreapta si incearca sa ajungi la carligul de actionare manuala a motorasului respectiv. Il misti inainte si inapoi cu mana si apoi ar trebui sa mearga.
30 Dec 2017, 23:00: La sectiunea de tutoriale pentru Megane 2 gasesti explicat cum se desface tot ansamblul capacului de rezervor daca e nevoie. This post has been edited by DanCVA: 30 Dec 2017, 22:00 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
body_bwa |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 110 Joined: 28 February 14 From: Bucuresti ![]() |
Am sa incerc dupa revelion , si sper sa fie ok , noroc ca nu s a gripat pe inchis ca atunci era nasol
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16V Sedane
2005
|
|
DanCVA |
![]()
|
![]() Membru care arde gazu'... accelerand Group: Members Posts: 4.265 Joined: 23 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am patit asta de 2 ori cu 2 masini diferite. In general la frig se intampla sau cand nu deschizi masina mult timp.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2007/Expression/Keyless-Go/MP3/6CD
Changer/Autolights/CC/Heated seats/Tuxedo/1.6 16V
- B 82 KVA Repar oglinzile de Megane 2, Senic 2 si Clio 3.
|
|
body_bwa |
![]()
|
QUOTE(DanCVA @ 30 Dec 2017, 23:39) Am patit asta de 2 ori cu 2 masini diferite. In general la frig se intampla sau cand nu deschizi masina mult timp. s-a mers cu masina chiar zilnic , nu a mers nici vara incuietoarea de la usa rezervor , cred ca s a gripat si s a blocat pe deschis , alta explicatie nu prea vad ![]() This post has been edited by body_bwa: 31 Dec 2017, 00:45 |
--------------------
Renault
Megane 2 1.6 16V Sedane
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:48 |