fuel cut off switch, oprirea alimentarii in caz de accident
![]() ![]() ![]() |
fuel cut off switch, oprirea alimentarii in caz de accident
christi_ |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 DCI
|
|||
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
e prima oara cand aud asa ceva dar mai mult ca sigur acest buton nu exista ci se poate reseta numai prin CLIP...
Parerea mea... |
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
rero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 475 Joined: 20 May 07 From: Calarasi ![]() |
salutare,
undeva pe partea dreapta exista un senzor de impact, acolo trebuie sa fie si un buton cu cap de cauciuc de culoare rosu. |
--------------------
Renault
Captur II
2022/Intens
|
|
christi_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 July 08 ![]() |
Din ce am citit eu, la alte modele renault (de ex clio) acest buton exista dar nu am aflat foarte clar pe unde. La laguna nu sunt 100% sigur ca exista desi l-am gasit ca piesa de schimb pe un site. Ar trebui sa arate ca in poza.975f_1.jpg ( Size: 10.23k )
Number of downloads: 483
|
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 DCI
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La Megane exista si se afla in compatimentul motor, cumva in spatele vasului de expansiune...cel putin la mine asa este....deci in mod sigur exista si la Laguna dar este mascat de ceva plasticarie...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
La Laguna 1.2 se afla chiar deasupra vasului de expansiune si este exact acel buton din poza
![]() |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
bogdan9125 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 January 17 From: Deva ![]() |
intradevar exista laguna numa astia ca boozywoozy se baga a in seama sì ei habar nu au. sa revenim... daca nu este langa pompa de frana pe clopotu de la telescop, sigur este sub bord in partea dreapta pe stalpu masinii, acolo l-am mai gasit. bafta
|
--------------------
renault
laguna 2
2003
- HD 03 PBD
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
"Sa revenim" dupa noua ani
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:18 |