Janta tabla
![]() ![]() ![]() |
Janta tabla
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Or fi 130 de mile pe ora.
Cert e ca am un set de iarna, exact ca in poza si merg garantat cu peste 200... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Sunt max 130km/h...
Am gasit un anunt unde se vede mai bine in poza... http://www.ebay.ie/itm/Renault-Laguna-II-E...utorefresh=true Poate cineva care are 17" din fabrica sa confirme daca rezerva este de 16...? Eu am avut-o din fabrica cu roti de tabla de 16. Edit: Eu nu prea observ nicio diferenta intre ce am din fabrica si cele cu abtibildul pe ele. This post has been edited by andu911: 17 Sep 2017, 14:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
audiofilu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.886 Joined: 4 February 09 ![]() |
Nu au nici pe naiba, nu exista janta limitata la 130.
Sau poate a venit "original" cu un anume tip de anvelopa care e limitata la 130 si e mai simplu sa puna pe janta mentiunea asta. Nu janta ci anvelopa e "limitata". Mai sunt unele cu inscriptia 80, aia e pentru anvelopa nu pentru janta. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0T
2005
|
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Din considerente de siguranță, dacă pui rezerva pe fata, care este mai îngustă decât celelalte 3, mașina este instabila. La fel cu aia îngustă care Este janta temporara și la viteze mari mașina devine instabila. Factori de siguranță.
|
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 23:38 |