Problema deschidere usa din exterior
![]() ![]() ![]() |
Problema deschidere usa din exterior
kulai2377 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 September 15 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
2011
|
|||
lucian_alex20 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 29 July 12 ![]() |
Am avut o problema similara la mine si am rezolvat cu niste spray de contacte pe la manerul exterior. Cred ca a trecut un an de atunci si nu a mai facut probleme.
This post has been edited by lucian_alex20: 22 Jan 2021, 08:59 |
--------------------
Renault
Talisman
2019
|
|
Mih4i33 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 23 November 20 ![]() |
Există două tije de legătură diferite pentru blocare (una din mânerul interior și una din exterior). Singura modalitate de a spune ce nu este în regulă este să scoateți panoul interior al ușii.
|
--------------------
Renault
Clio
2019
|
|
gratian.bran |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 4 May 10 ![]() |
si eu am patit la usa sofer...pina la demontarea fetei usa da cu ceva WD40 , prinde bine. Asta daca e problema mecanica, daca senzorul da ,,click" ....
This post has been edited by gratian.bran: 23 Jan 2021, 09:29 |
--------------------
Renault Fluence
Sedan
2011 Privilege
- undeva in vn ex Oltcit RT; Logan1,4;Megane2.2 1,6-16;Opel corsa 1,4-100cp;Fluence1,6-16; Elantra1,6-16
|
|
Radu Andrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 February 21 ![]() |
Am avut si eu problema asta. Puneam mana pe maner se descuia masina dar nu puteam deschide usa din exterior. La mine e ceva dubios in sensul ca daca las oglinzile deschise (sa nu se mai stranga dupa ce se incuie masina) merge mecanismul de blocare... cum am lasat oglinzile pe automat cum incepe si face figuri. Nu stiu ce sa cred/inteleg sincer.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010
|
|
froniecristian |
![]()
|
![]() Cristi F Group: Members Posts: 152 Joined: 10 February 10 From: Rimnicu Vilcea ![]() |
Si eu am avut aceeasi problema cu deschiderea usii soferului.
Am curatat cu spray de contacte dar am schimbat si bateria pentru ca la deschidere nu se mai auzea sunetul acela puternic de deschidere/inchidere. Nu recomand sa dati cu WD40 la actuator pentru ca in timp retine praf/mizerie si ingreuneaza actionarea clapetei de inchidere/deschidere. This post has been edited by froniecristian: 22 Mar 2021, 23:10 |
--------------------
Renault
Fluence
2013 Privilege 1,6 dci R9M - 130CP
- Vl-02-AMC I LOVE MY RENAULT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:08 |