Demontare panou usa megane 3
![]() ![]() ![]() |
Demontare panou usa megane 3
florin93 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 13 October 11 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2010 1.2 16v Renault MEGANE III 1.5 DCI 2012
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Panourile usilor sunt prinse in cleme din plastic foarte sensibile... se demonteaza cu o scula speciala, dar chiar si asa sunt calculate sa se rupa marea majoritate a lor. La reprezentanta costa 7 lei o clema, iar pe un panou de usa sunt vreo 12 cleme parca (nu mai tin minte exact). In rest mai ai vreo 2 surubele stea. Mai mult ca sigur ca au rupt suficiente cleme de la panoul de usa cand l au demontat si asta este motivul pentru care ai greieri acum.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
catalinnecula85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 January 17 ![]() |
salutare am si eu un zgomot in usa stanga la un M3 din 2009 inainte sa ma apuc sa vad care ar fi prob as vrea sa aflu codul clemelor
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2009
|
|
Sfinxul74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 October 16 From: Iasi ![]() |
QUOTE(catalinnecula85 @ 30 Jan 2017, 11:35) salutare am si eu un zgomot in usa stanga la un M3 din 2009 inainte sa ma apuc sa vad care ar fi prob as vrea sa aflu codul clemelor ![]() Ce fel de zgomot se aude, ca de sarmace loveste tabla ? La fel se aude si la mine numai cand inchid portiera, in rest nu se aude. Daca rezolvi sa ne spui ce era acolo. numai bine! |
--------------------
Renault
Megane
2010 break
|
|
Sfinxul74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 23 October 16 From: Iasi ![]() |
QUOTE(catalinnecula85 @ 30 Jan 2017, 11:35) salutare am si eu un zgomot in usa stanga la un M3 din 2009 inainte sa ma apuc sa vad care ar fi prob as vrea sa aflu codul clemelor ![]() Asta este clema. Nu stiu ce cod are dat la reprez.Renault costa 8 lei buc. Attached thumbnail(s) IMG_20170313_WA0000.jpg ( Size: 146.28k ) Number of downloads: 444 |
--------------------
Renault
Megane
2010 break
|
|
azaghorth |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 955 Joined: 15 November 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Se gasesc si pe ebay de exemplu,mult mai ieftine.
Clips usa |
--------------------
Renault
Megane III 1.9 dCi130
2009
|
|
petree |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 13 November 11 ![]() |
In Vitan targ auto, in spate un nene vinde o gramada de clipsuri, astea costa 1 leu 5 bucati.
|
--------------------
Renault
Renault Megane Hatch 1.3 TCE 140 CP Techno 2024
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:48 |