R-LINK2, setari aplicatii
![]() ![]() ![]() |
R-LINK2, setari aplicatii
vladof |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Salut!
Am nevoie de ajutorul vostru. Am activat toate serviciile (Map Update, Digital Pack, TotTom Traffic) si imi apar in contul MyRenault ca active. Am incercat sa fac update-urile conform tutorialelor puse aici (folosind un stick care sa citeasca "semnatura" masinii), apoi Rlink Toolbox. Mi-a gasit updateuri la cateva aplicatii pe care le-am si facut, dar nu si la harti. Vreun sfat? Ce nu fac bine? This post has been edited by Andy_ACS: 13 Mar 2018, 22:30 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
faci bine ce faci doar ca renault e varza la capitolul asta
|
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
Urlea Bogdan |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 17 March 16 ![]() |
Mersi speedman.
|
--------------------
Renault
Megane 4, 1.5 dci 110 cp.
2016
|
|
Poty |
![]()
|
![]() DDT Guru Group: Members Posts: 978 Joined: 19 March 17 From: Slatina/Bucuresti ![]() |
Stiu ca zisese cineva de led uri pe proiectoare, uite cam asa ar arata. Si pe H7 faza lunga si scurta sunt tot leduri
Attached thumbnail(s) 29134052_1579834415457754_5297343836035481600_n.jpg ( Size: 37.09k ) Number of downloads: 808 |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
1.2 Tce 132CP
- OT-06-APV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Salut din nou, am sapat pe un forum din afara si am gasit pasii explicati mai clar, am gasit si updateul de harti, momentan e la download. Maine incerc sa il instalez in masina.
Astia ar fi pasii: CODE 1. Uninstall the R-Link toolbox and do a clean install. Please make sure that the toolbox is running version 1.2.5 (you can see the version information on the bottom left) After this, just follow the standard procedure to download and sync the map update: 2. Save the device data on your USB stick (16GB or 32GB) a) Use a blank USB stick (16 GB or 32GB) formatted in FAT 32; B) In your vehicle, insert your USB stick in the R-Link 2; c) Switch on the R-Link 2 and wait for 1 or 2 minutes with the USB stick inserted. Warning: There will be no message indicating that the data recording is finished. 3. Download the map to the USB (recommended to connect the computer to the internet by cable) a) Log into your R-Link Store account; B) Click on "My Products" and then "Manage my products" c) Click on "Manage" on the line that corresponds to the "Map" and a new window will appear d) Please select the map of Europe and press "Install" e) The R-Link Toolbox should open, but if it does not, please go to your programs and open it. f) Select the map; g) Click on "Install in my USB device"; h) Please note that the download of the map of Europe may take several hours, depending on your internet connection and your computer. It should show a message saying that the download is complete; i) After the download is completed, safely remove the USB stick from the computer. 4. Transfer the map to the R-Link 2 a) Go back to your vehicle with the USB stick; B) Insert it into the R-Link 2; c) Turn on the R-Link 2; d) The system automatically searches for the information related to the R-Link 2; e) You will then be asked if you are ready to begin the update. Press on "OK"; f) Please wait during the downloading of the map. This may take some time. Do not leave this screen because the installation would be interrupted. Keep the engine running during the operation; g) Click on "OK" to complete the installation; h) Once the installation has been completed, you can use the navigation on board. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
s-a scris si aici...in romana dar lenea...
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
de sters
This post has been edited by Gill_ro: 14 Mar 2018, 10:21 |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
xzipp |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 March 18 ![]() |
Salutare. Am achizitionat recent un M4 ZEN cu afisaj monocrom. As dori sa stiu daca pot schimba afisajul actual cu afisaj R-link tableta de 7" - varianta care este optionala pentru aceasta versiune. Este cineva care a facut aceasta operatiune ? Multumesc.
Edit: Schimbarea as dori sa o fac la Renault ca sa nu pierd garantia. Dupa ce sun si la ei sa vad daca se poate, revin cu raspuns. This post has been edited by xzipp: 15 Mar 2018, 11:34 |
--------------------
Renault
Megane
2016 IV
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Era un tip pe ebay ce vindea un R-link de 8.7 cu 320 euro transport inclus... dar ce faci cu garantia? Nu cred ca cei din service o sa-ti instaleze R-linkul mai ales ca nu il poti cumpara cu acte de provenienta iar ca si piesa de origine costa foarte mult.
This post has been edited by Gill_ro: 15 Mar 2018, 09:25 |
--------------------
Renault
|
hammer |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
Nu e neaparat o problema majora dar e sacaitoare - mp3 playerul din RLink mi se pare foarte limitat, e greu de navigat intre piese si de gasit, nu vad cum sa faci sau sa editezi playlisturi, o sa incerc sa trec toate fisierele prin mp3tag ca sa am toate proprietatile fisierelor completate, macar o sa mai ajute putin.
|
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
vladof |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.086 Joined: 15 November 16 From: Bucuresti ![]() |
Da, nu e ca winamp.
![]() Eu folosesc doar optiunea de folder, si ala e cumva playlistul. Nu-mi mai bat capul. 15 Mar 2018, 11:25: QUOTE(Poty @ 13 Mar 2018, 20:17) Stiu ca zisese cineva de led uri pe proiectoare, uite cam asa ar arata. Si pe H7 faza lunga si scurta sunt tot leduri Mi se pare ca arata foarte fain. Chiar "cul". ![]() This post has been edited by vladof: 15 Mar 2018, 11:25 |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
jay333 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 979 Joined: 25 June 07 ![]() |
I-am dat aseara sa cante prin dinti albastri ceva de pe youtube si, dupa putin timp, imi sarea pe usb. Initial am zis ca ating eu ecranul telefonului din greseala, ca era lasat in zona cotierei; l-am mutat in suportul de langa r-link si tot asa mi-a facut. Am sa mai incerc sa vad daca se mai produce fenomenul.
Ca tot e vorba de modificari pe aici, interesant ar fi sa se poata pune semnalizarea pe drl-uri. This post has been edited by jay333: 15 Mar 2018, 12:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
Poty |
![]()
|
![]() DDT Guru Group: Members Posts: 978 Joined: 19 March 17 From: Slatina/Bucuresti ![]() |
@vladof nu, nu este a mea e de pe un grup de la turci, eu inca imi caut sa iau de undeva din tara niste leduri h7 ok dpdv calitate si pret dar cel mai important sa intre in far si sa se puna la loc capacul de etansare. Eu am Edge light si farul e lupa cu halogen in poza sunt doar ledurile alea in puncte jos. Ma gândesc. Ca ar da super.
This post has been edited by Poty: 15 Mar 2018, 12:28 |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
1.2 Tce 132CP
- OT-06-APV
|
|
Ravenom |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 6 May 08 ![]() |
De vreo două zile mi se blocase pe tabletă temperatura din interior. Adică îmi arată 22 de grade în colțurile de jos și nu se modifica deloc atunci când roteam de butoane. Climatizarea funcționa, adică venea aer rece dacă roteam spre stânga și cald spre dreapta, doar ca pe tabletă îmi arăta tot 22 de grade. Am rezolvat-o cu un reset.
This post has been edited by Ravenom: 17 Mar 2018, 21:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2017, 1.6 SCE
|
|
Poty |
![]()
|
In mai o sa se intample ceva frumos pentru cei cu 2.x. Va las in suspans
![]() |
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
1.2 Tce 132CP
- OT-06-APV
|
|
vladof |
![]()
|
Ne pica netul?
![]() Se intampla ceva frumos oficial sau neoficial? ![]() |
--------------------
Renault
Megane GT 1.6 TCe 205
2017
|
|
Poty |
![]()
|
Sa spunem ca niste oameni din francezia de la reno au spus ca in mai ar putea fi disponibil mirroring pe 2.x. Acum nu se stia daca va fi un update sau un upgrade hardware (poate contra cost) in serivce. Cert e ca in mai aflam concret. E un zvon preluat de la un prieten de pe alt grup de meganisti
|
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
1.2 Tce 132CP
- OT-06-APV
|
|
lcc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 10 March 18 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Poty @ 18 Mar 2018, 21:54) Sa spunem ca niste oameni din francezia de la reno au spus ca in mai ar putea fi disponibil mirroring pe 2.x. Acum nu se stia daca va fi un update sau un upgrade hardware (poate contra cost) in serivce. Cert e ca in mai aflam concret. E un zvon preluat de la un prieten de pe alt grup de meganisti Iseamna ca ce am auzit si eu personal de la un receptioner de service si ce aud acum de la Poty, poate se combina si iese ceva bun pentru totii ,,amaratii'' fara mirroring : urmeaza un update major care o sa rezolve multe probleme, incepand cu cele de conectivitate a telefoanelor si mergand pana la anumite lipsuri si bugu-ri. Acum spun si eu ce mi s-a spus si nici nu am vrut sa vorbesc aiurea, dar daca si Poty a aflat ceva, am spus si eu. |
--------------------
Renault
Megane 4 Sedan Intense > 1.5 dci 110cp MT
2017
|
|
RveMO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 4 July 16 ![]() |
Foarte multi clienti au facut scandal la VC mai ales dupa ce au vazut ca AA merge pe Rlink 1 . Sa speram ca zvonurile se vor adeveri...
|
--------------------
Ford
Focus
2005 Megane Intense 1.5 dCi EDC 2017
|
|
lcc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 10 March 18 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
2017
|
|
Poty |
![]()
|
http://tmap.co.kr/tmap_for_car/customer/slink.do dubios de asemanator fontul.. S-Link.. dubios de asemanator versiunile 3.3.16.. ca la R-Link... hmmm ma duc sa bag o cafea
|
--------------------
Renault
Megane Intense Hatchback
1.2 Tce 132CP
- OT-06-APV
|
|
Gill_ro |
![]()
|
Renault si Samsung Motors = LOVE - https://www.renaultsamsungm.com/2017/model/sm6.jsp
R-link = S-link , nu e nimic dubios ![]() |
--------------------
Renault
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
eu acum am versiunea 2xx xx 200 parca (ultima) cea la care gill a dat link
la Brasov cu ocazia reviziei am spus ca un nene din proprie initiativa (discutam cu el de Rlink etc) a incercat sa faca update. Cica a reusit ceva dar numai pe parte hard? ![]() acum cat e de adevarata partea cu hard...eu unul nu am mai auzit asa ceva dar ..... |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
menix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 July 07 From: Timisoara ![]() |
Salutare,
Legat de ce a postat cineva acum ceva timp, despre noua aplicatie MyRenault. Pentru cei cu AA ea apare in meniul de iesire din AA. Din pacate nu am reusit sa conectez masina la aplicatie. Desi eram autentificat in aplicatie pe R-Link (AA) nu vedea acest lucru. Am apelat vocea clientului. Sunt curios daca exista o solutie. Am reusit sa fac si eu upgrade la hartiile din 2017-06. Live traffic - este valabil doar in tarile din poza. Attached thumbnail(s) 20180319_144102.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 355 20180319_144345.jpg ( Size: 1.58mb ) Number of downloads: 326 20180319_141850.jpg ( Size: 1.41mb ) Number of downloads: 315 20180319_141918.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 311 |
--------------------
RENAULT
Megane Sedan
2017
- XX-08-LXE Renault Megane Sedan
1.5DCi EDC Varianta Intense. |
|
old_jhon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 430 Joined: 19 February 15 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Poty @ 18 Mar 2018, 21:33) ![]() Pe mine tot ma bufneste rasul Cred ca pana la urma o sa pun un iPad Pro de 12 inchi ca sa moara de necaz toti ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2016/Intens/1.6 dCi
|
|
lcc |
![]()
|
menix, contul cu update 2017-6 este facut pe Romania ?
|
--------------------
Renault
2017
|
|
menix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 July 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
RENAULT
Megane Sedan
2017
- XX-08-LXE Renault Megane Sedan
1.5DCi EDC Varianta Intense. |
|
lcc |
![]()
|
Nuu. La mine nu a, ajuns nimic. Si mai mereu primeam printre primii.
|
--------------------
Renault
2017
|
|
CrissT |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 20 May 10 From: Cluj Napoca ![]() |
@lcc si la mine contul e pe Romania si mi-a venit update-ul la 2017.06
|
--------------------
Renault
Megane IV Sedan
2017 1.5 DCI EDC Intens EX : Renault Megane 2 2005
EX : Renault Megane III Grandtour 1.9 dCi 130 FAP/2010 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 17:19 |