Marea Britanie va monitoriza toate automobilele
![]() ![]() ![]() |
Marea Britanie va monitoriza toate automobilele
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.764 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Atita vreme cit camerele video sint montate pe domeniul public si nu in dormitorul sau baia personala, ele nu sint un abuz.
Englezii au camere de ani buni si nu numai Londra este intesata de ele. Scopul sistemului este monitorizarea traficului si mai nou a terorismului. Pe cine deranjeaza asta ? This post has been edited by costi: 25 Dec 2005, 18:02 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Mai bine de atit nu se putea sintetiza totul. Mai intrebarea din final.
P.S: In Germania, la inceputul anului s-a anuntat ca nu stiu de ce lege s-a dat aici prin care statul are voie (legal deci, nu asa pe "șestache") sa iti supravegheze telefonul si tot ce tine de internet (mailuri, chaturi, website, etc). Ah, in legatura cu legea aia, cum se numeste, ce nr. are si chestii din astea... nu ma intrebati pentru ca sincer nu am avut nici un motiv sa ma interesez prea tare. Mie pot sa imi verifice orice vor ei, atita timp cit eu ma simt in siguranta mi-e indiferent ce si cum supravegheaza ei. Sa mai spun ca fiscul aici are drept sa iti controleze contul bancar oricind vrea el? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Despre interceptarea mailurilor, telefoanelor, etc:
http://www.hermetic.ch/crypto/echelon/echelon.htm si search pe google despre "Echelon" Veti avea ceva surprize... ![]() Indiferent de ce exista acum si de ce e fictiune, in viitorul apropiat (i.e. cel in care avem sanse sa mai fim in viata), mai mult ca sigur ca astfel de sisteme vor fi implementate peste tot. Nu cred ca este o conspiratie. Cred ca mai degraba este in firea lucrurilor. In definitiv n-a conspirat nimeni sa creeze societatea capitalista multilateral dezvoltata. A crescut de la sine. Tot la fel si cu societatea de maine. Pana acum teritoriul a fost demn de dorit, si a fost cucerit de-a lungul secolelor de cei puternici. Apoi aurul a fost principalul lucru de dorit, iar guvernele au facut tot ce puteau sa il obtina (vezi colonizarea Americilor). Apoi petrolul a fost demn de dorit, si iarasi s-au batut si se bat sa-l aiba. In viitor se pare ca informatia va fi cel mai de dorit lucru, si probabil ca la fel de tare se vor bate cei de la putere sa o controleze si s-o aiba (deja vedem semne). E in firea lucrurilor. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.764 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vorbema de monitorizarea masinilor. In UK cred ca au recorduri de camere pe metru patrat in anumite orase.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 11:30 |