Cati km duce un dCi K9K 732?
![]() ![]() ![]() |
Cati km duce un dCi K9K 732?
BN97DAN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007 Grand Tour
|
|||
Alin2225 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 17 November 16 From: Timisoara ![]() |
In Romania nu..poate daca o duci inapoi in Olanda
|
--------------------
Renault
Megane 2 1.5 dci 86 cp
2007 Sper ca dupa ce mor nevastamea sa nu-mi vanda sculele la pretul care i-am zis eu ca le-am cumparat
|
|
szavulyzsolt |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 November 12 ![]() |
Eu zic ca da, insa depinde foarte mult cum o vei intretine.
Sfatul meu este ca daca o folosesti aici in tara niciodata sa nu astepti perioada acela ce este scris de ex. la schimbul de ulei ci sa schimbi mai devreme, impreuna cu toate filtrele si daca poti intotdeauna pune-ti ulei de calitate, filtre de calitate si orice piesa ai schimba sa nu iei cea ieftina. Si inca ceva: pune motorina mai sumpa pt. ca poate ca unii zic ca nu are nici un efect, dar eu iti pun din experienta ca merita acel plus cu cat e mai scump (am vazut cand am schimbat filtrul de motorina cum era cand puneam motorina "normala" si cum dupa ce am inceput sa alimentez motorina mai scumpa...) |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007 Grandtour 1.9 dCi
|
|
cosmin&b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 20 January 14 ![]() |
Motorul in sine duce mult si bine. Problema apare la pompa de inalta, injectoare, turbina.
Cum am procedat eu la intretinere... ulei 2T la fiecare plin de motorina. Si imi pare rau ca nu am stiut de asta chiar de cand am luat primul Renault, care a fost un Clio Symbol 1.5 dCi fabricat in 2003. Am Symbolul din 2005, iar din 2013 pun la fiecare plin ulei 2T in motorina. De un an, am si un Megan 1.5 dCi fabricatie 2006 la care pun de asemenea ulei 2T la fiecare plin. Probleme... zero. Cu ce ajuta? Motorina actuala este mai uscata decat cea existenta in 2003-2007, asa ca pentru a ajuta pompa si injectoarele, adaug acedt ulei 2T. Evident, reviziile sunt facute la 10.000 Km (ulei motor, si filtrele aferente) |
--------------------
THE EARTH
... is
... FLAT !!! Megane II, 1.5 dCi, 86 bhp, 2006
Scenic II, 1.9 dCi, 131 bhp, 2006, FAP |
|
BN97DAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 23 November 17 ![]() |
Ce ulei merge?
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Grand Tour
|
|
Mr_X |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 17 October 15 From: Brașov ![]() |
@cosmin: cât ulei 2T pui la un plin?
|
--------------------
Renault
Megane II 1.6 16V
2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Masina aia a ajuns la 450.xxx km doar cu motorina ... voi va apucat de bagat apa sfintita ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Da, cu motorina care respecta standardele.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Cam asta e discuția pe toate forumurile, își cumpără oamenii mașini cu rulaje considerabile care au rulat până atunci doar folosind uleiul mărcii respective, iar apoi se ceartă pe topicuri că Motul e cel mai bun, dar numai unul anume, sau doar Liqui Moli dar numai de 2 feluri și așa mai departe.
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:37 |