Microswitch usa deschisa, Inlocuire sau reparare
![]() ![]() ![]() |
Microswitch usa deschisa, Inlocuire sau reparare
lepadatu_alexander |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 February 09 From: Ocna Mureș/ Alba ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Espace
2010 Initiale 2.0 dCI 173 CP
- AB-89-LEP
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
PiroskaZoli |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 September 17 ![]() |
Salut. Am avut aceasta problema la ambele portiere fata. Cauza era una foarte simpla: arcul care readuce parghia ce apasa microcontactul era sarit din locasul lui. Demontezi broasca, pui resortul la loc si gata. Succes.
|
--------------------
Renault
Kangoo 1.4 Mpi, Espace IV 2.0 dCi
2001 si 2006
|
|
lepadatu_alexander |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 9 February 09 From: Ocna Mureș/ Alba ![]() |
Multumesc mult PiroskaZoli am facut exact ceea ce ai spus si a functionat perfect.
|
--------------------
Renault
Grand Espace
- AB-89-LEP
|
|
PiroskaZoli |
![]()
|
Pentru putin, oricand cu mare placere.
|
--------------------
Renault
2001 si 2006
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Salutare. Am observat și eu ca la ușa șoferului nu se mai aprinde lumina când o deschid și nici în bord nu mai e prezența ca d o deschid. Am observat inițial ca dacă deschideam Ușa nu se mai închidea radioul.
Despre ce microswitch vorbiți voi? Cum se scoate capacul de la iluminarea ușii ca să schimb becul? Merci. |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
PiroskaZoli |
![]()
|
Salut. Vorbim de switch-ul din mecanismul de închidere (broască). Lampa se scoate, nu are capac separat, dacă desfaci tapițeria să lucrezi la microswitch oricum o să vezi becul din spate.
|
--------------------
Renault
2001 si 2006
|
|
lepadatu_alexander |
![]()
|
La adresa din linkul urmator puteti vedea pas cu pas demontarea usii si a intregii adunaturi de componente.
https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&r...e3DCXiyOFdI9kfc |
--------------------
Renault
Grand Espace
- AB-89-LEP
|
|
PiroskaZoli |
![]()
|
Salutare. Azi am montat și pe ușile din spate lămpi alb-roșii în locul catadioptrilor. Looks great!
|
--------------------
Renault
2001 si 2006
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
A revenit problema...
Faza e ca nu face tot timpul. Am declipsat lampa, si s-a aprins in timpul operatiunii. Pare contact imperfect undeva, posibil in soclu. Apoi pare sa mearga, pun soclul in lampa, clipsez lampa... si inchid usa. O deschid, surpriza, iar nu merge, o declipsez merge, inchid usa, nu mai merge dupa. Mortii ei ca inebunesc, e la usa la sofer si daca ma dau jos nu sesizeaza asta, nu descuie usile, e toata incuiata, mainile libere nu o incuie , ramane radioul deschis... Acum am lasat soclu fără bec, asa spanzurat in gaura aia si merge pe bord afișează bine și mâini libere... daca bag becul in soclu, nu mai merge. A mai patit altcineva ceva asemanator? This post has been edited by segcm: 3 Nov 2017, 16:33 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:28 |