reglaj faruri
![]() ![]() ![]() |
reglaj faruri
Ionut2602 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 31 October 18 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane sedan
Renault Megane sedan
2017
|
|||
Lyxi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 16 September 19 ![]() |
QUOTE(cod199 @ 11 Feb 2018, 19:38) Farurile LED se regleaza simplu. Au in partea de sus o gaurica alba asa in care se poate baga un imbus si se regleaza cat de sus vreti. Eu am facut reglajul la un ITP din oras unde aveau stand pentru reglaj faruri, insa se pot face si la un perete in asa fel incat sa bata ambele faruri egal. Aceeasi problema am avut-o si eu cand erau mai multe persoane in masina si asa am rezolvat-o. Succes! Farurile nu trebuie să bată la aceeași înălțime. Stângul trebuie să bată mai jos. Nu se regleaza la perete. This post has been edited by Lyxi: 17 Sep 2019, 11:56 |
--------------------
Renault
Arkana
2022
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
faririle se regleaza doar si numai cu aparat dedicat ... nu dupa ureche, nu pe perete ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
clamba |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 8 May 14 From: Bucuresti ![]() |
asa e in teorie dar cand ceri reglaj in reprezentanta(Meridian Vest) de 2 ori intr-o saptamana si niciodata nu iese bine, si apoi apelezi la perete si de 3 ani nu ai nicio problema nici cu vizibilitatea ta si nici cu deranjatul colegilor din sens opus, parca nu mai e chiar asa.
din punctul meu de vedere, aparatul de reglare e atat de bun pe cat de bine este pozitionat initial(punctul de referinta). daca "Dorel" il monteaza prea jos sau prea sus, orice reglaj devine inutil. |
--------------------
Renault
Megane 3 Sport Tourer K9K 836
2013 ex Renault Twingo D4F 702 2002
ex Corsa C Z14XEP 2005 |
|
jbn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.596 Joined: 31 March 14 From: Bucuresti/Pitesti ![]() |
Cu tot respectul cj98czh, dar ambele metode (la perete, aparat) se bazeaza pe geometrie. Daca executi corect procedura iese bine in ambele cazuri.
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 4 Hatch, Corolla TS //
'16 1.5dCi 110cp, '22 1.8hsd 122cp
|
|
Poty |
![]()
|
![]() DDT Guru Group: Members Posts: 978 Joined: 19 March 17 From: Slatina/Bucuresti ![]() |
Nu stiam unde sa postez asa ca am sa las aici ca are legătură cu farurile
Ce se mai studiază pe la politehnica ![]() Calculator de far full led Dezvoltat de ingineri romani si construit la Timișoara la continental Ps: le folosește si Mercedes si smart Attached thumbnail(s) Screenshot_20190926_172619.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 198 |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
1.2 Tce 132CP
- OT-06-APV
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
la CJ la Poli se fac lucreaza pt Renault F1 ... dar ma rog suntem offtopic ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 03:48 |