Greieras bord Clio IV
![]() ![]() ![]() |
Greieras bord Clio IV
robespierre |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 29 September 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV 1,5 dCi 90 CP | Kadjar 1.3 EDC 159 CP;
2012|2020
|
|||
catalin1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 680 Joined: 4 July 13 From: Dobrich ![]() |
nu se merita cumparata o masina noua acum toate sunt facute la norma si pe banda rulanta parca ,eu am un megane 1 la denivelari sau drum accidentat in habitaclu scartaie tot dar asta uneori .in schimb nu am probleme cu ea as opta pentru o masina second o laguna de prin 2007 sau megane 2 dar in nici un caz cele de acum , dar cumparata de pe piata westica a europei gen danemarca germania ,pentru ca acolo sunt pretentii mari si se cere calitate numai masina frantuzeasca si de la turci facuta sa nu iei cele fabricate in spania franta columbia sunt bune in rest nimic bun
|
--------------------
Renault
Megane 1,4
2000 phase 2
- B 25 wiz Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
|
|
robespierre |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 179 Joined: 29 September 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am crezut ca am rezolvat, dand cu spray anti-scartait sub bord, desfacand capacul de sub volan. Dupa o zi a reinceput. Aleator.....depinde si de denivelarile drumului...am fost la service..habar nu au, evident. Ce e de facut?
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 8 February 12 ![]() |
si la mine a aparut un greieras pe la 6000km
care se manifesta la turatii intre 1800 - 2000 la inceput parea ca vine de la bord insa am descoperit ca provine de la capitonajul de sub parasolarul stanga am pus o bucata de burete si gata, l-am rezolvat! |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
|
|
robespierre |
![]()
|
Foarte interesant! Multumesc de informatie, pot sa te rog sa faci o poza si sa explici foarte pe scurt unde anume este de pus buretele? Multumesc mult de tot!
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
am luat o poza dintr-un album mai vechi.
asadar, observa zona capitonajului cupolei dintre parasolar si lampile iluminare interior. am apasat acolo cand greierele isi facea de cap si zgomotul a disparut. cum luam mana cum reaparea. atunci am pregatit o bucata de burete de marimea unei radiere si am presat-o intre capitonaj si tabla, exact in locul mentionat, pe langa parbriz. daca ai sa te uiti atent vei observa ca este un gol intre capitonaj si buza parbrizului. sper sa fi explicat bine si sa fie de folos! ![]() Attached thumbnail(s) foto1parasolar.jpg ( Size: 313.18k ) Number of downloads: 446 |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
|
|
robespierre |
![]()
|
Mersi frumos....sper sa fi inteles bine......ai taiat capitonajul, sau se putea intra cu buretele pe sub el pe langa parbriz?
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
Nu am taiat nimic, este spatiu intre parbriz si capitonaj.
Spor! ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
robespierre |
![]()
|
Cer scuze inca o data, poza de mai sus e a unui Clio 4? La mine arata foarte diferit patea aceea.....
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
nu e de la clio, e de la un focus.
nu trebuie sa-ti ceri scuze. e ok! cand am citit postul tau in care cereai o poza era mai rapid sa atasez o fotografie la indemana decat sa mai cobor pana la masina. ideea e ca tb pus burete pe la parbriz intre capitonaj si tabla in zona indicata dar numai daca ai greierasul acolo, fireste, ceea ce la mine a fost cazul. ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
sisifjunior |
![]()
|
@robespierre,
atasez o poza cu zona unde am avut greierele. este suficient spatiu intre tapiterie si parbriz pentru a pune ceva burete acolo. Attached thumbnail(s) 2015_02_07_16.22.50.jpg ( Size: 77.32k ) Number of downloads: 353 |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
robespierre |
![]()
|
Multumesc frumos, sper ca de acolo se aude. SChimband topicul, nu ai probleme cu sunetul prosus de vant?
|
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
sisifjunior |
![]()
|
cu placere, sper ca sa te ajute!
legat de intrebarea ta, am raspuns in topicul dedicat. ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO 4
|
|
robespierre |
![]()
|
Asa este, sorry..
![]() |
--------------------
Renault
2012|2020
|
|
LuLuBear |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 19 May 15 ![]() |
Greierasul a inceput sa se auda si la masinuta mea.
Am incercat sa pun un servetel impaturit intre parbriz si capitonaj insa tot se aude. Cand apas pe plasticul din spatele caruia se aprinde becul pentru airbag pasager bazaitul se opreste. A gasit cineva o alta solutie in afara de buretel sau servetel intre parbriz si capitonaj? This post has been edited by LuLuBear: 11 Apr 2017, 11:29 |
--------------------
Renault
Clio
2015 1.5dci - 90
|
|
CipTal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 12 September 14 ![]() |
Probabil ca este un cablu care vibreaza iar la contactul cu capitonajul produce zgomot.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007/1.5 dci 85 CP
- xxx
|
|
megastorm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 May 16 ![]() |
Ca sa nu deschid un topic nou vreau sa mi spun of-urile aici. Masina mi se pare plina de greierasi in habitaclu. Cei mai enervanti sunt (pe drumurile noastre nu chiar perfecte ): centura pasager se loveste de lateralul scaunului/ de plasticul dintre portiere, Scaunul pasager cand este gol vibreaza si se misca cauzand un zgomot neplacut, capitonajul din plafon parca mai scoate niste sunete, oricum acoperite de precedentele.
Si ce mi sta pe creier cel mai tare e scartaitul ambreiajului. Am observat ca este si pe tiguan, bine , masina ceva mai veche. Cum s ar putea remedia ? |
--------------------
Renault
Clio IV 1.2 16v
; Dacia Sandero II 1.2 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:40 |