pe doua roti, 4x4, 69 si 70, pegasul & suzi & Loganul ofensator & o promisiune
![]() ![]() |
pe doua roti, 4x4, 69 si 70, pegasul & suzi & Loganul ofensator & o promisiune
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.347 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
si el, dar si eu ?
Am schimbat de 4 zile filtrul si eu tot cu Mann FP ca am mai avut in trecut si stiam ce poate face. Testul a fost duminica dimineata cand aveam in fata un renult clio d ala de prin 2015 ? dar diesel si de scoala si dupa ca mergea incet abia se vedea de fum. Am mers intentionat in spatele lui sa vad ce aer imi filtreaza filtrul, care nou fiind instalat si a facut datoria. Am simtit un miros vag de fum, dar atat. Cu ala vechi ziceai ca sunt mufat direct in esapamantul lu Clio, dupa ce treceam trebuia sa deschid geamurile sa fac aerisire de urgenta |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.347 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am buton de recirculare.... as folosi si eu filtru cu polifenoli daca ar face mann sau knecht unul pentru masina mea, kamoka nu mai vreau ca nu e pe masura care trebuie
P.S; daca nu miros noxele nu inseamna ca sunt si sanatoase; This post has been edited by einstein1984: 22 Jan 2025, 13:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.786 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit la 30 lei la master sport gen mann fp1919.
https://m.autodoc24.ro/master-sport/16449870 Vezi ce gasesti la dimensiuni. eu folosesc mann ul asta de 5..6 ani...poate de asta fac usor diferenta This post has been edited by wolfin: 22 Jan 2025, 13:50 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
nu sunt, doar kamoka si david vasco (tot poloneze dar 130 de lei).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Noi ne facem griji dedeaba.
Unele mașini (parca și Opel?) aveau un sistem care comuta automat pe recirculare când afară erau noxe. In mod sigur BMW are așa ceva |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Hyundai has offered Clean Air ionization for years. More recently, Hyundai introduced an intelligent Smart Air Purification system that monitors interior air quality to filter the air inside a car automatically. The system constantly monitors the car’s air quality, activating the purification function if the air quality decreases below a pre-defined level.
Still, there is always room for improvement, and what Hyundai Clean Air ionization does not currently address is mold that can build up in the climate system and filtration of fine dust particles. To combat those problems, Hyundai has just announced two new technologies designed to improve the quality of air in its vehicles, and one new feature intended to create a more pleasant indoor environment for drivers and passengers alike. The new Clean Air technologies are After-Blow, Fine Dust Indicator, and Multi-Air Mode. They will be introduced initially on select Hyundai Motor Group models in Korea and expand to upcoming Hyundai, Kia, and Genesis vehicles worldwide in the future. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.786 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi acolo durere cand se strica un senzor
![]() si wv ...si..si ...au multe senzor sa iti inchida recircularea. QUOTE(einstein1984 @ 22 Jan 2025, 13:56) la inceputuri..cautam filtrul dupa lexus ca avea dimensiunile lu” suxi This post has been edited by wolfin: 22 Jan 2025, 14:22 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Attached thumbnail(s) Screenshot_20250221_173600_Yahoo_Mail.jpg ( Size: 291.29k ) Number of downloads: 407 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.514 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Muttley, tu esti?
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Set de garnituri pentru solex n-ai gasit ?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
wolfin |
![]()
|
Juego completo juntas de carburador 32 DISTA / DITA 3 / PDIST Renault 8, 10, Florida y
Caravelle This post has been edited by wolfin: 21 Feb 2025, 20:34 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Hola
Cerveza. Cabron. Ole'. Ar trebui sa gasesti carbusolv pe la vanzatorii de vopsea auto, ca sa-l si cureti ca lumea peste tot inainte de remontaj. This post has been edited by bucatzel: 21 Feb 2025, 20:59 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
wolfin |
![]()
|
Muy bien!
Mai trebuie....dar inca nu....desi trebuia acum....plm....dar vad.... de rezerva Praguri...copertile. Cuzineti...dar sa vad uzura Semeringuri/camasi/ supape etc. ....aici cred ca sunt pentru 70 mm Pompa centrala frana Garnituri chiuloasa...evacuare... Toba am...de inox...traseu se face.... Restul...gen traseu frana...electromotor...semeringuri ulei...se gasesc la noi.... Referitor la carburator..daca trec cu carfilu ramane carfilul....daca nu ma obliga astia sa o fac istorica asa ramane...solexul in beci/pod. Am asa o impresie ca cel.pe care il am ....nu o sa il pot aduce viata...e doar o impresie. Partea buna.....se gaseste....dar ieftin nu... Partea mecanica nu ma sperie....o pot face...estimez 2 saptamani e gata.....partea de caroserie acolo inca am necunoscute....ce am vazut e reparabil in wend.....dar....pana nu o dau cu rotile in sus...... ![]() This post has been edited by wolfin: 21 Feb 2025, 22:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
Am avut parte de sutica cu solex, merge impecabil, socul ala automat face toti banii, la chestia asta, carfilul a fost downgrade.
Cei mai multi care au schimbat de la solex la carfil, au facut-o pentru ca solexul nu-l regla orice ciocanar, carfilul da. Nu prea ai ce pierde sa-l pui la punct si sa-l incerci, is doua suruburi ca sa schimbi carburatoarele intre ele... |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
wolfin |
![]()
|
Da...ai dreptate.
Oricum cum o aduc acasa ma ocup de frane si desfacut motor..lichide..apoi vreau sa ma plimb cu ea....mai mult de 1 km ...cat am facut pana acum.... Apoi fiind deplasabila o sa vad ce si cum...logic ar fi sa fie istorica....rca si taxe mai mici...itp la 2 ani dar la rar (asta intra la ghinion)....vedem. Uitandu ma pe factura....eu avand produsele la favorite....cand am dat comanda nu am mai verificat lista... Biela dreapta e lipsa stoc...si n au pus o. Nu e bai....ca am luat kit directie.... https://emex.ro/grund-epoxidic <span class='edit'>22 Feb 2025, 13:59:</span> In teorie n ar trebui sa fie ceva complicat. Un jug prins intr un m12 de cric. Ma gandeam la o teava patrata ...si sa fac un { proptit in bratul transmisiei Bineinteles si 2 capre...dupa Idei? This post has been edited by wolfin: 22 Feb 2025, 15:12 Attached thumbnail(s) Screenshot_20250222_135316_Opera_copy_2160x1834.jpg ( Size: 571.4k ) Number of downloads: 311 |
--------------------
pegas
3120
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai drum pe acolo, ia EMEX-ul direct de la depozitul din Jilava. Cu comanda online inainte.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
wolfin |
![]()
|
Ma gandesc pentru podea ca ar fi ok..mult mai ok...fata de clasice terosoane.
This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2025, 09:05 |
--------------------
pegas
3120
|
|
harby ;)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.369 Joined: 3 July 12 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Renault 12 Gordini
Pontiac Firebird
1972, 1980
|
|
wolfin |
![]()
|
Exterior....minim 3 staturi...sa nu mai dau cu altceva....
Inca nu m am consultat cu prietenul care are un mic garaj...de vopsit auto. N am depasit momentul ca nu are vopseaua originala si a fost vopsita fara mila....inclusiv partile cromate...sa o vada ...din poze.... Sunt deschis la orice idee. This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2025, 19:16 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
Pentru partile cromate, cauta si tu decapant de vopsea. toti recomandau la un moment dat SuperKromofag, facut de unguri. sigur se mai gasesc si altele.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
wolfin |
![]()
|
O sa o duc pentru retusuri la vopsitorie. Sa vad ce pot si eu...dar asta tine de estetica....e ultima...plus de scos mirosul de tigare....statut.
Probabil o sa bag generatorul de ozon...plus spalat plafon....aici imi da cu virgula ca n as baga extragere injectie..poate se desprinde....vedem... This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2025, 20:39 |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
sa nici nu bagi ca te trezesti intr-o luna cu el desprins ..
un air fresh plus vine vara .. lasata cu geamuri deschise si se duce incet, incet .. sau o duci la un atelier specializar de detailing si o rezolva aia This post has been edited by cj98czh: 23 Feb 2025, 22:33 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
Mirosul il scot cu ozonare..am generator.
Air fresh niciodata nu am folosit...la nicio masina. Toate au plecat de la mine cu miros de plastic ...miros de masina noua. Plafonul...stiu..e delicat...si parca nu l as schimba...desi unul nou ar arata bine..dar ar fi din alt film...nu vreau sa ii schimb varsta. Vreau doar sa fie curata.. Curatare chimica...ceva de genul... ![]() La logan si suxi n au picat ![]() This post has been edited by wolfin: 23 Feb 2025, 23:04 |
--------------------
pegas
3120
|
|
bucatzel |
![]()
|
Tu... realizezi ca e o masina cu care vei merge 90% din timp cu geamul deschis, da?
Bine, eu am problema inversa, eu am luat-o masina de nefumator, am fumat eu in ea pana m-am lasat, si acum ma rog de prieteni sa fumeze in masina, ca mi se pare ca lipseste ceva cand nu miroase a tigara in ea ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.060 Joined: 11 February 04 ![]() |
Asta cu mirosul de tgara e cu cantec;
Cand am luat Chevroletul Kalos, l-am luat de la o fumatoare inraita si nesimtita ( a predat masina cu scrumiera plina ochi); Am dus-o la curatat integral, volan, pedale, spalata tapiterie, tot mai mirosea; Am bagat bicarbonat si cafea in masina si s-a mai diminuat; Iei o cafea mirositoare si pui o cutie cu capac cu cateva gauri in capac; Am patit o chestie urata, cand aveam Kuga; Am cumparat o cafea si un Capucino , le-am pus pe podeaua masinii ( da, sunt bou ca avea suporti), le- am rasturnat la un viraj; Era vara, cald, in vreo 2 zile mirosea a tomberon de gunoi in masina; Oribil; Am curatat cu otet, cu bicarbonat, pusa cafea resnita pe locul ala; Duceam masina la curte si o lasam cu geamurile deschise 2 zile; Horror; This post has been edited by dizzy: 24 Feb 2025, 09:23 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
wolfin |
![]()
|
eu cu muraturi...acum multi ani..cand aveam berlina. de atunci nu mai las pe nimeni sa puna/aranjeze bagaje in masina.
a si sa imprumut masina la rude. ca o strici..lovesti..aia e..dar sa lasi mancare sub scaune.... ![]() This post has been edited by wolfin: 24 Feb 2025, 11:31 |
--------------------
pegas
3120
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 558 Joined: 23 May 10 ![]() |
QUOTE(wolfin @ 23 Feb 2025, 20:14) Exterior....minim 3 staturi...sa nu mai dau cu altceva.... Stiu de la mesele cu rasina epoxi ca nu sunt facute pentru utilizari exterioare, nu rezista la uv. Eu n-as da la orice sta si pe afara. |
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
wolfin |
![]()
|
in fisa tehnica zice interior exterior.
nu e bai...stie amicul vopsitor..eventual ii da si un antifon cauciucat. plus ce ma sfatuiti si voi..ca ar fi bine...ca protectie. nu am studiat problema suficient...dar stiu ca vreu si acest epoxi antirugina. This post has been edited by wolfin: 24 Feb 2025, 13:27 |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
1 e grund epoxi, nu are treaba cu UVul ca vine vopsea peste
2 exista si epoxidice mai rezistente la UV, barcile de curse cu aia se fac, sau masinile scumpe cu fibra de carbon aparenta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 10:47 |