Megane 3 - frana de mana electrica ramane blocata
![]() ![]() ![]() |
Megane 3 - frana de mana electrica ramane blocata
andreipopa |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 March 23 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 1.5dci
2010
|
|||
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
QUOTE(andreipopa @ 3 Oct 2023, 13:53) Salutare! ...pana acum nu am gasit aici pe forum o explicatie concreta asa ca am decis sa deschid propriul topic.... Cum as putea sa rezolv? Ce trebuie desfacut si reparat si cum? Trebuie sa mai citesti cateva pagini , cel putin . Du masina la un mecanic sa verifice intai placutele si apoi un electrician sa verifice cablajul si motorul electric de pe etrierul rotii dreapta spate . La cablaj trebuie "tras" de fiecare fir in parte ! Mufa sa fie fara oxizi . Motoras gasesti echivalent , pe original fiind doar cu etrier cu tot si nu vreau sa te sperii cu pretul ! Spor la treaba . |
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
andreipopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 March 23 ![]() |
Am gasit buba, sau bubele defapt.
Motorasul etrierului era plin de lichid de frana, iar lacasul mecanismului este asa tocit incat se invartea in gol si nu mai actiona corespunzator, trebuie sa cumpar un etrier nou. |
--------------------
Renault
Megane 3 1.5dci
2010
|
|
ProfiBv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 12 June 16 From: Bv ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic 3
2010 / 1,5dci 110cp / EDC
- Bv Drumuri bune și RESPECT !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:51 |