Pierdere putere, Motor cu probleme la cald
![]() ![]() ![]() |
Pierdere putere, Motor cu probleme la cald
Florinsz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megan 3
2011
- BH94NFS
|
|||
bogdan.bunea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 4 April 15 ![]() |
Ambreiaj
|
--------------------
Renault
Megane
2011 Automatikgetriebe
- munich zweisechs
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu zic tot la.fel... se incalzeste discul.de ambreiaj si incepe sa patineze... sa incerci s o calci mai usurel si o sa vezi ca se simte ca patineaza mai putin... oricum trebuie schimbat si sa ti verifice si volanta cu ocazia asta.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
99% ca daca discul este dus .. are uzura si volanta ... trebuie verificata temeinic si aia ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Florinsz |
![]()
|
Angrenajul ă fost schimbat de vreo 2 ani si nu se comporta ca si cum ar patina angrenajul.Efectiv nu are putere motorul ,de exemplu sambata am vrut să urc pe o bordura încet și nu am putut cum dădea de bordura și acceleram putin sa urc se oprea motorul.Am urcat doar după ce am dat in spate și am prins putin de demaraj .Va multumesc.
|
--------------------
Renault
Megan 3
2011
- BH94NFS
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Florinsz |
![]()
|
Asa este doar ca scriu de pe telefon si corectează el câteodată și nu observ.
|
--------------------
Renault
Megan 3
2011
- BH94NFS
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la service in cazul asta sa ti verifice masina... inseamna ca are alte probleme.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Vre-un bec aprins in bord?
|
--------------------
Renault
Megane 3
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw
- PH__CSR Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Trebuie verificat daca sunt scurgeri de ulei pe la simeringul de la priza de putere.......sau daca piesele montate sunt de calitate indoielnica(contrafacute).
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
Ambreajul se verifica foarte usor.
in treapta a 3 -a pe la 40 -50 se apasa brusc acceleratia . daca urca repede in ture dar nu se si deplaseaza masina corespunzator , abreajul patineaza |
--------------------
Renault
-Megane 3
2014
- -
|
|
Florinsz |
![]()
|
Salut din pacate nu am nici o eroare am fost la cei de la reno nu poate sa-mi dea nici un răspuns ,Nu se vede nimic nici o scurgere nimic.pur si simple nimic și asta mă enervează.Cei de la reno mai ziceau ca poate îi de la turbo sau poate fi debitmetru. Nici ei nu stiu.Am incercat sa vad daca totusi patineaza ambreajul prin metoda frâna de mână și nu patineaza,deci nu stiu ce poate avea.Oricum va multumesc pt.raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Megan 3
2011
- BH94NFS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:13 |