Dobre's Garage
![]() ![]() |
Dobre's Garage
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Slabe sanse....at pe stoc...si oricum...diferenta in casvaval...e mare...iar vanzatorii din B au devenit domni. Dane suna unde ti am zis. Apropo..vezi si la hinode ...targu mures
![]() In schimb.... vitara..1.6 spirit at cam pe acolo e....ca pasion at 4x2 e cah cah...n are ce trebe aka acc si rbs... Acu ca te ai urcat in turbojet..cam greu sa mai vrei aspirat ![]() This post has been edited by wolfin: 7 Jan 2018, 22:43 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
In momentul de fata am cerut oferte de la dealerii din Bistrița, Argeș, Brăila, Constanța și București
![]() Cică la Bistrița se dau cele mai mari discounturi, mi-a fost făcută legătura acolo de un tip care a luat o Vitara la un preț foarte bun. Deja mă tot întreaba cel mai bun prieten când mergem odată să o luăm, dar îmi pare prea departe. Pentru că m-am hotărît la începutul anului, toți ai fost in concedii și ocupați, promisiunile făcute fiind că luni îmi dau o ofertă, așa că deocamdată nu știu pe ce sume joc. Dacă intră în calcul vreo echipare gen spirit, rămâne de văzut. Știu că aia are ce trebuie ![]() ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.785 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate prinzi si set roti iarna plus 1000 eur discount...deci aproaoe 2k.
scuturi..de pe emag cu 300 lei...la ei 800-1000 lei... Matusi nu ai? Stiu dilema dar nu cumperi in fiecare zi una... Succes sa auzim de bine... Oricum buna decizie ![]() This post has been edited by wolfin: 7 Jan 2018, 22:58 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.224 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Măi omule, m-ai făcut de am intrat acum pe site și am trimis un mail la Constanța, unde ai un spirit pe stoc
![]() Mai sunt câteva la dealerii din București, dat de aici mi-am luat gândul |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Buuun, deci am dat și tractorul.
Ii urez noului proprietar sa aibă parte doar de drumuri bune cu ea. A fost verificata in service, a ieșit totul stas, bine, nici nu mă așteptam altfel. În schimb nu mă așteptam să văd atât de multă rugină, sincer îmi era și un pic jenă față de cumpărător. Rugină superficială, de suprafață, dar era acolo. Se poate că frica mea că voi fi asaltat de samsari a fost nefondată, cred că ăștia s-au pliat pe mașini aduse. Acum, am făcut deja comanda la royal Motors Pitești de Suzuki 1.4 Passion. Wolfine, asta e viața frate, n-au fost bani mai mulți și Tamara nu e mătușa mea ![]() Dar ai avut dreptate, de la ei am primit cea mai bună ofertă. Acum sunt vesel că s-au aranjat apele, beau o bere fără alcool ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() cand iti iei bilet de la autogara militari? sx e misto..mai misto decat vitara ![]() 4x2? n are acc si rbs dar ai farurile pe led care is ![]() This post has been edited by wolfin: 8 Jan 2018, 16:24 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Pe 16.02 iese din fabrică, deja sunt surescitat
![]() Termen de livrare undeva la finele lui februarie. Nu îmi iau niciun bilet, mă asasinează tovarășul meu care vrea sa mergem împreună să o luăm. Mă duce el. Nașpa e că până atunci trebuie să fac diverse combinații cu d-na sa folosim cumva amândoi regina ![]() 8 Jan 2018, 16:40: 4*2 da This post has been edited by dandobre: 8 Jan 2018, 16:40 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
lejer...eu am asteptat 3 luni..apoi a stat pe dreapta inca o luna.
sa va bucurati de ea sanatosi alaturi de cei dragi. repet ...buna alegere...motor fain. sa faci extra garantie ...asta daca nu ti au dat deja 7 ani. |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Mulțumesc.
O sa ii fac și extra, încă nu am ajuns cu discuția acolo deocamdată. Tipul asta mă tot îmbrobodește că poate mai obține el un mic discount la livrare, sau poate intră și rabla între timp. I-am zis: lasă-ma nene cu vrăjeala și adu mașina mai repede că cine știe când intră rabla în acțiune ![]() Dacă ai rezistat tu 3 luni, rezist și eu una jumate, ![]() Csf, ncsf |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
nu te intreb de disounturi ca sigur ma oftic...
rabla din aprilie in colo.... eu m am dus singur sa scot nr rosii ca nu mai puteam rezista inca o saptamana ![]() ma mazda...6 luni minim...acolo devotament ![]() This post has been edited by wolfin: 8 Jan 2018, 16:56 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Nu te oftici, 1000 de coco a fost.
La Bistrița era 800 și în plus e și mult mai departe. La Constanța 0 coco discount, in București la fel, cel puțin la primul contact cu ei |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Rotile de iarna le ai prins cado?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.513 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cu cat ai dat masinile?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
dandobre |
![]()
|
S-a terminat promoția cu rotile de iarna. Nema cadou
![]() Tractorul l-am dat cu 3000 și skodita cu 3900 de cocos, un preț reciproc avantajos, zic eu, atât pentru mine, cât și pentru cumpărători. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
hepea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 841 Joined: 8 June 10 From: Bucuresti ![]() |
Puteai mai bine
![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
Spring
2021
- .
|
|
dandobre |
![]()
|
Probabil ca era loc de mai bine, intotdeauna e loc de mai bine, c est la vie
Asta e povestea vietii mele, am cumparat scump si am vandut ieftin ...... ![]() Nici nu am rabdare sa stau cu ele mult la vanzare, le-am dat pe amandoua intr-o saptamana de cand le-am scos pe piata. Si inca ceva, am gasit cumparatori de buna factura, fapt care m-a determinat sa fiu mai indulgent la negocieri ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
dandobre |
![]()
|
Până vine Scross-ul la finalul lui februarie ar trebui să schimb titlul jurnalului..... Cine a mai văzut garaj cu o singură mașină
![]() Între timp am împlinit o sumă rotundă, reginei nu îi vine să creadă că face treburile murdare, rezervate până acum tractorului ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Dane..ia da un tel la pitesti....sare cu promotia????? 1600 euro
![]() ![]() ![]() http://suzuki.auto-net.ro/oferte/sx4-winter/ This post has been edited by wolfin: 24 Jan 2018, 20:20 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Mersi de info.
Hai sa vedem ce iese Dau o bere ![]() 25 Jan 2018, 16:09: Revin cu noutăți, din păcate pentru mine și fericire pentru ei, nu sare cu promoția. Odată achitată factura de avans nu mai e loc de negocieri, rămâne la înțelegerea inițială. Se pare că promoția începe din 19.01 iar eu am achitat avansul pe 7. Ăsta e. Oricum, omul susține cu tărie că dacă intram in promoție nu mai făcea 1000 de coco discount, ceea ce probabil e adevărat. This post has been edited by dandobre: 25 Jan 2018, 16:09 |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.854 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Decat 1600 de euro in echipamente superevaluate, mai bine 1000 euro discount. Gumele alea de iarna nu cred ca fac atat cat zic ei, cu tot cu jante, senzori si capace originale...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
dandobre |
![]()
|
Ai dreptate. Oricum am zis că întreb ca să stiu că mi-am făcut datoria față de mine.
Întotdeauna vor exista perioade cu promoții mai bune și mai rele, depinde cum nimerești. Că să intri in promoția curentă trebuie sa dai o comandă începând din 19.01 și termen de livrare undeva in lunile aprilie mai deci încă cel puțin 2 luni în plus de așteptare. |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
aftermarket..
![]() jantele 210 leix 4 oem senzori 190 lei x4 oem anvelope fiecare cat doreste dela 250 -700 lei bucata..eu am dat vreo 370 This post has been edited by wolfin: 25 Jan 2018, 16:44 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Mi le dă cu 3600 dacă vreau sa le ieși de la ei
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Cica se mai poate umbla la pret...intreaba ka toti..daca nu te rezolv eu...cu info ce si cum
|
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Tot timpul am susținut că ești un mare boier
![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Vrajeli
Una rece la baiatu..... Serios acu..o iei luna viitoate..sper ca vremea sa tina cu tine..dar daca e zapada...nu prea o sa ai loc de manevra pe ultimii 100 m decat de la marshal.... Acu...mai e o varianta..crossclimate....dar daca stai la curte e pacat sa n ai 2 seturi dedicate. Basca cat dai pe toatesezoanele...iei un rand de iarna pe 16 de tabla cu anvelope cu tot.. ![]() Plus casco.... ![]() You are f%uc$ked This post has been edited by wolfin: 25 Jan 2018, 19:41 |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Mă tu te bucuri de răul omului...
![]() Dau și mai multe reci că le meriti ![]() Exact așa îmi făceam calculul în seara asta stând în trafic. Dacă ține vremea cu mine le iau în toamnă, dacă nu, mai schimb repede niște coco și le iau acum. Iau dedicate de iarnă, am rampă unde sa le depozitez, așa am avut la toate până acum, aliaje de vară, table de iarnă. Ii fac și casco că e nouă, deci altă belea. Asta e, csf, ncsf ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?...4;topicseen#new
desi pe mine nu m ar fi coafat...poate scutesti vreo 700 lei This post has been edited by wolfin: 26 Jan 2018, 11:09 |
--------------------
pegas
3120
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:31 |