Seat Altea FR TDI 170 cp, o noua experienta
![]() ![]() |
Seat Altea FR TDI 170 cp, o noua experienta
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Co-rect!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
Frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 1.9 TDI BXE
- BV 69 XTZ EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Vecinu, sa o stăpânești sănătos!
Când te duci sa schimbi parbrizul? Mie pentru Leguma, cei de la pilkington din Aurel Vlaicu, mi.au spus ca trebuie sa plătesc vreo ~1200 lei. Pentru același parbriz, atermic/cu tenta și cu senzor de ploaie, am primit o oferta de ~600 lei de la austroglass.ro încă nu am făcut nimic, dar în august trebuie sa iau o decizie în privința parbrizului. Știi tu alte locuri mai bune? |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Pentru parbriz recomand Nordglass...trebuie sa aiba si la Cta centru...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
Bumbul |
![]()
|
![]() Am alt vapor acum ... Group: Members Posts: 378 Joined: 22 June 15 From: Constanta ![]() |
Asta e răspunsul celor de la austroglass:
In urma discutiei va transmit oferta de pret pentru schimbarea parbrizului pentru Renault Laguna 2, 2006, heliomat , cu senzor de ploaie : - varianta premium Nordglass, produsa in Uniunea Europeana la pretul de - 683 lei TVA inclus si montaj |
--------------------
Hyundai
i40
1.7 CRDi 136cp CVA
- CT28SBA
|
|
alexme24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 780 Joined: 23 September 09 ![]() |
Iti recomand pe cei de la austroglass pipera. Am pus parbriz la ei. Nordglass varianta top cu senzor si parbrizul dupa 1 an arata impecabil.
|
--------------------
Renault/Honda
Clio 2/ Accord
2004/2008 Clio 2/Accord/Civic , 2004/2008/2008 1.5 dci / 2.4 VTEC / 1.8 VTEC
|
|
babanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 696 Joined: 23 March 07 From: Constanta ![]() |
Am primit oferta de parbriz Nordglass la 663 lei, cu montaj inclus, insa aud ca montajul lasa urme urate la interior datorita meseriasilor care nu au nici scule adecvate.In plus la Altea stergatoarele sunt pozitionate lateral sub o protective de plastic, care trebuie indepartata cu grija. Am ceva emotii....
In alta ordine de idei, azi se implineste o luna de la achizitie. Masina functioneaza perfect, iar eu sunt in plin proces de acomodare cu motorizarea diesel, dupa o viata de condus benzinare aspirate. De asemenea trecerea de la suspensia Meganului, la aceasta suspensie sport necesita ceva acomodare pentru ....spatele meu. |
--------------------
Seat
Altea 2.0 TDI
FR 170CP DONEZ CETATENIA ROMANA
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca ai senzor de ploaie si lumini, vezi sa verifici de fata cu ei si sa le arati ca functioneaza. Eu am schimbat parbrizul la Passatul din semnatura la cei de la Pilkington si montajul a fost ireprosabil.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:40 |