[SFAT] Pachetul Full LED Pure Vision,merita banii?
![]() ![]() ![]() |
[SFAT] Pachetul Full LED Pure Vision,merita banii?
radu.mitran |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 3 December 11 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Intens
2017 1.2 TCe Renault Symbol 2008 1.5 dCi
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am reglaj la faruri
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
echiparea este Intens fabricatie Iulie 2017 motor 0.9 tce.
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
radu.mitran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 3 December 11 From: Timisoara ![]() |
Ca sa nu deviem de la titlul topicului, merita farurile cu LED de la Clio. Am condus aseară prin oras pe intuneric si sunt minunate... Lumina foarte puternic, raza de iluminare foarte mare, dar in acelasi timp nu mi-am luat deloc blit-uri de la ceilalti
![]() |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi pe autostrada... sunt de vis! xenonul e mic copil
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
radu.mitran |
![]()
|
Am masina de ieri si abia am apucat sa fac 100km cu ea
![]() |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
radu.mitran |
![]()
|
QUOTE(radu.mitran @ 22 Aug 2017, 13:10) Aparent reglajul inaltimii la faruri este degeaba... Am incercat si la perete cu vreo 4-5 metri distanta, masina plan orizontal si intre pozitiile 0 si 4 ale rotitei de reglaj nu se intampla nimic cu inatimea luminii farurilor. Le-am scris celor de la vocea clientului, sunt curios ce vor spune ![]() |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() pai daia ma si miram... ar trebui sa se regleze automat... ca daia avanseaza tehnologia ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
old_jhon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 430 Joined: 19 February 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radu.mitran @ 30 Aug 2017, 09:00) Aparent reglajul inaltimii la faruri este degeaba... Am incercat si la perete cu vreo 4-5 metri distanta, masina plan orizontal si intre pozitiile 0 si 4 ale rotitei de reglaj nu se intampla nimic cu inatimea luminii farurilor. Le-am scris celor de la vocea clientului, sunt curios ce vor spune ![]() Daca ai faruri cu LED au reglaj automat. Vad ca ai un Intens, deci 100% ai faruri cu LED. Ce reglati voi acolo din rotita aia este intensitatea iluminarii instrumetarului de bord ![]() This post has been edited by old_jhon: 30 Aug 2017, 11:13 |
--------------------
Renault
Megane
2016/Intens/1.6 dCi
|
|
radu.mitran |
![]()
|
Pentru atotstiutori am facut poza din atasament
IMG_0927.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 739 ... ![]() LE: Acum la modul serios, unele masini chiar au o rotita de-aia de reglat farurile, care nu face nimic... This post has been edited by radu.mitran: 30 Aug 2017, 11:33 |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
old_jhon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 430 Joined: 19 February 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(radu.mitran @ 30 Aug 2017, 11:32) Pentru atotstiutori am facut poza din atasament IMG_0927.JPG ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 739 ... ![]() LE: Acum la modul serios, unele masini chiar au o rotita de-aia de reglat farurile, care nu face nimic... ![]() Reducere de costuri sau piese ramase pe stoc de la generatia anterioara. Imi e greu sa cred ca e o gresala de fabricatie. Dar, daca nu face nimic ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2016/Intens/1.6 dCi
|
|
radu.mitran |
![]()
|
Este foarte posibil sa fie greseala de fabricatie... Lucrez din 2009 la o companie care furnizeaza diverse piese pentru majoritatea producatorilor auto mondiali si se pot intampla muuuulte!
Un operator nou care a pus alte piese cand s-a asamblat bordul, de exemplu, avand in vedere ca masina mea si a lui arg_solenza sunt facute in aceeasi luna, un compromis al fabricii in lipsa pieselor cu os ingura rotita etc ... Sunt foarte curios de raspunsul celor de la vocea clientului ![]() |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
old_jhon |
![]()
|
QUOTE(radu.mitran @ 30 Aug 2017, 11:49) Este foarte posibil sa fie greseala de fabricatie... Lucrez din 2009 la o companie care furnizeaza diverse piese pentru majoritatea producatorilor auto mondiali si se pot intampla muuuulte! Un operator nou care a pus alte piese cand s-a asamblat bordul, de exemplu, avand in vedere ca masina mea si a lui arg_solenza sunt facute in aceeasi luna, un compromis al fabricii in lipsa pieselor cu os ingura rotita etc ... Sunt foarte curios de raspunsul celor de la vocea clientului ![]() Probabil o sa iti schimbe acel ansamblu cu unul fara rotita respectiva. Asta daca se respecta. Eu ma chinui sa obtin Android Auto si Car Play de 2 luni. Ii doar in cur. Ma aburesc cu vrajeli ca R-Link 2 din 2017 are modificari HW. Cine dracu in lumea asta dezvolta un produs, mai ales in industria auto unde costa foarte mult, si peste 6 luni ii aduce modificari? E o simpla componenta software care se poate instala printr-o actualizare. Dar nu, nu se poate. Nu se poate nici sa schimb R-Link 2 cu cel "nou", nu vor sa imi ia banii ![]() This post has been edited by old_jhon: 30 Aug 2017, 11:55 |
--------------------
Renault
Megane
2016/Intens/1.6 dCi
|
|
arg_solenza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 8 April 06 From: bucuresti ![]() |
sincer sa fiu, pe mine nu ma deranjeaza foarte tare ca am relglaj manual. Oricum din cate am vazut nici senzorii de parcare nu se mai dezactiveaza din buton ci din meniul Media Nav.
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
rtBK |
![]()
|
old_jhon nu as da banii pe un nou rlink as merge pe chinezaria aia cu ecran mai mare si care parca da mai bine in bord.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
CrissT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 20 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
Salutare,
doar ce am facut o comanda Luni 28 August de un Megane Sedan IV varianta Intense cu estimare de livrare saptamana 47 2017. In Standard are farurile LED (in pliante este specificat LED Automate). Din pacate se pare ca incepand cu saptamana 35 au renuntat la Farurile LED automate si pun cele cu reglare manuala. Citez raspunsul managerulului de produs de la Renault : " „Optionalul LEDH2, faruri full led cu regrlare autoamta devine indisponibil incepand cu S35. Acesta este inlocuit de LEDH3, faruri full led cu reglare manuala. Aceasta modificare a venit din central iar noi ca tara nu putem decat sa o anuntam, fara dreptul de a ne opune." Sper ca v-am lamurit pentru cei care au sau nu buton de reglaj manual. This post has been edited by CrissT: 30 Aug 2017, 15:40 |
--------------------
Renault
Megane IV Sedan
2017 1.5 DCI EDC Intens EX : Renault Megane 2 2005
EX : Renault Megane III Grandtour 1.9 dCi 130 FAP/2010 |
|
radu.mitran |
![]()
|
Are logica ce spui, dar la noi butoanele alea de reglaj nu fac nimic... Crede-ma, e verificat
![]() |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
arg_solenza |
![]()
|
La mine functioneaza reglajul. Radu du te la service ca se rezolva sigur.
|
--------------------
Renault
Clio
2017 Intens
|
|
radu.mitran |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
radu.mitran |
![]()
|
Nu am mai asteptat dupa Vocea Clientului si am sunat la service (Dacia/Renault). Ghinion, electricianul e in concediu, m-au directionat catre celalalt punct de lucru (Dacia/Nissan), dar si electricianul de acolo e in concediu si oricum, "stie doar pe Dacia si Nissan, pentru Renault trebuie sa sun la ceilalti"
![]() ![]() This post has been edited by radu.mitran: 1 Sep 2017, 09:58 |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
probat, din curiozitate daca butonul ala face ceva, si face (pe full led adica).
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
radu.mitran |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Eu stiam ca sistemul de baleiaj automat este obligatoriu la aceste sisteme, la fel ca si spalatoarele de faruri...daca au asa ceva, la ce le mai trebuie si buton in interior???
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
radu.mitran |
![]()
|
QUOTE(meganus_bicorpus @ 15 Sep 2017, 21:18) Eu stiam ca sistemul de baleiaj automat este obligatoriu la aceste sisteme, la fel ca si spalatoarele de faruri...daca au asa ceva, la ce le mai trebuie si buton in interior??? Alea sunt obligatorii la becurile cu descarcare in gaz (Xenon), pentru luminile LED nu exista astfel de reglementari. Cat despre Clio dotate cu faruri LED, unele au sistem automat de nivel, altele au buton. Si la cel putin unu', buotnul ala nu merge ![]() This post has been edited by radu.mitran: 16 Sep 2017, 11:07 |
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Self-levelingul este obligatoriu dupa 3400lm, pare-mi-se, indiferent de sursa de lumina. Exista reglementare in acest sens.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
radu.mitran |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, la nivel de halogen, cel mai probabil, dar cu o temperatura mai mare si o distribuție mai buna.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
radu.mitran |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Intens
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Masina are faruri cu faza scurta/lunga LED si buton de reglaj inaltime faruri?
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Flatron |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 551 Joined: 10 September 15 ![]() |
Da, așa zicea.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2018 205CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 13:12 |