Problema MediaNav....blocat in timp.. <_<
![]() ![]() ![]() |
Problema MediaNav....blocat in timp.. <_<
ionutmar |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|||
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ora vine de la gps nu de la radio.
Dacă e Medianav-ul mașinii și încă are garanție - folosește garanția, dacă nu are garanție/nu e al mașinii, există 50% să fie reparabil |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
vvede |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 12 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Am constatat ca atunci cand soarele bate in parbriz destul de mult, touchscreen-ul nu mai reactioneaza corect. Ceva undeva in zona stanga jos ceva apasa ecranul.
Cand nu este cald si soarele nu bate totul e ok. In service problema e greu de reprodus. Au mai avut si alti colegi aceasta problema? Multumesc This post has been edited by vvede: 29 Jun 2017, 06:34 |
--------------------
Renault
Clio
0.9TCe Expression Mazda 6 2.0, Attraction
Ex: Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82CP | Opel Astra H 1.6 Twinport 105CP |
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
OK, am fost cu problema medianav in service si schimbat pe garantie. Nu pareau sa mai fi intalnit aceasta problema, au deschis fisa de garantie...
Initial mi-au comandat unul nou cu un cod scos din programul de piese insa cand s-a incercat instalarea nu au reusit, nu se putea configura pe masina. Se pare ca trebuie sa fie configurat in computerul central.... Cu alte cuvinte noul MediaNav era incompatibil cu "masina".. Au facut poze de pe ala vechi si comandat din nou.... De data asta a fost acceptat de computerul masinii si surpriza....am noua versiune....MediaNav Evolution... ![]() Am trimis solicitare la NNG sa faca trasnferul hartii (Full Europe cumparata de mine) pe noul device...se pare ca este o procedura acceptata. De fapt am primit si notificare ca s-a transferat. Ramane doar sa instalez eu hartile. |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:07 |