Probleme mari Renault Clio, Problema la mers cu spatele si viraj
![]() ![]() ![]() |
Probleme mari Renault Clio, Problema la mers cu spatele si viraj
Eduard-Claudiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 1 June 17 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2002 1.4 8v 55kw
- BZ 07 PIC Dacă-n sfârșit, iubite frate,
Mi te văzuși pe patru roate, Să fii atent când îi faci plinul, Să pui benzina și nu... vinul! |
|||
devilgenius |
![]()
|
![]() The God Group: Members Posts: 525 Joined: 9 October 12 ![]() |
Planetara ?
|
--------------------
Renault
Clio
2000 1.4 Dacă Dacia are 6 roate, cât ulei consumă când închizi ușa ? :)) |
|
Eduard-Claudiu |
![]()
|
QUOTE(devilgenius @ 1 Jun 2017, 22:10) Sincer nu am avut timp sa o suspend pe ceva sa desfac si sa verific...dar mai peste tot pe unde am citit se banuia planetara/ capul de planetara sau rulmentul. Dar nu cred ca batea rulmentul in halul ala de sa mori de spaima ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2002 1.4 8v 55kw
Mi te văzuși pe patru roate, Să fii atent când îi faci plinul, Să pui benzina și nu... vinul! |
|
devilgenius |
![]()
|
Mie imi bate rulmentul din partea stanga, se aude fix ca o planetara stricata, bate si in linie dreapta.
Bracheaza rotile la maxim stanga, dreapta si uitate la burdufe... poate ai avut ceva colier sarit/rupt si s-a distrus planetara. This post has been edited by devilgenius: 1 Jun 2017, 22:26 |
--------------------
Renault
Clio
|
Eduard-Claudiu |
![]()
|
Voi verifica si aceasta posibilitate maine dimineata. Totusi daca se diatrugea planetara nu mai trebuia sa pot pleca de pe loc nici in ruptul capului..corect? Pe moment atunci m-am uitat si eu si un mecanic pesub ea cateva zeci de secumde dar nu era nimic in neregula...vizual vorbind. Ps. Acum un an aveam o bataie in planetara lunga ( dreapta) si m-a lasat cand imi era lumea mai draga...in camp. Dupa ce abia am adus masina acasa cu chiu cu vai am schimbat-o. Deci presupun ca daca se rupea ceva pe la planetara probabil nu mai plecam de pe loc cu ea. Corecteaza-ma daca gresesc. P.s....nu prea ma pricep la partea mecanica in general. Incerc sa invat cat mai multe...pacat ca din situatii deastea..
This post has been edited by Eduard-Claudiu: 1 Jun 2017, 22:50 |
--------------------
Renault
Clio
2002 1.4 8v 55kw
|
devilgenius |
![]()
|
Eu am mers cu planetara stanga cu burduful sarit in jur de 1 an de zile si nu s-a rupt, bate in special la viraje stranse. Se rupe doar in cazuri extreme, si atunci nu mai poti sa pleci de pe loc din cauza diferentialului.
Bataia se modifica in functie de viteza ? This post has been edited by devilgenius: 1 Jun 2017, 23:03 |
--------------------
Renault
Clio
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
Zic si eu o parere:
Nu stiu care o fi legatura cu ambreiajul, dar pocnitura la mers cu spatele sigur se aude de pe la motor / cutie? N-o fi vreo problema la ferodouri-tamburi? Ceva desprins / care se blocheaza? |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
Eduard-Claudiu |
![]()
|
Astazi am fost cu ea la alt mecanic ( un prieten ) si am descoperit problema. Am mers cu ea pana acolo binisor (4km). A scoso la proba el si... marsarier stanga max, dreapta maxim si poc. Dintr-o data se infraneaza roata dreapta fata. Planetara. Mers la magazin, luat planetara lunga (320 lei in Buzau) si acum astept sa o schimbe. Revin cu detalii.
|
--------------------
Renault
Clio
2002 1.4 8v 55kw
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:02 |