Garantie refuzata de Huawei, magazinul nu este partener
![]() ![]() ![]() |
Garantie refuzata de Huawei, magazinul nu este partener
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Htc cumparat de la vodafone si schimbat la regenersis a venit, de nou, cu certificatul de garantie completat cu inlocuire si noul IMEI
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tot ce a fost la ESD a venit cu date trecute pe certificat vignieta cu serie si IMEI. Automat garantia Gold s-a prelungit cu un an de la data reparatiei pen ca au schimbat placa de baza. ( cea mai comoda si rapida reparatie ptr. ei)
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Eu la ESD m-am dus cu o poza, si aia proasta, a facturii. S-a vazut data, s-a vazut IMEI-ul, restul a fost insignifiant.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Eu l-am trimis prin curier și am pus în colet toate actele ce mi le-au cerut. Poate că la predare personală altfel stau lucrurile.
|
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
ERa nevoie de un click si 1` de cetit ca sa afle colegul ce si cum.
http://www.ghidul-consumatorului.ro/compan...on-srl/recenzie Scrie acolo si cum e cu garantiiile de la producator. Dar na ... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Sa inteleg ca trebuia sa cumpar de la emag...i sa citim ce scrie in acelasi celebru Ghid...
http://www.ghidul-consumatorului.ro/compan...tional/recenzie |
--------------------
renault
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
exact... emag sunt de 2 bani
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bion |
![]()
|
![]() In mare parte. Colegul cu probleme. Se pare ca esti predestinat la tepe.Pune nevasta sa faca sopingonlain poate ei ii reuseste. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
![]() Vrei să dea faliment? ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Ca sa vezi...
Buna ziua, In urma reclamatiei pe numele de x va rugam sa returnati produsul achizitionat Huawei P9 (cu aceesoriile incluse,factura si certificatul de garantie,exact asa cum l-ati primit impreuna cu, contul dvs IBAN,numele dvs complet si banca ) la adresa Str.Unirii,nr.8,Ploiesti,Prahova,prin firma de curier Fan Courier pentru returnarea sumei achitate. O zi buna. Cu stima, TELEFONULTAU.EU SC VOGPART SERVICE SRL |
--------------------
renault
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Te-ai scos!
![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot sa cred. Bravo! Parolisti. Deci acum putem sa luam toti de la ei ca au si preturi bune.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
Good job... unul din momentele in care ma bucur ca nu am dreptate
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Sunt curios daca ANPC a avut vreun cuvant de spus in aceast decizie....
|
--------------------
renault
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci practic te-ai scos ca tu l-ai luat mai ieftin decat a platit prietenul pe el
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
O alta afacere de succes...
|
--------------------
renault
|
|
rtBK |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bion |
![]()
|
Deci daca colegu nu se rupea in figuri era rezolvat de mult.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Mare iti e gradina, Doamne...
|
--------------------
renault
|
|
bion |
![]()
|
Asa am zis si noi la inceputul odiseei.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
![]() Acum se poate închide? ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
Daciot convins! |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai avem de tocat...inca nu a primit banii. Sa vedem si acolo cat dureaza.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Nu cobiti....ar fi culmea sa mai gaseasca ceva!
|
--------------------
renault
|
|
Solon |
![]()
|
Nu cobim, dar la cat sunt de seriosi acum esti in pom rau. Fara bani, fara telefon. O sa stai vreo 30 zile dupa bani.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu am trimis Nexusul 5x la ei la garantie.
Madama de la telefon a fost foarte ok, sa vedem acum si ce treaba imi fac si mai ales in cat timp. E adevarat ca a trebuit sa le dau vreo 3 telefoane pana sa dau de ei dar odata ce am dat de ei.....par ok. La livrare au fost extrem de ok, acum sa vedem si cu garantia cum se descurca. Motto-ul zilei este: "sa vedem". This post has been edited by vallixx: 19 Sep 2017, 20:13 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Adrian Frigo |
![]()
|
QUOTE(meganus_bicorpus @ 19 Sep 2017, 13:32) Nu cobiti....ar fi culmea sa mai gaseasca ceva! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
Daciot convins! |
|
rtBK |
![]()
|
Ca nu a fost cumparat de la ei
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bion |
![]()
|
Dap. La ei are acte de import din beljik.Or sa ceara banii de la boutique de tel din Anvers. Aia or sa ceara de la Huawei aia or sa spuna ca nu e ok vanzarea...
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:55 |