Probleme la instalatia de racire (presiune mare), posibil probleme garnitura chiuloasa
![]() ![]() ![]() |
Probleme la instalatia de racire (presiune mare), posibil probleme garnitura chiuloasa
nobody311 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 September 16 ![]() |
Attached thumbnail(s) laguna_bord.jpg ( Size: 98.95k ) Number of downloads: 165 |
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1999
|
|||
andru1973 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.271 Joined: 8 December 14 From: nu conteaza ![]() |
ai verificat termostatul?verifica sa vezi poate el e cauza,poate nu deschide deajuns ,ultima varianta ramane garnitura de chiuloasa,inceraca sa elimini cauzele ,pina la garnitura.multa bafta
|
--------------------
renault
LAGUNA 1 RT 2.0 LAGUNA 3 2.0 DCI 130CP fara DPF
iulie 2008 expresion
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Si la mine tot unde ai pus linia rosie sta apa, dar nu am probleme sa dea pe afara sau altceva.
This post has been edited by Gabryel.GLN: 17 Oct 2017, 08:23 Attached thumbnail(s) 27D614CB_01EA_45DE_997C_A4CA3C604564.jpeg ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 137 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Garnitura de chiulasa este arsa, intra compresie in sistemul de racire.
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
nobody311 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 September 16 ![]() |
Am schimbat termostatul in vara cand am curatat sistemul. Luni o duc la mecanic.
Acum sunt curios de ce s-a dus garnitura. A fiert apa? Daca da, ce ar trebui verificat pe langa termostat? Mersi de raspunsuri. This post has been edited by nobody311: 18 Oct 2017, 20:46 |
--------------------
Renault
Laguna 1
1999
|
|
catalin amza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 17 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si la mine face presiune in instalatie si acul sta tot unde sta si la tine linia rosie. Instalatia de racire la Laguna lucreaza sub presiune. Nu stiu sa-ti zic cat de mare, dar de 10 ani de cand am masina, in mers, face presiune. daca opresc motorul si desfac busonul la vasul de expansiune tasneste apa afara. Treaba cu acul oscilant la tine cred ca e din cauza senzorului de temperatura. Daca ar fi arsa garnitura si s-at supraincalzi apa, acul termometrului ar trebui sa urce spre maxim si sa se aprinda becul rosu, ori vad ca la tine nu e cazul.
|
--------------------
Renault
Laguna I Phase 2, 1.6cc, 16v, 107cp, benzina+gpl
1999
- CJ-99-BUF Sa nu conduci niciodata mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:42 |