my 2008 fiesta ST
![]() ![]() |
my 2008 fiesta ST
catala2k |
![]()
|
||
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 96.56k ) Number of downloads: 2376 2.JPG ( Size: 69.79k ) Number of downloads: 2967 |
||
--------------------
.
.
. ;)
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Superba, a fost si pe lista mea cand am luat Lancer-ul dar e cam mica pentru mine. Exact asa o luam si eu daca era. Sa te tina mii de km fara probleme!
Cat a fost DDP? Pe mine parca in configurator ma ducea pe la 18000 ca eram cam pretentios. Ai parbrizul ala incalzit? This post has been edited by 2dor: 12 Jul 2008, 08:52 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
catala2k tu stai cumva in Militari ?
Am vazut ieri o masina exact ca a ta pe Timonierului ( sper ca am scris bine ) ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si ce motorizare are? Ce dotari?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
2l, 150cp si incepe de la 12500cip
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru masina, s-o stapanesti sanatos!
Acum vin de la BDT si din pacate Fiesta ST nu se mai fabrica, iar stocul este 0... ![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Super-buburuza. Cred ca se infige foarte frumos.
![]() Kilometri multi fara incidente! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu stiu cum se infige ... dar se aude super frumos
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cam feminina la design (faruri fata) si dungile maresc putin scorul pe "Top Gear's Pattented Cock'o'meter" (Jeremy Clarkson ), dar o masina buna la senzatii oferite. sa o conduci sanatos!
octav_, daca chiar iti doresti una pune mana pe telefon si suna la mai multi dealeri. se pot rezolva foarte multe asa ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 12 Jul 2008, 13:09 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sa o stapaniti sanatos domnule catala2k!Cu caroseria asta in doua usi nici nu zici ca este FIESTA si cu asa o motorizare cred ca este o mica bestie la drum.Dupa cum am mai spus la noi in tara doar cei foarte curajosi aleg variantele cu doua usi.E plina tara de C1,peugeot107 si toyota aygo cu patru usi.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai stai ca-s cam nelamurit.Tu de fapt aveai intentia sa iei Sandero?sau Laguna 3?Si apoi te-ai oprit la Fiesta ST?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
S-o stapanesti sanatos si sa n-ai parte de incidente!
Arhimede; nu-ti convine ca n-a luat dacie? ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Uauuuuuuuuu ce masina bestiala !! super frumoasa si culoarea si aspectu .Sa o stapinesti sanatos alaturi de cei dragi. Te rugam mai pune si tu poze din interior ,motor si exterior.Poate ne mai spui si noua date desprea ea cum se "conduce" ,cum sta pe sosea..........
Bafta multa |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pt urari.
Masina se comporta super bine, cel putin din toate masinile care le-am condus. Se aseaza bine pe viraje, stabila, acceleratie buna - nu e ea chiar super sport, dar ma declar multumit pt moment (8,4 s de la 0-100km/h), cuplu maricel, e de 199 nm / 4000 rot, directie bestiala - transmite foarte bine informatiile prin intermediul volanului catre sofer, usor de parcat, portbagaj chiar maricel fata de ce ma asteptam. Garantia iar e ok, 4 ani fara limita de km. Dotari standard de pe site: - Caroserie cu 3 usi - Kit "AERO", in culoarea caroseriei - Suspensie sport - Jante din aliaj, tip ST (16") - Eleron luneta - Discuri de frana fata / spate - Volan sport cu 3 spite, imbracat in piele - Scaune fata sport, cu logo "ST" - Pedalier cromat - Airbag-uri frontale¹ (sofer si pasager) - Airbag-uri laterale (sofer si pasager) - Sistem de franare cu ABS si EBD - Inchidere centralizata cu telecomanda - Imobilizator electronic motor (PATS) - Volan reglabil pe inaltime - Scaun sofer reglabil pe inaltime - Aer conditionat - Computer de bord - Oglinzi actionate electric si incalzite - Geamuri fata actionate electric - Faruri de ceata - RadioCD Ford 6000 cu 4 difuzoare Dotari optionale: - climatronic - airbag-uri perdea - pachet fumatori - ESP, TCS, EBA - parbriz incalzit - pachet sport - mufa auxiliara audio Optionale achitate separate: - covorase fata spate - alarma pret de achizitie 15.296 e inclusiv tva (am obtinut o reducere de la 15.770 e) + aprox. 600 lei numerele provizorii, alarma si covorasele. Oricum pe net daca o configurez cu dotarile astea am iesit pret cu tva peste 16.500 e. Nu stiu cum vine asta. Alte costuri achitate: - rca +500 lei / an - casco +2000 lei / an Costuri inmatriculare - le estimez undeva la 3000 lei incluzand taxa de mediu, care e mai mare cu 100 euro fata de taxa de prima inmatriculare. @octav_ - avand in vedere ca nu se mai fabrica si nu mai primesc comenzi (asa mi-au zis si mie, norocul a fost ca era pe stoc si disponibila imediat), deja masina e de colectie si pretul la revanzare il negociem de la 19.500 e ![]() @arhimede - nu, nu vroiam Sandero, ci doar sa-l vad cum arata pe viu. Laguna 3 era o optiune interesanta, datorita confortului si sigurantei. Am sa revin cu poze si informatii noi pe parcurs. This post has been edited by catala2k: 13 Jul 2008, 07:24 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Felicitari pentru masinuta.
Ce buget ai avut pentru masina?Ca am citit in primul post ceva de 20.000euro, si eram oarecum surprins ca in Romania cineva isi ia o masina la un pret considerabil mai mic decat bugetul alocat. ![]() Recunosc ca nu-s un fan al modelului de baza, nici ca design si nici interiorul nu ma convinge dar sunt sigur ca partea dinamica si mecanica sunt la inaltime. Si mai e o treaba pe care o stiam de multa vreme dar multi nu o iau in serios. Ca in practica multi viitori cumparatori au in vedere masini total diferite. Uite omul nostru daca inteleg bine tintea un sedan de clasa medie confortabil de 110 cai..si a venit acasa cu un hot mini..de 150. This post has been edited by Arhimede: 13 Jul 2008, 11:21 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
catala2k |
![]()
|
Da, bugetul era undeva la +20.000 euro, iar tinta la laguna 3 era dieselul de 150 cp, chiar daca depasea putin bugetul.
Hotararea a fost de moment... cum am zis, toate s-au potrivit perfect, mai ales masina care era culoarea care mi-o doream, avea exact dotarile pe care le vroiam (dungi, climatronic si full airbag) si disponibilitate imediata, ce sa mai, ne-a placut la amandoi masina. Faptul ca masina a costat sub bugetul alocat e un plus, am ramas cu resurse pt urmatorul proiect. Nu regret alegerea facuta, doar ca e un singur scaun al soferului. ![]() This post has been edited by catala2k: 13 Jul 2008, 19:25 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Nu e rea alegerea, dar e foarte mare saltul de la masina pentru care ai plecat pana la masina cu care te-ai intors.
Multi km fara incidente!!! PS: La un Clio RS 2.0 16V 200CP te-ai uitat? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
catala2k |
![]()
|
chiar daca consuma ca un porc (un plin de rezervor de la constanta pana in bucuresti), e bestiala masina ... mereu am
![]() abia astept sa mai strang ceva bani si sa mai bag ceva km si sa-i fac un tuning... mountune sau ceva turbo e bestiala fata pe care o fac cei care vad ca-i depaseste o fiesta , doar ca o dau dungile de gol |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tot respectu' pentru cei ce-si iau masina cu inima si nu cu buzunarul! Sa va bucurati sanatosi de ea.
Si totusi, nu e intentia mea sa te amarasc... Dar in bugetul de-l avusi iti luai (cred) Clio Sport. Care e o masina fantastica din orice punct de vedere ai privi-o. Si dinamic, si aspect, orice... De ce n-ai luat-o-n calcul? |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Taci ma cu clioul tau. Alegere buna a facut...Fiesta. Clio-ul la prima talpa serioasa, tabla o lua inainte iar plasticele inapoi...ramaneau in urma.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Clio-ul Sport si Civic-ul TypeR sunt cele mai tari hot-hatch-uri ale momentului. Nu mai pot eu de plastice.
Ce-i drept, ST-ul e ceva mai mic... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
catala2k |
![]()
|
nu prea m-a atras clio sport.. da, e mai tare ca fiesta la performante, dar fieSTa imi place mai mult.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
QUOTE(Muttley @ 27 Jul 2008, 20:18) Clio-ul Sport si Civic-ul TypeR sunt cele mai tari hot-hatch-uri ale momentului. Nu mai pot eu de plastice. Ce-i drept, ST-ul e ceva mai mic... Off-topic: In loc de cele 2 de sus cred ca ai vrut sa spui Megane RS. Asta e tata lor. Cel mai tare hot-hatch. On-topic: Daca iti consuma un rezervor la 250 km ( CT - B ), zi-mi ce capacitate are rezervorul si ce viteza medie ai facut. Eventual si ce viteza maxima ai avut. This post has been edited by sorin_f39: 27 Jul 2008, 21:01 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Muttley |
![]()
|
Nu, am zis bine, Clio. Megane-ul RS e cu totul alta chestie.
Poate in loc de "hatch" trebuia "mini hatch" sau ceva. In fine... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
s-o stapanesti sanatos!
acum 1 an, am fost foarte aproape sa iau un ST, dar din cauza termenului de 4-5 luni am renuntat la idee. masina dorita era, de fapt, clio RS, dar pt ca ma ducea cu vreo 3000 mai mult, nu m-am putut atinge de el atunci. pana la urma am luat un clio 3 mai dotat, dar cu doar 110cp ST-ul nu se ridica la performantele RS-ului, dar in banii aia e un best-buy, si are o tinuta de drum excelenta. pacat ca n-are un motor cu 20-50cp mai mult QUOTE(driverx @ 27 Jul 2008, 21:13) Taci ma cu clioul tau. Alegere buna a facut...Fiesta. Clio-ul la prima talpa serioasa, tabla o lua inainte iar plasticele inapoi...ramaneau in urma. clar! cauta matale niste review-uri despre RS si vezi pe urma cum sta cu tabla si alte alea ![]() a, si plasticele sunt mai bune in RS decat in ST |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cum frate un plin de la CT la B... la un rexervor de 50L inseamna 25% extraurban, atat cat ia un Ford Heavy Duty 4 tone motor 6.4L biturbo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cred ca ai vrut sa zici B-CT-B un rezervor, asa este credibil ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce viteza ai mers?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
daca a mers cu 200-210 pe "autostrada" mi se pare plauzibil sa ia un plin constanta - bucuresti
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca initiatorului acestui topic i-a putit ceva la intrebarea mea de mi-a scazut reputatia?
Sau poate nu e el, oricum e anonima, ca de, lipsa de oo.... ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:31 |