legal racing organizeaza ultimul eveniment
![]() ![]() ![]() |
legal racing organizeaza ultimul eveniment
dvdvaly |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 42 Joined: 27 July 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) casa_poporului.jpg ( Size: 10.23k ) Number of downloads: 114 |
||
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|||
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
abia astept.......+ca nu se va plati nici o intrare la spectatori ptr. ca evenimentul are loc pe un dum public
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Propun sa mergem in grup oarecum organizat toti cei de pe daciaclub care vin in calitate de spectatori bineinteles.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
2 cate 2 in sir indian
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
da e buna ideea. dar sa fie mai pe la pranz ca unii se trezesc tarziu duminica...
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Presupun ca va fi o cursa de indemanare, nu? Alte detalii ne poti oferi ? A fost frumusica si cursa de pe aeroport si mai vreau sa vad, deja i-am invatat pe multi dupa numaru de inmatriculare.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
dvdvaly |
![]()
|
nu va fi indemanare si va fi tot liniutze si vor fi la liber
![]() |
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Va fi tot cu bilet de intrare sau va fi moca?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
50 RON pentru soferii care vor sa participe.
bineinteles 0 RON pentru pietoni. vor fi si cateva surprize ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.063 Joined: 5 March 04 From: bucuresti-militari ![]() |
nu mai este a lu sebastian,este a lu sei acuma....
|
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
BLK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
am imbarligat eu treburile, stiam asta, dar nu s-a inteles clar
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- B-52-VYK Dacia Alpine 54CP - OARE?
|
|
dvdvaly |
![]()
|
lotusul e noua ackizitie insomnia si mr si tras un porsche nsl-u un urs 4ss un nissan 350z si speed line un logan
![]() This post has been edited by dvdvaly: 11 Nov 2005, 10:28 |
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|
dvdvaly |
![]()
|
LOCATIA: este stabilita tronsonul din Bd.Libertatii situat intre Calea 13 Septembrie si Str.Natiunile Unite, in Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului.
Locatia este ideala si suntem entuziasmati de pozitionarea ei, mai mult consider ca este un mare pas in dezvoltarea acestor competitii sportive initiate, organizate si sustinute de LEGAL RACING. ORARUL : Startul la orele 12-13 , Finalul la orele 16-18 DATA: incerta, probabilitate ridicata pentru 04.12.05, se incearca avansarea ei intr-o saptamana sau doua. TIPUL : acceleratie –viteza 0...400m(1/4mile) nu se stie daca va fi pe grupe sau libere, tindem spre libere deoarece ultima etapa organizata in acest fel a fos un real succes, bucurandu-se de o larga popularitate. Informatii suplimentare o sa puteti primi apeland numarul de telemobil: 0 7 4 6 6 3 3 5 6 3, in ajunul competitiei. Singurele detalii la care trebuie sa te concentrezi sunt legate de punerea la punct a automobilului pe care-l vei folosi sa concurezi, restul cade in sarcina noastra. Taxa de participare este de 500 000 lei, iar pentru public va fi nula. Publicul va fi situat doar in zona cu pavaj, efectiv in Piata Constitutiei. Startul se va da dinspre Natiunile Unite catre 13 Septembrie. Masinile se pot parca dinspre Bd Unirii in piata pana la jumatatea ei. Delimitarea zonei de concurs si cea pietonala se va face cu gradene si banda speciala. Se incearca DUMINICA pe 20.11.2005 !!! |
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|
AlezzDWC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 19 April 05 From: Bucuresti,o zona rau famata. ![]() |
Ma da astia de la LR altceva nu stiu???Un concurs de indemanare unu de evitare a unor obstacole sau de franare sa vedem si noi "meseriasii" la lucru...numai liniute.Oare romanul altceva nu stie decat liniute(adica doar ce poate masina)sa vedem si "soferii" ce pot.
|
--------------------
Daewoo
Cielo E-TEC 2
- B-81-RGE
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Soferii care pot, se dau la raliuri sau la vtm. La cursele astea participa de obicei mecanicii.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dvdvaly |
![]()
|
QUOTE(AlezzDWC @ 13 Nov 2005, 18:55) Ma da astia de la LR altceva nu stiu???Un concurs de indemanare unu de evitare a unor obstacole sau de franare sa vedem si noi "meseriasii" la lucru...numai liniute.Oare romanul altceva nu stie decat liniute(adica doar ce poate masina)sa vedem si "soferii" ce pot. numai au aprobare la prisma i-ar aici nu se poate tine indemanare ![]() |
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ceva reducere pentru membrii altor cluburi?
![]() ![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
1983 satul de moderatori orbi si de pusti care vorbesc aiurea...DMX 32 RUN
|
|
dvdvaly |
![]()
|
reducerile se fac numai in cazul in care tu te duci in alt oras si este organizat de LR
|
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu ziceam de cei care vin din provincie...Totusi platesc benzina pana aicia si dupaia mai dau si taxa de intrare, nu mi se pare prea corect. Dar asta e ce putem face. Ne vedem la start!
|
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
dvdvaly |
![]()
|
da stiu ca in general nu platesc cei din provincie acuma nu stiu se stie exact cu cateva zile inainte de cursa
![]() |
--------------------
DACIA
B 35 DVD
- B 35 DVD
|
|
NightClub |
![]()
|
Mersi oricum! Daca e sa afli inainte imi dai si mie un mesaj pls
![]() ![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Daca rezolv micile probleme pe care le are masina, ma bag si eu. Faceti galerie unei Dacii?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 RACING
- B 34 SGM
1991 full fara piele www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
fiderzen |
![]()
|
![]() normal ....mai ales tie si lu` dvd`u ![]() |
--------------------
BMW
e36
320i sedan
|
|
NightClub |
![]()
|
facem galerie daca castigi
![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
se mai aude ceva de ziua cand va avea loc evenimentul? e bine de stiut cat mai din timp..
|
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
NightClub |
![]()
|
Da pe 11.12.2005 va avea loc. Dar nu stiu ora inceperii.
![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da esti sigur tu de data de 11? vad ca pica duminica..
|
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
NightClub |
![]()
|
da sunt sigur. Acum o sa te tin la curent cu ora. cand o sa stiu si eu.
![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
alex_axn |
![]()
|
ok. merci!
![]() |
--------------------
vw
passat
- B __ ___
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:16 |